Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: ZOPA digitális bébi mérleg

Termékkatalógus
ZOPA digitális bébi mérleg - Babamérleg

Vélemények: ZOPA digitális bébi mérleg

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ZOPA digitális bébi mérleg témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ZOPA digitális bébi mérleg termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ZOPA digitális bébi mérleg megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Lochoviceflag
Értékelve: 2022. 12. 31., változat: ZOPA digitális bébi mérleg
Hitelesített vásárlás
a baba mérlegelésekor, amikor minden grammra figyelünk, a 40-60-as eltérés teljesen elfogadhatatlan. ekkor nem lehet megbízhatóan mérni, hogy a baba mennyi tejet ivott és mennyit nyom. a 3 kg-os (súlyozott) súlyokkal végzett vizsgálat során a súly 3020 és 3060 közötti értéket mutatott, attól függően, hogy a súlyokat hová helyezték. Krumpli mérlegeléséhez rendben lesz, de csecsemőknek biztosan nem.
jó olvashatóság
könnyen kezelhető
baba funkciók
nagy eltérés a tényleges súlytól
3500g körüli tömegnél 60g eltérés van.
0 ×Jelentés
Lukáš, Litomyšlflag
Értékelve: 2022. 08. 02., változat: ZOPA digitális bébi mérleg
Hitelesített vásárlás
Amikor a baba sokat mozog, a számok sokat változnak, a mérlegelés pedig időt vesz igénybe. A dizájn és a háttérvilágítású kijelző nagyszerű.
háttérvilágítású kijelző
Megjelenés
a gyereknek nem szabad mozognia
0 ×Jelentés
Jan, Plzeňflag
Értékelve: 2021. 12. 04., változat: ZOPA digitális bébi mérleg
Hitelesített vásárlás
Az automatikus tartás több kárt okoz, mint hasznot. Amikor egy gyermeket a mérlegre teszünk, és elkezd idegeskedni, megpróbáljuk megnyugtatni. De ha nem szorítja meg aktívan a mérleget a kezével, fennáll a veszélye annak, hogy a mérleg kiválasztja azt a pillanatot, amikor a gyermek rúg, ami megdönti az eredményt. Vagy hogy hányszor fogadja el egy kézfogásnál.
Bár a pontosságot 5 grammban adják meg, a mérést többször meg kellett ismételnünk, mert például az első mérés 3155, a második 3140, a harmadik 3150, a negyedik 3145, az ötödik 3150 grammot mutatott. Ha ezt a mérleget a súlygyarapodás ellenőrzésére vásárolja, ez az eltérés elég nagy probléma. Különösen akkor, amikor a baba éhes, és a mérlegelést ötször kell megismételnie, ez egy igazi élvezet.
Többször előfordult velünk, hogy a mérleg a mérlegelés közben visszaállt, így a mérési kísérlet hiábavaló volt, és a babát fel kellett venni és újra le kellett tenni.
Elfogyott a türelmünk a mérleggel, és 14 nap után visszavittük, és egy másik márkát próbálunk ki.
0 ×Jelentés
Vladimír, Žarnovicaflag
Értékelve: 2021. 11. 27., változat: ZOPA digitális bébi mérleg
Hitelesített vásárlás
Érzékeny, pontos, kiválóan karbantartható, könnyen kezelhető.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 10. 31., változat: ZOPA digitális bébi mérleg
Hitelesített vásárlás
súlya pontosan
könnyű kezelhetőség
elemeket nem tartalmaz
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ