Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router

Termékkatalógus
Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router - WiFi router

Vélemények: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jindřich, Dobříšflag
Értékelve: 2023. 10. 08., változat: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kis választék
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 09. 04., változat: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
sok zene megfizethető áron
0 ×Jelentés
Tomáš, Česká Lípaflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Zyxel egy biztos dolog. Ez is nagyon erős belekkel rendelkezik, így még félgázon futva is lehetetlen túlterhelni otthoni környezetben. Ez lehetővé teszi, hogy egy normál lakást biztonságosan lefedjen a lakás bármely pontjáról. Még az adott frekvencián elért alacsony erősítés is lehetővé teszi, hogy olyan átviteli sebességeket érjen el, amelyekhez a versenytársaknak sokszor erősebb jelre van szükségük. Az egységes SSID hibátlanul működik. Negatívum, hogy csak 3 lan port van, amik ráadásul abszurdan közel vannak egymáshoz, így gondot okoz két csatlakozót beléjük dugni. Ez egy részlet, de szívás. Ezenkívül van egy archaikus felhasználói felület, nem mintha nem lenne egyértelmű, de a modern böngészők nem jelenítik meg helyesen, és ennek köszönhetően nem lehet elmenteni az adminisztrációs jelszót a böngészőben. A hiányzó angol nyelvű felhasználói felület fájdalmas, mert a flash memória prémium. A kezdeti beállítás a wifin keresztül nehézkes, különösen a bonyolult előre beállított jelszavak miatt. Csak egy állapotjelző LED van, és ez nem árulkodó. Tényleg nem értem ezt a 15 száz koronás routereken való spórolást. Ráadásul kéken világít és viszonylag erős. Ez megint egy másik archaikus dolog abból az időből, amikor a kék egy szörnyű szemétláda volt, akivel a szobában lehetett aludni. Ha azonban egyszer túllép az első akadályokon, a router egy fantasztikus és stabil munkagép. Ezért csak ajánlani tudom.
Kiválóan működő egységes SSID
Erős lefedettség még forgalmas környezetben is
Erőteljes belek
Csak 3 LAN port
Kicsit elavult felhasználói felület, nem tudja elmenteni az admin jelszót
Csak egy "állapot" LED
0 ×Jelentés
Martin, Prahaflag
Értékelve: 2023. 02. 02., változat: Zyxel NBG7510, AX1800 Dual-Band WiFi 6 Router
Hitelesített vásárlás
Már használom egy ideje, eddig nagy elégedettséggel, szükségem volt egy wifi 6 router a lehető legkisebb, és ez tökéletesen megfelel. Ami a többi wifi 6 routert illeti, ez a legkisebb a csoportból: ) és olcsó.
Kisebb, mint a többi versenytárs a wifi 6 kategóriában
rengeteg zeneszám kevés pénzért
póló bonyolultabb beállítás, de ez lehet
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ