Shop roku 30 dnů na vrácení

Veronica Champion 505

Termékkatalógus
Veronica Champion 505
Varrógép - a varrási sebesség zökkenőmentes beállítása, automatikus befűző, beépített kihúzható panel, blokkolásgátló horog, alsó menetvágás, alapállás funkció, praktikus szabadkar, háromféle gomblyuk automatikus varrása, dupla öltés, extra kiegészítő a lábhoz, LED dióda asztali megvilágítás
Kód:  VERSS505 Termékszám:  Veronica 505

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Veronica Champion 505

Kiváló minőségű varrógépet keresel? Válaszd a Veronica Champion készülékét. Ez a varrógép gazdag felszereltséggel, és blokkolásgátló acél forgóhoroggal rendelkezik. A Veronica varrógép fémszerkezetes, amely biztosítja a csendes működést és a hosszú élettartamot. A varrást a LED világítás könnyíti meg. Az 5 éves garanciát minden bizonnyal örömmel fogadod.

A Veronica Champion 505 varrógép legfontosabb jellemzői

  • Veronica varrógép széles pedállal
  • Teljes fémtesttel, LED-es világítással és 5 éves garanciával rendelkezik
  • Lehetővé teszi a varrást pedál használata nélkül
  • 3 típusú gomblyuk automatikus varrása
  • Hét milliméter szélességű öltések öltéshez és varráshoz
  • A Veronica Champion géppel dupla tűvel is varrhatsz
  • Praktikus szabadkarral és automatikus tengelykapcsolóval az alsó szál tekercseléséhez

A Veronica Champion 505 precíz és pontos varrást biztosít

A Veronica varrógép teste teljesen fém, így könnyedén dolgozhatsz vele rendkívül szilárd anyagokkal is. A kiemelkedő felszereltségnek és pedálnak köszönhetően a legigényesebb anyagokkal is elbír. Mindenképpen örömmel fogadod a 3 típusú gomblyuk automatikus varrásának lehetőségét, amit 100% -os pontossággal és megbízhatósággal tesz lehetővé. A Veronica Champion hét milliméter széles öltéssel rendelkezik, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha öltéseket és gomblyukakat készítesz. A Veronica Champion gép emellett olyan elektronikus funkciókkal is büszkélkedhet, mint például az öltés sebességszabályozás, vagy a start és a stop gombok, utóbbi lehetővé teszi a pedál nélküli varrás használatát. Természetesen automata befűzővel is rendelkezik. A varrás befejezésekor rendelkezésedre áll az alsó menet vágása és a szálvágó, amely akkor is hatásos lesz, ha már megvarrtad az anyagot.                                                                                         

A Veronica varrógép könnyen és problémamentesen használható

A Veronica varrógép zökkenőmentes fordulatszám-szabályozóval és all-in-one funkcióval rendelkezik, ami megkönnyíti a használatát. Először is, egy integrált, kihúzható segédpanelt kínál. A Veronica varrógéppel lehetőséged van a munkafelület bővítésére, így megnövelt munkaterületen dolgozhatsz. Alaphelyzet funkcióját különösen a tűbefűzés, a felső szál behelyezése, a varrás kezdetének vagy végeztének alkalmával, a tű, a láb vagy pedig a varrási program változtatásánál veheted igénybe. A nagyon nagy méretű, hétszeres sorvezető nagyon népszerű, így az anyag mindig sima marad. Képes a bőr varrására is, vagy az első öltések kivitelezésére más rendszerek segítsége nélkül.         

Veronica Champion 505 alapfelszerelése :
Részletes utasítások cseh nyelven, alap talp, cipzárfelvarró talp, gombfelvarró talp, gomblyukazó, hímzőtalp, szegélytalp, overlock talp, díszítő öltések, 3x műanyag tekercs, 3x tű, olajozó, varrásfejtő, gomblyukazó, fonalzáró, huzal, kis csavarhúzó, PVC hordtáska

Paraméterek

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
40 Kész!
Varróprogramok száma
40 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!

Funkciók

Funkciók
Overlock öltés, Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Szabad kar, Dupla tűs varrás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
40 Kész!
Varróprogramok száma
40 Kész!
Varratok típusa
Alap, Dekorációs Kész!
Öltések hossza
5 mm Kész!
Öltések szélessége
7 mm Kész!
Tű befűzése
Automatikus Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Veronica Champion 505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veronica Champion 505. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Veronica Champion 505. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Veronica Champion 505.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ