Rapture Rapture

Vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Gamer
(4)
Irodai
(83)
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek
(78)
Balkezeseknek
(8)
Technológia
Optikai
(80)
BlueTrack
(4)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(69)
Csendes
(5)
Programozható
(5)
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(68)
Grafit
(6)
Barna
(2)
Kék
(2)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(4)
Szürke
(3)
Arany
(1)
Szűrés

A vezeték nélküli vertikális és ergonomikus egerek a modern számítógépes kiegészítők kulcsfontosságú elemei. Kialakításuk, jellemzőik és technológiájuk célja a felhasználói kényelem és a munka hatékonyságának maximalizálása. Nem minden ergonomikus vezeték nélküli egér egyforma, a különféle modellek sok mindenben különböznek. Hogyan válasszunk? Olvass tovább, és megtudod.

Tovább

Mikor a leghasznosabb egy ergonomikus vezeték nélküli egér?

Nem tudod, miért van szükséged egy ilyen ergonomikus egérre? A vezeték nélküli vertikális egeret úgy tervezték, hogy megfeleljen a legkülönbözőbb felhasználók igényeinek, a lelkes gamerektől és a hosszú órákat a számítógép előtt töltő szakemberektől kezdve mindazokig, akik extra kényelmet keresnek munka közben. Egy ergonomikus egér nagymértékben javíthatja a munkakomfortot, miközben minimálisra csökkentheti a hosszú távú számítógép-használattal járó problémák, például a kéztőalagút-szindróma kockázatát.

i

A hagyományos egérrel ellentétben, amely lapos és széles, a vezeték nélküli ergonomikus egér emelt formájú, amely ergonomikusan előnyös helyzetben tartja a csuklót. Ez az elrendezés segít csökkenteni a csuklóra és az alkarra nehezedő terhelést és nyomást. A gombok és a görgők általában az egér oldalán helyezkednek el, lehetővé téve a könnyű kattintást és görgetést a csukló túlzott hajlítása nélkül.

Melyik vezeték nélküli ergonomikus egér a megfelelő számodra?

A vezeték nélküli ergonomikus egér különböző paraméterekkel kapható, de mindenekelőtt arra kell összpontosítani, hogyan kívánod használni az egeret.

  1. Az irodai vertikális ergonomikus egér általában alacsonyabb érzékenységű, de munkához tökéletesen elegendő. Ezek az egerek általában csendes gombokkal és görgőkkel vannak felszerelve. Egy kényelmes vezeték nélküli vertikális egér könnyen illeszkedik bármilyen irodai környezetbe.
  2. Az ergonomikus gamer egér a kényelem és a kiváló teljesítmény kombinációját kínálja. A csukló és a kéz megterhelését csökkentő függőleges kialakítással ez az egér ideális a hosszú játékmaratonokhoz. Futurisztikus megjelenéséhez gyakran társul RGB háttérvilágítás, és természetesen programozható gombok.

Egy vezeték nélküli ergonomikus egér rugalmas mozgást biztosít, akár 20 méteres hatótávolsággal, ami ideális prezentációkhoz is.

Ergonomikus vezeték nélküli egér - gaming
Gaming egér

Ergonomikus vezeték nélküli egér - irodai
Irodai egér

Az rrgonomikus vezeték nélküli egér érzékenysége

Az ergonomikus egér érzékenysége alapján is érdemes választani. A DPI (Dost Per Inch) az egér érzékelő érzékenységének mérésére szolgál. Egyszerűen fogalmazva, a DPI határozza meg, hogy az egér mozgására válaszul milyen messzire mozdul el a kurzor a számítógép képernyőjén. A magasabb DPI érték azt jelenti, hogy kisebb mozgás esetén is messzebbre mozog a kurzor a képernyőn, míg az alacsonyabb DPI érték azt jelenti, hogy több egérmozgásra van szükség a kurzor mozgatásához. Sok modern egér lehetővé teszi a különböző DPI beállítások közötti váltást, így a a felhasználók testre szabhatják a vertikális ergonomikus egér érzékenységét.

i

Egy irodai ergonomikus vezeték nélküli egér általában alacsonyabb érzékenységgel rendelkezik, esetünkben akár 4000 DPI-vel. Ez azonban elegendő az irodai munkához és a mindennapi használathoz. Kínálunk azonban más egereket is, amelyek érzékenysége akár 30 000 DPI is lehet. Így mindenki számára van megfelelő egér a kínálatban.

Milyen interfésszel kell rendelkeznie az ergonomikus vezeték nélküli egérnek?

Az interfész egy másik fontos paraméter, amelyben az ergonomikus vezeték nélküli egerek gyakran különböznek egymástól. Az interfész arra utal, ahogyan a vezeték nélküli ergonomikus egér kommunikál és csatlakozik a számítógéphez vagy más eszközhöz. Különböző interfészek léteznek, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és lehetséges korlátai.

  1. Bluetooth: ez a technológia nem igényel külső vevőt. Ez az interfész ideális a korlátozott számú porttal rendelkező eszközökhöz, például laptopokhoz vagy táblagépekhez. Általában szükség van egy kezdeti párosításra az eszközzel, ráadásul a Bluetooth jel érzékenyebb lehet.
  2. Vezeték nélküli USB vevő: stabilabb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, mint a Bluetooth. Gyakran több eszközzel is kompatibilis lehet egy közös vevőegységen keresztül. Egyes vertikális egerek USB-C csatlakozóval is felszerelhetők a csatlakoztatáshoz vagy töltéshez.

Választáskor arra is figyelj, hogy a függőleges egér hogyan kapja a vezeték nélküli energiát. Webáruházunkban nem csak beépített elemmel, hanem AAA vagy AA elemmel működő egereket is találhatsz.

Mit tud még egy vezeték nélküli ergonomikus egér?

Ne felejtsd el figyelembe venni mindazt, amit egy vezeték nélküli ergonomikus egér kínálhat. A gombok száma, amely esetünkben elérheti akár a tízet is, az érzékelő érzékenysége vagy a különböző hatótávolság mellett sok ergonomikus vezeték nélküli egér rendelkezik egyéb jellemzőkkel is.

  • Egyes csomagok tartalmazhatnak csereborításokat. Ez lehetővé teszi, hogy magának a függőleges egérnek a megjelenését testre szabhasd.
  • A fonott kábel ellenállóbb a kopással és a gyűrődéssel szemben, mint a hagyományos kábelek. Ha már a vezeték nélküli egereknél tartunk, egyes modellekhez tartozhat egy fonott USB kábel, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli vertikális egér töltését vagy használatát, ha az akkumulátor lemerülne.
  • A miniatűr érzékelő pontosan követi az egér mozgását. Ezek az érzékelők rendkívül érzékenyek, és lehetővé teszik a kurzor sima és pontos mozgását. Az érzékelő miniatűr mérete szintén hozzájárul ahhoz az általános tömörséghez és könnyedséghez, amelyet egy ergonomikus vezeték nélküli egér felvehet.
  • Az Unifying USB Receiver lehetővé teszi több kompatibilis eszköz (pl. billentyűzet és egér) csatlakoztatását egyetlen vevőegységhez, így megtakarítva a számítógép USB portjait.

i

A legjobb ergonomikus egérnek nem is kell drágának lennie. Vess egy pillantást a vezeték nélküli ergonomikus egerek Outlet kínálatára.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Vertical Szállításra kész > 5 db
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, USB, vezeték nélküli USB vevőegység, Li-pol elem, 4000 DPI érzékenység, 4 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 7,95 × 7,9 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 135 g
36 060 Ft

2.
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 1000 - 1600 - 2400 DPI, hatótávolság akár 10m (2.4G mód) / 8m (BT mód), energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 8 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintás, csendes kattintás, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2× BT, USB-C csatlakozó, 900mA újratölthető akkumulátor, 0.6m kábel mellékelve
-25 %
11 390 Ft
8 490 Ft

3.
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,8 × 6,7 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 79 g
6 590 Ft

Még több
86 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 114×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 1000 - 1600 - 2400 DPI, hatótávolság akár 10m (2.4G mód) / 8m (BT mód), energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 8 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintás, csendes kattintás, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2× BT, USB-C csatlakozó, 900mA újratölthető akkumulátor, 0.6m kábel mellékelve
Leárazás -25 %
8 490 Ft 11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004470a
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,5 248×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Rechargeable Vertical Mouse MV400 - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, 800 - 1200 - 1600 - 2000 - 2400 DPI, válaszidő 4ms (2.4G mode) / 8ms (BT mode), 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 7 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintásig, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, egyszerre akár 3 eszközzel való párosítás képessége, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2x BT, 500mA újratölthető akkumulátor, micro-USB csatlakozó, 1.5m kábel mellékelve
Szuper ár
10 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET00400
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Trust BAYO II Eco Ergonomic Wireless Mouse Black
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 2400 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, magassága 7,8 cm, tömege 127 g
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9e2q2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Graphite - Egér
Típusok
4,6 99×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Graphite
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 2 AA elem, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő
27 860 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125h02a1
4,6 239×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Vertical
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, USB, vezeték nélküli USB vevőegység, Li-pol elem, 4000 DPI érzékenység, 4 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 7,95 × 7,9 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 135 g
36 060 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125h01
4,7 221×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless FOR HEALTH LADIES, black
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,8 × 6,7 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 79 g
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD755m5
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite - Egér
Típusok
4,3 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse for Business Graphite
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 2 AA elem, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő
Szuper ár
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125h02c1
4,4 52×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Office Vertical Mouse MVS390 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válaszidő 4 ms, 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartam akár 3 millió kattintásig, gumírozott, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 1 AA elem (tartozék), 2,4 GHz-es USB-A vevőegység
Szuper ár
8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004390a
4,6 136×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV100 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válasz 4 ms, hatótávolság 8 m-ig, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartama 3 000 000 kattintás, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 2x AAA elem (tartozék), 2,4 Ghz USB-A vevő
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004238b
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless - fekete - Egér Típusok
4,6 242×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, mérete 6,6 × 7 × 10,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 89 g
6 570 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD755m3
4,3 103×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV200 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válasz 4 ms, hatótávolság 8 m-ig, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartama 3 000 000 kattintás, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 2x AAA elem (tartozék), 2,4 Ghz USB-A vevő
Szuper ár
7 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004239b
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Dark Rose - Egér
Típusok
4,6 99×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Dark Rose
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 2 AA elem, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő
27 860 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125h02a3
Genius Ergo 8250S, fekete és ezüst színben - Egér
Típusok
4,3 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Genius Ergo 8250S, fekete és ezüst színben
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 1 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 11,12 × 7,83 × 7,38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 97 g
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME192d3k
4,5 202×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT CMO-2510-BK Vertical Ergonomic, wireless
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 2 AAA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 15 m, mérete 6,1 × 6,6 × 12,2 cm (Ma×Sz×Mé)
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD755m2
4,6 61×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
TRUST VERRO WIRELESS ERGO MOUSE
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 6,8 × 7,4 × 13,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 113 g
18 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9a43c
3,8 78×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Rechargeable Vertical Mouse MV450 - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, 800 - 1200 - 1600 - 2000 - 2400 DPI, válaszidő 4ms (2.4G mode) / 8ms (BT mode), 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, RGB háttérvilágítás, 8 gomb, élettartam akár 3 000 000 kattintásig, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, egyszerre akár 3 eszközzel való párosítás képessége, Plug & Play, 2,4 Ghz USB-A vevő / 2x BT, 500mA újratölthető akkumulátor, USB-C csatlakozó, 1.5m kábel mellékelve
Szuper ár
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET00450
Eternico Office Vertical Mouse MS310, balkezes - Egér
Típusok
4,3 42×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Office Vertical Mouse MS310, balkezes
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, balkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 4 ms válaszidő, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, kattintás élettartam (kattintások száma) 3M, max. hatótávolság 10 m, unifying vevőegység és akkumulátor a csomag része, mérete 5,6 × 6,7 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 81 g
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004310b
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless - fehér - Egér
Típusok
4,6 242×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT Vertical Ergonomic Wireless - fehér
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, mérete 6,6 × 7 × 10,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 89 g
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD755m4
CONNECT IT Vertical Ergonomic DOODLE Wireless - fekete - Egér
Típusok
4,6 242×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT Vertical Ergonomic DOODLE Wireless - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja USB, vezeték nélküli USB vevőegység, 1 AA elem, 1600 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 20 m, mérete 6,6 × 7 × 10,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 89 g
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD750m87
Eternico Office Vertical Mouse MS310 - fekete - Egér
Típusok
4,3 42×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Eternico Office Vertical Mouse MS310 - fekete
Egér - vezeték nélküli, függőleges, optikai, 800 - 1200 - 1600 DPI, válaszidő 4 ms, 10 m-es hatótávolság, energiatakarékos üzemmód technológia, háttérvilágítás nélkül, 6 gomb, élettartam akár 3 millió kattintásig, gumírozott, puha tapintású felület, jobbkezesek számára, Plug & Play, 1 AA elem (tartozék), 2,4 GHz-es USB-A vevőegység
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET004310a
4,6 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT FOR HEALTH DualMode - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, Li-pol elem, 2400 DPI érzékenység, 10 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,8 × 7,4 × 10,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 111 g
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD775n1
2,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DELUX MV6DB Wireless Ergonomic - fekete
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, 4000 DPI érzékenység, PixArt PMW3212 érzékelő, 5 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, egyszínű háttérvilágítás, max. hatótávolság 10 m, kábel hossza 1,6 m, unifying vevőegység a csomag része, mérete 7,5 × 8,76 × 10,75 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 120 g
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELX001a6
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Off-white - Egér Típusok
4,6 99×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse Off-white
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, 2 AA elem, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő
27 860 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG125h02a2
4,1 25×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
TRUST BAYO ERGO Wireless Mouse ECO certified
Egér - vezeték nélküli, vertikális, optikai, jobbkezeseknek, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 2400 DPI érzékenység, 6 gombos, DPI-váltás gombbal, hagyományos görgő, RGB háttérvilágítás, mérete 10,9 × 7 × 8,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 139 g
17 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9e2k2
cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...

Vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek

A Vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték néküli vertikális és ergonomikus egerek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ