Počítače a NTB - EU ucho

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Billentyűzet típus
Irodai
(75)
Ergonomikus
(2)
Kompakt
(7)
Numerikus
(2)
PC/TV távirányításhoz
(13)
Mini
(4)
Lokalizáció
Cseh
(42)
Szlovák
(24)
Angol
(8)
US
(6)
Amerikai (nemzetközi)
(6)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(27)
Alacsony profilú
(45)
Chiclet
(11)
Gumi
(4)
Kivitelezés
Jobbkezeseknek
(36)
Szimmetrikus
(62)
Balkezeseknek
(10)
Trackpad
(2)
Technológia
Optikai
(67)
Lézeres
(2)
Gombok funkciói
DPI-váltás
(24)
Csendes
(12)
Dupla kattintás
(3)
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(68)
Grafit
(2)
Réz
(1)
Kék
(1)

A vezeték nélküli billentyűzet és egér szett az egyik legkényelmesebb és egyben legrugalmasabb megoldás, mivel egy csapásra megoldja a szükséges perifériák kérdését. Esztétikai szempontból is előnyös, ha a vezeték nélküli egér és billentyűzet dizájnja ugyanaz, nem beszélve a tökéletes kompatibilitásról. A vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek már kinőtték az IT szférát és más irányokba is terjeszkedni kezdtek.

Tovább

Vezeték nélküli billentyűzet és egér felhasználási területek

Egyértelmű, hogy személyi számítógép számára nélkülözhetetlen a billentyűzet és egér kombinációja. Azonban a csatlakozókábelek elhagyása új távlatokat nyitott meg a vezeték nélküli egér és billentyűzet párosa számára.

Vezeték nélküli egér és billentyűzet TV-hez

Az okostévé és a felhasználó között rendszerint több méteres a távolság, ezért esetükben csak a vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációja jöhet szóba. Ezenkívül a tartalomfogyasztás (vagy játék) teljesen eltérő formában megy végbe, mint a PC esetében. Számítógépezés közben valószínűleg egy asztal mögött ülünk vagy állunk, közel a monitorhoz és a házhoz, így a vezetékes megoldások tökéletesen megfelelnek. Tévé esetében viszont elterülünk a kanapén és pont itt kerül előtérbe a vezeték nélküli billentyűzet és egér.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér egyben

A tévéhez biztosan jár egy távirányító, valószínűleg valamilyen típusú lejátszó vagy hangprojektor távkapcsolója is a dohányzóasztalon fog pihenni. Végképp nem hiányozna a billentyűzet mellé még plusz egy periféria, így születetett meg a vezeték nélküli billentyűzet és egér fúziója.

Leginkább ez a megoldás jellemzi a TV-hez használatos vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteket. A billentyűzet jobb oldalán, a numerikus billentyűzet pozíciójában kapott helyet a touchpad. Minél nagyobb a touchpad, annál ergonomikusabb a használata. Helytakarékossági szempontok miatt kedveltek e téren a low profile vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér és távirányító egyben

Ez a megoldás a teljesen ultimate kategória, a vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció mellé felkerültek a legfontosabb távirányítós gombok is, létrehozva egy 3in1 megoldást. Az ilyen vezeték nélküli egér és billentyűzet eszköz hátránya a miniatűr touchpad, de a plusz gombok kárpótolnak emiatt. Amennyiben sikerül megoldani egy ilyen vezeték nélküli egér és billentyűzet alacsony súlyát, meg is van az egyetlen eszköz, ami a kényelmes tévézéshez kell.

Vezeték nélküli egér és billentyűzet TV-hez
Az univerzális, TV-hez ajánlott, vezeték nélküli egér és billentyűzet szett a távirányítót is helyettesíti

Gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér

A vezeték nélküli technológiák még nem nyerték el a gamer társadalom kegyét. Valószínűleg a legkiélezettebb csata közben fog lemerülni a vezeték nélküli billentyűzet vagy egér, ezért a gamerek nem bíznak semmit a véletlenre. Ez az oka, hogy a gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér kínálat eléggé gyér.

Azonban a gamer vonalon egyre népszerűbb a vezeték nélküli billentyűzet és egér egy új megközelítése, mégpedig a testreszabás mobilalkalmazáson keresztül. Maga a billentyűzet és egér marad vezetékes, de a gombok applikáción keresztül könnyen és gyorsan programozhatók. Az igazi gamer vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek száma a vezeték nélküli töltés fejlődésével és elterjedésével biztosan növekedni fog.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér munkára vagy otthonra

Ez az a felhasználási terület, ahol a vezeték nélküli egér és billentyűzet szettek a leghasznosabbak tudnak lenni. A tiszta, rendezett munkakörnyezet kialakítását segítik, nem jelent gondot a vezeték nélküli billentyűzet és egér töltése sem, mivel a gépház (vagy laptop) a közelben van.

Nem véletlen, hogy ilyen vezeték nélküli egér billentyűzet kombináció típusból található a legtöbb a kínálatban. Elérhetőek a vékonyított, alacsony profilú szettek és a klasszikus, kitámasztókkal méginkább szögben álló, vezeték nélküli billentyűzet és egér kombók.

Logitech vezeték nélküli egér és billentyűzet szett
Profi Logitech vezeték nélküli egér és billentyűzet szett

Vezeték nélküli billentyűzet és egér színek alapján

Mivel a gamer vonal nem túl erős a vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteknél, a színvariációk kínálata nem tekinthető erősnek. Sokkal inkább jellemzőek a kevésbé hivalkodó, szürkés vagy fekete vezeték nélküli billentyűzet és egér párosok.

Fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér

Míg az Apple billentyűzeteknél a világos színváltozatnál egyből borsos árra asszociálunk, addig a nem almás fehér vezeték nélküli egér és billentyűzet szettek érdekes módon a legolcsóbbak közé tartoznak. A fehér színt számos elismert, tartalomgyártásra specializálódott széria (MSI Creator vagy Acer ConceptD) használja, egy ilyen laptop vagy monitor mellé csak fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér passzol.

Az egyedi megjelenés hátulütője, hogy nagyon láthatóak a szennyeződések a fehér vezeték nélküli billentyűzet és egér szetteken. Ezek a perifériák napi több órás használatnak is ki vannak téve, fokozottan ügyelni kell a karbantartásukra. A billentyűzet tartozékok között találsz különböző oldatokat vagy tisztító masszákat, hogy a fehér billentyűzet és egér sokáig megőrizze vonzó külsejét.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér csatlakozás

Az olcsóbb modellek egy USB adapterrel kommunikálnak a számítógéppel. A felsőbb kategóriás vezeték nélküli billentyűzet és egér képes bluetooth kapcsolatra is, aminek legnagyobb előnye, hogy a billentyűzetet lehet több eszközhöz (okostelefon, tablet) egyszerre csatlakoztatni. A bluetooth vezeték nélküli billentyűzet és egér egyszerre képes a tévét és számítógépet is kiszolgálni, ami igazán univerzális eszközzé teszi.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér árak

Egy szett általában mindig költséghatékonyabb megoldás, így van ez a vezeték nélküli billentyűzet és egér esetében is. A legolcsóbb vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek már 5 000 Ft alatt is megvásárolhatóak, itt a kapcsolatról egy USB adapter gondoskodik, a bluetooth-os megoldások drágábbak.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér ár – a legdrágábbak

A vezeték nélküli billentyűzet és egér rangsor másik végén pedig a profi, munkára tervezett, médiavezérléssel és számos programozható gombbal felszerelt típusok vannak. Az áruk 60 000 Ft környékén éri el a felső határt. Az ilyen vezeték nélküli billentyűzet és egér szettek legfőbb jellemzői a strapabíró kivitel és a prémium anyaghasználat. A fémes ellenálló borítás mellé jön az átlagon felüli akkumulátor üzemidő, USB-hub vagy az USB-C csatlakozó.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech Wireless Combo MK235 Magyar, fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus
13 990 Ft

2.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus
21 000 Ft

3.
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus Magyar Beszállítás alatt > 5 db Várható 2022. 10. 03.
Billentyűzet - PC/TV távirányításhoz, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, USB és Vezeték nélküli USB vevőegység, AA elemmel működik, fekete
-4 %
15 690 Ft
15 000 Ft

Még több
89 termék
Classic Kategória
Logitech Wireless Combo MK235 Magyar, fekete
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

13 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUMC048m15
Arany középút
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

21 000 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MS024a1
Premium Kategória
Dell Premier KM7321W - HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, chiclet billentyűk, 4000 DPI, 5 gomb, jobbkezeseknek, szimmetrikus és balkezeseknek

43 190 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ADP2h006d
Logitech MK850 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 8 gomb, jobbkezeseknek

54 100 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC049d3
Eternico Wireless Set KS4001 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, Power Saving Mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, Power Saving Mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play

Szuper ár
12 390 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AET4001b
HP Pavilion Wireless Deskset 800 CZ
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb, szimmetrikus

33 990 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HPBP0801g2m
Logitech Wireless Combo MK330 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

19 890 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUMC049a13
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVOLVEO WK-180, fehér-szürke
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

8 740 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ML022d2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
TESLA Device WK180 2 az 1-ben vezeték nélküli billentyűzet távirányítóval
Billentyűzet - kompakt, PC/TV távirányításhoz és mini, vezeték nélküli, háttérvilágítással, gumi billentyűzet, angol kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, fekete

5 390 Ft
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: TESV011a1
Logitech Wireless Combo MK270 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb, szimmetrikus

13 990 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUMC048m32
Dell Multi-Device Wireless Combo KM7120W HU - Titan Gray
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk, programozható billentyűk és multimédiás gombok + optikai egér, 1600 DPI, 7 gomb, szimmetrikus

31 490 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ADP2h005f
Logitech Wireless Combo MK220 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 3 gomb, jobbkezeseknek

10 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUMC048m12
Eternico Wireless set KS4004
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, billentyűzet az irodába és otthonra, akár 8 méteres hatótávolság, power saving mode technológia, 14 multimédiás funkció, AA elem (tartozék), 2,4 Ghz-es USB nano vevő + optikai egér, 800 - 1200 - 1600 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 5 gomb, élettartama akár 3 000 000 kattintás, csendes kattintás, jobbkezes felhasználók számára, Plug & Play, 1x AA elem (tartozék)

Szuper ár
10 590 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: AET4004a
Logitech Slim Wireless Combo MK470 US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

25 090 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MC049a4
C-TECH WLKMC-01
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

5 290 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: MC505a20
ORICO Wireless Keyboard - EN & Mouse
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, us kiosztású billentyűzet, magas profilú billentyűk, 1200 DPI, 3 gomb, egyszínű háttérvilágítás, szimmetrikus

10 790 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ORI0865
CHERRY DW 5100 - UK
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, angol kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1750 DPI, 6 gomb, Unifying ready, jobbkezeseknek

17 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CHERR001d08
Rapoo 9300M Set CZ/SK, fehér - Billentyűzet+egér szett
Típusok
Rapoo 9300M Set CZ/SK, fehér
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1300 DPI, 3 gomb, jobbkezeseknek, szimmetrikus és balkezeseknek

19 690 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JV727a8
Microsoft Bluetooth Desktop ENG
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, amerikai (nemzetközi) kiosztású utazó billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1000 DPI, 4 gomb, szimmetrikus

Leárazás -8 %
21 890 Ft 23 890 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ME327g5
TESLA Device D8mini
Billentyűzet - PC/TV távirányításhoz, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, Bluetooth és USB, fekete

12 290 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JT837f1
Eternico Wireless Set KS4001 CZ/SK
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, Power Saving Mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), cseh és szlovák billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, Power Saving Mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play

Szuper ár
12 390 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AET4001a
HP Pavilion Wireless Deskset 800 CZ fehér
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh kiosztású irodai billentyűzet, alacsony profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb, szimmetrikus

34 190 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HPBP0801g2p
A4tech 9200F V-Track - CZ/US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 2000 DPI, 5 gomb, jobbkezeseknek

10 290 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ME455h3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVOLVEO WK32BG
Billentyűzet - PC/TV távirányításhoz, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, USB és Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete

13 490 Ft
Átvehető: ma 18:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ML015l

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten....
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése...
Elgondolkoztál már azon új egér választásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó...

Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek

A Vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek kategóriában összesen 89 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli billentyűzet-egér szettek vélemények
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ