Akvizice ApF HU ApF HU

Vezeték nélküli billentyűzetek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatlakozási mód
Vezeték nélküli
(251)
Vezetékes
(9)
Mágneses
(17)
Billentyűzet típus
Irodai
(141)
Gamer
(77)
Numerikus
(12)
Televízióhoz
(7)
Tablethez
(71)
Mac kompatibilis
(44)
Lokalizáció
Cseh
(23)
Szlovák
(12)
Angol
(51)
US
(66)
Amerikai (nemzetközi)
(77)
Billentyűk típusa
Hagyományos (Magas profilú)
(71)
Alacsony profilú
(144)
Chiclet
(51)
Billentyűzet felszerelése
Világító gombok
(125)
Multimédiás gombok
(117)
Programozható billentyűk
(49)
Touchpad
(34)
Levehető kábel
(31)
Szín
Fekete
(159)
Fehér
(50)
Szürke
(25)
Ezüst
(18)
Grafit
(13)

Egy vezeték nélküli billentyűzet sokkal nagyobb szabadságot és kényelmet nyújt, mint a klasszikus, vezetékkel rendelkezők. Wireless billentyűzet használata mellett nem zavarnak többé vezetékek az asztalon, és nemcsak a számítógép, hanem akár a társalgóban lévő okostévé is vezérelhető vele. Az egyetlen érzékelhető hátrány az elemek cseréjének szükségessége lehet, aminek a vezetékes billentyűzetekkel szemben van némi költsége. Melyek a főbb különbségek egy-egy vezeték nélküli billentyűzet között?

Tovább

Vezeték nélküli billentyűzet - a felhasználás módja szerint

Irodai billentyűzet

Egy irodai vezeték nélküli billentyűzet kiválóan alkalmas a stabil asztali állomásokkal való használatára. Standard ergonómiát és billentyűkiosztást kínál. Az egyes modellek különböznek a funkciók- és a felhasználói kényelem szempontjából is.

Gamer billentyűzetek

A játékokhoz használt vezeték nélküli billentyűzet kulcsfontosságú tulajdonsága a lehető legrövidebb válaszidő és a maximális ergonómia. A gamer billentyűzetekről nem hiányozhatnak a makró billentyűk, a billentyűzet háttérvilágítása vagy azoknak a billentyűknek a kikapcsolása, amelyek zavarják a játékot. Ennek fejében azonban egy gaming vezeték nélküli billentyűzet energiaszükséglete nagyobb és mélyebben a zsebbe is kell nyúlni a beszerzésénél.

Kompakt billentyűzet

A kompakt vezeték nélküli billentyűzet legfőbb jellemzője a minimalista kialakítás, gyakran hiányoznak róla a multimédiás gombok vagy akár a teljes numerikus blokk is. Az utazások során egy mini vezeték nélküli billentyűzet azonban nem foglal el sok helyet a táskában. Ebbe a kategóriába tartoznak a tabletekhez készített és a beépített érintőpados modellek is. 

Numerikus billentyűzet

Egy numerikus vezeték nélküli billentyűzet javíthatja a munkateljesítményt, például ha egy notebooknál hiányzik a numerikus blokk, vagy nem megfelelő a billentyűzeten található számjegyek elhelyezése vagy a billentyű mechanikus rendszere.

Távirányító - vezeték nélküli billentyűzet TV-hez / PC-hez

Egy távirányítós vezeték nélküli billentyűzet leginkább a nappaliban vagy bemutatótermekben teljesít jó szolgálatot. A PC mellett a kompatibilis Smart TV-t vagy játékkonzolt is képes vezérelni, főleg az integrált érintőpad használatával.

Vezeték nélküli billentyűzet és egér
Egy billentyűzet-egér szetthez akár kedvezményesen is hozzájuthatsz.

Vezeték nélküli billentyűzet - a felszereltség szerint

  • Vezeték nélküli billentyűzet háttérvilágítással – elengedhetetlen, ha gyakran dolgozol éjszaka, vagy a vezeték nélküli billentyűzetet az okostévé vezérléséhez használod. A fejlettebb világító billentyűzetek lehetővé teszik az intenzitás szabályozását és a háttérvilágítás színének megváltoztatását.
  • Multimédiás billentyűk – különálló gombok, amelyek szabályozzák a zene és a filmek lejátszását a számítógépről és a csatlakoztatott eszközökről. Egy multimédiás vezeték nélküli billentyűzet segítségével gyorsabban hozzáférhetsz az e-mailekhez és indíthatsz el különböző alkalmazásokat.
  • Makró billentyűk – programozható gombok, amelyek egy előreprogramozott parancssorozatot hajtanak végre egyetlen gombnyomás után. Így a felhasználó nem vesztegeti az idejét az ismétlődő billentyűzetparancsok bevitelével.
  • Integrált touchpad (érintőpad) – egy ilyen wireless billentyűzet akár fel is válthatja a klasszikus egér használatát, de intelligens TV-készülék és játékkonzolok vezérléséhez is használható. Vedd szemügyre kínálatunkat: vezeték nélküli billentyűzet touchpad.
  • Mechanikus kapcsolók – a szokásosnál nagyobb terhelést viselnek el és pontosabbak. Egy mechanikus kapcsolókkal ellátott vezeték nélküli billentyűzet ideális lehet azok számára, akik hosszú szövegeket alkotnak vagy játékokat játszanak.
  • Beépített kijelző – olyan hasznos információkat jeleníthet meg a vezeték nélküli billentyűzet felületén, mint például az akkumulátor élettartama, az idő stb.

Legjobb vezeték nélküli billentyűzet
Ha egy kis figyelmet szentelsz a vásárlói véleményeknek, megtudhatod, melyik a legjobb vezeték nélküli billentyűzet a piacon mások szerint.

A vezeték nélküli billentyűzet csatlakoztatása

  • Wi-Fi kapcsolat – a vezeték nélküli billentyűzet leggyakoribb típusa. A számítógép USB portjához egy kis vevőt kell csatlakoztatni. A kapcsolat a PC és a wireless billentyűzet között automatikusan, egy pillanat alatt létrejön.
  • Bluetooth kapcsolat – ez a fajta kapcsolat leginkább a fejlettebb vezeték nélküli billentyűzet modellekre jellemző. A funkciót a számítógépnek is támogatnia kell, de a Wi-Fi kapcsolattal ellentétben itt nem kell egy USB portot feláldozni a vevő telepítéséhez.
  • USB-kapcsolat – némely vezeték nélküli billentyűzet lehetővé teszi az alternatív vezetékes kapcsolatot is, arra az esetre, ha az elemek váratlanul lemerülnének.

Figyelem: Egy vezeték nélküli billentyűzet saját tápellátást igényel, ami általában AA vagy AAA elemekkel, esetleg beépített akkumulátorral van megoldva. Az elemek növelik a wireless billentyűzet súlyát, és jó, ha észben tartjuk az időnkénti csere szükségességét, és tartunk otthon tartalék elemet. Az akkumulátorok vagy elemek élettartama változó, sok függ az egyes modellektől és a vezeték nélküli billentyűzet használatának intenzitásától.

Vezeték nélküli billentyűzet - egyéb hasznos funkciók

  • Billentyűzet elrendezése – ha magyar billentyűzet-kiosztású, ékezetes karaktereket is szeretnél látni a vezeték nélküli billentyűzet gombja közt, akkor ezt a paramétert a vásárláskor mindenképp vedd számításba. Nézz körül kínálatunkban: vezeték nélküli billentyűzet magyar kiosztással.
  • Billentyűzet profil – a felhasználótól függ, hogy szereti-e a normál magasságú billentyűket vagy inkább az alacsony, laptopokban használt emelésű, esetleg a chiclet (tablet billentyűzetek) fajtájú wireless billentyűzet nyeri el a tetszését.
  • Cseppállóság – ezt a funkciót leginkább azok értékelik nagyra, akik öntöttek már ki üdítőt vagy kávét a billentyűzetre.
  • A kéz érzékelése – a vezeték nélküli billentyűzet energiatakarékos funkciója, amely automatikusan bekapcsolja a háttérvilágítást, ha érzékeli a wireless billentyűzet fölött a kéz mozgását.
  • Több csatlakoztatott eszköz – létezik olyan vezeték nélküli billentyűzet is, amelyhez csatlakoztatható egyszerre akár 3 eszköz is, amelyek között egy kapcsolóval lehet választani.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett) Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft

2.
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
-5 %
49 990 Ft
47 300 Ft

3.
Logitech Wirelles Combo K540 HU Szállításra kész > 5 db
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft

Még több
329 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1 50×
Eternico Wireless Set KS4001 - US
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, irodai és otthoni használatra, akár 10 m hatótávolság, alacsony profilú billentyűk, power saving mode technológia, 6 multimédiás billentyű, ollós billentyű mechanizmus, Plug & Play, 2*AAA elem (tartozék), amerikai (nemzetközi) billentyűzet lokalizáció, USB Nano Reciever 2,4 Ghz + egér, vezeték nélküli, optikai, 800 - 1200 DPI, power saving mode technológia, háttérvilágítás nélkül, 3 gomb, akár 3 000 000 kattintásnyi élettartam, Silent Click - halk fő egérgombok, szimmetrikus (jobb- és balkezesek számára egyaránt), 2*AAA elem (tartozék), Plug & Play
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AET4001b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 23×
Xiaomi Pad 6 billentyűzet - fekete
Billentyűzet - tablethez, mechanikus, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, Bluetooth, fekete
27 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAKT423
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys S Graphite - HU (lézerezett)
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység és USB-C, fém váz, Li-pol elemmel működik, grafit
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f6d4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG AZOTH (ROG NX RED / PBT) - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, ROG NX Red kapcsolók, dinamikus háttérvilágítással, kijelző, programozható makró gombok, angol kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete
99 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA706q4o
4,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard W/Trackpad UK English IPad 10.2" 2019/2020/2021
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
49 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca1
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű - Tűfilc
Típusok
FABER-CASTELL Grip Pastel, 5 színű
Tűfilc - 0,4 mm vonalvastagsággal, kerek alakú, tinta szín(ek), lemosható, háromszög alakú markolat, 5 tűfilc a csomagban
1 310 Ft -tól
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FCL126a
4,9 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, Graphite - US INTL
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, háttérvilágítással, chiclet billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, Li-pol elemmel működik, grafit
34 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC050c22f8a
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Teclast K10 Bluetooth Keyboard
Billentyűzet - irodai, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, amerikai (nemzetközi) kiosztás, Bluetooth, fekete
8 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tec01z1
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Keyboard K120 Business HU
Billentyűzet - membrán, vezetékes, magyar kiosztás, USB, fekete
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC061a1b
3,0
UAG Rugged Bluetooth Keyboard with Trackpad UK English iPad 10.9" 2022
Tablettok billentyűzettel - ellenálló, csúszásgátló külső felület, antimikrobiális külső felület prémium taktikai mintával, cseppálló billentyűzet, LED háttérvilágítású billentyűkkel (7 szín, 3 fényerő) és tágasan kialakított billentyűkkel, rendkívül nagy, 60,5 cm-es / 9,5 hüvelykes multi-touch trackpad gesztusok (tap, pinch, swipe és scroll) támogatásával, állítható mágneses állvány négy megtekintési szöggel, akár a laptopok esetében, amely kényelmesebb írást, megtekintést, rajzolást és olvasást tesz lehetővé, ellenálló Smart Folio tok taktikai mintával és automatikus altatás/ébresztés funkcióval, beépített Apple Pencil tartó, biztonságos Bluetooth párosítás több eszközzel, így akár két eszköz is csatlakoztatható egyidejűleg, hosszú üzemidejű, újratölthető akkumulátor és USB-C töltő port (az USB-C töltőkábel tartozék), amely akár 180 óra használatot tesz lehetővé, ablak a tulajdon megjelöléséhez az egyszerű identifikáció érdekében, maximális leejtés elleni védelem akár 8 láb/2 m magasságig
65 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UAG054ca2
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Apple Magic Keyboard számbillentyűzettel, ezüst - HU
Billentyűzet - irodai és mac kompatibilis, membrán, vezeték nélküli, alacsony profilú billentyűzet, magyar kiosztás, Bluetooth, ezüst
Leárazás -5 %
47 300 Ft 49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL225m1
4,2 55×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT NumCALC CKB-0061-BK, fekete
Numerikus billentyűzet - vezeték nélküli, magas profilú kényelmes billentyűk, BACKSPACE billentyű, NumLock kijelző, USB Nano vevőegység, 1x AAA alkáli elem a csomagban
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD765x1b
4,4 145×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLKMC-01 fekete
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb
7 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505d
4,0
Samsung Galaxy Tab S9+/Tab S9 FE+ Védőburkolat billentyűzettel és érintőpaddal, fekete
Tablet tok - SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE+ és Galaxy Tab S9+ számára, billentyűzettel, kemény, integrált billentyűzet
69 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP051md18
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Compact Multi-Device vezeték nélküli billentyűzet - KB740 - HU
Billentyűzet - irodai, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, programozható makró gombok, magyar kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, csendes, AA elemmel működik, szürke
31 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ADP2c020b3
4,3 34×
C-TECH WLKMC-01
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk + optikai egér, 1200 DPI, 3 gomb
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505a20
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete - Billentyűzet Típusok
3,8 155×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
57 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO120a107
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Logitech Wirelles Combo K540 HU
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, magyar kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, multimédiás gombok + optikai egér, 1000 DPI, 3 gomb
22 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MS024a1
4,2 55×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
CONNECT IT NumCALC CKB-0061-BK, fekete
Numerikus billentyűzet - vezeték nélküli, magas profilú kényelmes billentyűk, BACKSPACE billentyű, NumLock kijelző, USB Nano vevőegység, 1x AAA alkáli elem a csomagban
5 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD765x1b
4,6
C-TECH WLKMC-01 CZ / SK fehér
Billentyűzet+egér szett - vezeték nélküli, cseh és szlovák kiosztású irodai billentyűzet, magas profilú billentyűk, 1200 DPI, 3 gomb
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430f2
5,0
Epico Apple iPad Pro 11" (2018/2020-2022), iPad Air 10,9" (2020/2022) tok + billentyűzet, qwerty
Tablet tok - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4th gen), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) számára, billentyűzettel, anyaga: műbőr és alumínium, kemény, zárható, MagSafe, beépített támaszték és integrált billentyűzet
51 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: EPICO120a107
4,9 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Keychron K8 TKL Gateron Hot-Swappable Red Switch Mechanical - US
Gamer billentyűzet - gamer, vezeték nélküli, hagyományos (magas profilú) billentyűzet, Gateron Red kapcsolók, us kiosztás, Bluetooth és USB-C, cserélhető kapcsolók, cserélhető gombok, fekete és szürke
48 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KCHRON001a6
3,8 155×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
C-TECH WLTK-01 CZ/SK fekete
Billentyűzet - televízióhoz, mechanikus, vezeték nélküli, chiclet billentyűzet, cseh és szlovák kiosztás, Vezeték nélküli USB vevőegység, AAA elemmel működik, fekete
7 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430g1

Vezeték nélküli billentyűzetek

cikkJelek, szimbólumok és hangulatjelek: Hogyan írjuk ezeket? (ÚTMUTATÓ) Időnként mindegyikünk elgondolkozik azon, hogy egyik vagy másik karaktert hogyan kell beírni a billentyűzeten. Egyes karaktereket egyszerűen nem írunk olyan gyakran, hogy alaposan bevésődnének a billentyűparancsok a memóriánkba. Ezért készült ez a cikk, amelyben...
Ezt a cikket azzal a céllal készítettük, hogy segítsünk eligazodni a billentyűzetek színes világában, megkönnyítve ezzel számodra a kiválasztás folyamatát. A cikkben ismertetjük a billentyűzetek egyes típusait és a különféle működési mechanizmusokat. Tehát, ha új...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Vezeték nélküli billentyűzetek

A Vezeték nélküli billentyűzetek kategóriában összesen 329 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vezeték nélküli billentyűzetek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vezeték nélküli billentyűzetek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vezeték nélküli billentyűzetek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vezeték nélküli billentyűzetek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ