Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Vezeték nélküli billentyűzetek

0

A vezeték nélküli billentyűzetek sokkal nagyobb szabadságot és kényelmet nyújtanak, mint a klasszikus vezetékkel rendelkezők. Nem zavarnak vezetékek az asztalon, és nem csak a számítógépet, hanem esetleg a társalgóban lévő televíziót is vezérelheted velük. Az egyetlen érzékelhető hátrány az elemek cseréjének szükségessége lehet, aminek a vezetékes billentyűzetekkel szemben van némi költsége. Milyen főbb különbségek vannak az egyes vezeték nélküli billentyűzetek között?

Tovább

Vezeték nélküli billentyűzetek a felhasználás módja szerint

Irodai billentyűzet

A vezeték nélküli iroda billentyűzetek kiválóan alkalmasak a stabil asztali állomásokkal való használatára. Standard ergonómiát és billentyűkiosztást kínálnak. A különböző modellek különböznek egyes funkciókban és a felhasználói kényelemben.

Gamer billentyűzetek

A játékhoz használt billentyűzet kulcsfontosságú tulajdonsága a lehető legrövidebb válaszidő és a maximális ergonómia. A gamer billentyűzetekből nem hiányozhatnak a makro billentyűk, a billentyűzet háttérvilágítása vagy azoknak a billentyűknek a kikapcsolása, amelyek zavarják a játékot. Ennek fejében azonban nagyobb az energiaszükségletük és mélyebben a zsebbe kell nyúlni a beszerzésnél.

Kompakt billentyűzet

A kompakt billentyűzet jellemző jellemzője a minimalista kialakítás, gyakran hiányoznak a multimédiás gombok vagy akár a teljes numerikus blokk is. Az utazások során azonban nem sok helyet foglalnak el a táskában. Ebbe a kategóriába tartoznak a tabletekhez készített és a beépített érintőpados modellek is. 

Numerikus billentyűzet

Ezek a billentyűzetek javíthatják a munkateljesítményt, például ha egy notebooknál hiányzik a numerikus blokk, vagy nem tetszik az billentyűzeten található számjegyek elhelyezése vagy a billentyű mechanikus rendszere.

Távirányító PC / TV-hez

A távirányítós billentyűzetek a nappaliban vagy bemutatótermekben találják meg helyüket. A számítógép mellett a kompatibilis Smart TV-t vagy játékkonzolt is vezérelheti, főleg az integrált érintőpad használatával.

Vehetsz kedvezményesen akár egy billentyűzetet-egér szettet is.

Vezeték nélküli billentyűzetek felszereltség szerint

 • Megvilágított billentyűk – elengedhetetlen, ha gyakran dolgozol éjszaka, vagy a vezeték nélküli billentyűzetet az intelligens TV vezérléséhez használod. A fejlettebb modellek lehetővé teszik az intenzitás szabályozását és a háttérvilágítás színének megváltoztatását.
 • Multimédiás billentyűk – különálló gombok, amelyek szabályozzák a zene és a filmek lejátszását a számítógépről és a csatlakoztatott eszközökről, gyorsabban hozzáférhetsz az e-mailekhez és indíthatsz egyes alkalmazásokat.
 • Makró billentyűk – programozható gombok, amelyek egy előreprogramozott parancssorozatot hajtanak végre egyetlen gombnyomás után. Így a felhasználó nem vesztegeti az idejét az ismétlődő billentyűzetparancsok bevitelénél.
 • Integrált érintőpad – felváltja a klasszikus egeret, vagy az intelligens TV-k vagy játékkonzolok vezérléséhez használható.
 • Mechanikus kapcsolók – a szokásosnál nagyobb terhelést viselnek el és pontosabbak. Ideálisak azok számára, akik hosszú szövegeket alkotnak vagy játékot játszanak.
 • Beépített kijelző – olyan hasznos információkat jeleníthet meg, mint például az akkumulátor élettartama, az idő stb.

A vezeték nélküli billentyűzet csatlakoztatása

 • Wi-Fi kapcsolat – a vezeték nélküli billentyűzet leggyakoribb típusa. A számítógép USB portjára egy kis vevőt kell telepíteni. A kapcsolat automatikusan egy pillanat alatt létrejön.
 • Bluetooth kapcsolat – ez a fajta kapcsolat gyakoribb a fejlettebb billentyűzet modellekben. A funkciót a számítógépnek is támogatnia kell, de a Wi-Fi kapcsolattal ellentétben itt nem kell egy USB portot feláldozni a vevő telepítéséhez.
 • USB-kapcsolat – egyes vezeték nélküli billentyűzetek lehetővé teszik az alternatív vezetékes  kapcsolatot, ha az elemek váratlanul lemerülnek.

Figyelem: A vezeték nélküli billentyűzetek saját tápellátást igényelnek, ami általában AA vagy AAA elemekkel esetleg beépített akkumulátorral van megoldva. Az elemek növelik a billentyűzet súlyát, és jó ha észben tartjuk az időnkénti csere szükségességét, és tartunk otthon tartalék elemet. Az akkumulátorok vagy elemek élettartama változó, sok függ az egyes modellektől és a billentyűzet használatának intenzitásától.

A vezeték nélküli billentyűzetek egyéb hasznos funkciói

 • Billentyűzet elrendezése – ha magyar billentyűzet kiosztású, ékezetes karaktereket is szeretnél látni a billentyűzeten, akkor ezt a paramétert a vásárláskor vedd figyelembe.
 • Billentyűzet profil – a felhasználótól függ, hogy szereti-e a normál magasságú billentyűket vagy alacsony, laptopokban használt emelésű esetleg chiclet (tablet billentyűzetek) fajtájú billentyűzetet részesíti előnyben.
 • Cseppállóság – ezt a funkciót mindenki nagyra értékeli aki öntött már ki üdítőt vagy kávét a billentyűzetre.
 • A kéz érzékelése – energiatakarékos funkció, amely automatikusan bekapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, ha érzékeli a billentyűzet fölött a kezedet.
 • Több csatlakoztatott eszköz – vannak olyan billentyűzetek amelyek egyszerre csatlakoztathatóak akár 3 eszközhöz is, amelyek között egy kapcsolóval lehet választani.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Logitech Illuminated Living-Room K830 US Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Billentyűzet - vezeték nélküli technológia, 2.4GHz, háttérvilágítás, beépített touchpad, TV vezérléséhez, USB töltés, mikro USB
-7%
38 700 Ft
36 090 Ft

2.
Billentyűzet - vezeték nélküli Bluetooth 3.0, univerzális, Easy-Switch kapcsoló akár három vezeték nélküli eszközhöz, kompatibilis: Win/Mac/ Chrome OS/ Android/iOS platformokkal, US layout
-21%
16 260 Ft
12 790 Ft

3.
Logitech Wireless Combo MK270 HU Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Egér/billentyűzet szett vezeték nélküli, kifogástalan billentyűzet és optikai egér, billentyűzet élettartama legfeljebb 2 év, egér akár 1 évig
-11%
12 590 Ft
11 190 Ft

Még több
123
Classic Kategória
Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 sötétszürke
Billentyűzet - vezeték nélküli Bluetooth 3.0, univerzális, Easy-Switch kapcsoló akár három vezeték nélküli eszközhöz, kompatibilis: Win/Mac/ Chrome OS/ Android/iOS platformokkal, US layout

Rendkívül praktikus billentyűzet, amellyel rengeteg eszközt tudsz irányítani...

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 sötétszürke - Billentyűzet
-21%
12 790 Ft

-21% 16 260 Ft
áfa nélkül 10 070 Ft

Szállításra kész 3 db
Termék kód: MC055v2a
Arany középút
Logitech Wireless Keyboard K780 US
Billentyűzet - Vezeték nélküli, kompakt méret, integrált gumi alappal a mobil eszközökhöz, Bluetooth Smart vagy nano Unifying USB segítségével akár 3 eszközhöz csatlakoztatható egyszerre

  Tetszik kényelmet és sokoldalúságot, amikor dolgozik a számítógépen vagy tabletta? Így aztán ez a billentyűzet ideális...

Logitech Wireless Keyboard K780 US - Billentyűzet
-14%
30 590 Ft

-14% 35 450 Ft
áfa nélkül 24 090 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MC050f1
Premium Kategória
Logitech Wireless Illuminated K800 US
Billentyűzet - vezeték nélküli, állítható háttérvilágítás, kézközelség-érzékelés, Unifying USB nano vevőegység

A Logitech Wireless Keyboard K800 Illuminated kiemelkedő gépelési élményt nyújt - éjjel-nappal.

40 590 Ft

áfa nélkül 31 960 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MC050c3
Logitech Illuminated Living-Room K830 US
Billentyűzet - vezeték nélküli technológia, 2.4GHz, háttérvilágítás, beépített touchpad, TV vezérléséhez, USB töltés, mikro USB

A Logitech Illuminated Living-Room K830 vezeték nélküli billentyűzete elsősorban televíziók vezérléséhez készült. Egy zavaró kábelek nélküli, valódi megoldás...

Logitech Illuminated Living-Room K830 US - Billentyűzet
-7%
36 090 Ft

-7% 38 700 Ft
áfa nélkül 28 420 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MC050c37
Logitech Wireless Combo MK270 HU
Egér/billentyűzet szett vezeték nélküli, kifogástalan billentyűzet és optikai egér, billentyűzet élettartama legfeljebb 2 év, egér akár 1 évig

Logitech Wireless Combo MK270 HU - Egér/billentyűzet szett
-11%
11 190 Ft
-11% 12 590 Ft
áfa nélkül 8 810 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: HUMC048m32
Logitech MK850 US
Egér/billentyűzet szett - vezeték nélküli csatlakoztatás PC/laptop/mobil eszközökhöz, egyesített USB nano vevőegység

A Logitech MK850 egy vezetéknélküli billentyűzet és egér szett, amely különleges hangysúlyt fektet a komfortérzet és a minőségi dizájn kialakítására - pont úgy, ahogy azt a hűséges Logitech vásárlók elvárják...

Logitech MK850 US - Egér/billentyűzet szett
-10%
34 890 Ft

-10% 38 700 Ft
áfa nélkül 27 470 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MC049d3
Logitech Wireless Desktop MK710 DE
Egér/billentyűzet szett - vezeték nélküli, akkumulátor élettartama akár 3 év, Incurve Keys, unifying reciever

A minőségi Logitech Desktop MK710 DE billentyűzet és egér szett remek kiegészítő otthoni vagy irodai számítógépes sarokba...

36 790 Ft
áfa nélkül 28 970 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MS023a2
Logitech Wireless Combo MK520 HU
Egér/billentyűzet szett vezeték nélküli, billentyűzet és lézer egér, az akkumulátor élettartama legfeljebb 3 év a billentyűzeten, egér akár 1 év, Unifying USB nano vevő

Logitech Wireless Combo MK520 HU - Egér/billentyűzet szett
-22%
17 580 Ft
-22% 22 610 Ft
áfa nélkül 13 840 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: HUMC049c
Logitech Craft US
Billentyűzet - Vezeték nélküli kapcsolat akár 3 készülék, programozható gombok, megvilágított billentyűzet, Unifying USB nano vevőegység, Bluetoothhoz

Gépeljen magabiztosan ezen a hatékonyságra, megbízhatóságra és pontosságra tervezett billentyűzeten. A Logitech Craft vezeték nélküli billentyűzet, domborított billentyűsapkákkal.

70 790 Ft
áfa nélkül 55 740 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MC050c22f
Logitech Bluetooth Multi-Device K480 US fehér
Billentyűzet - vezeték nélküli, sokoldalú, bluetooth, Easy-Switch kapcsoló legfeljebb három vezeték nélküli eszközhöz, Win / Mac / Chrome OS / Android / iOS platform kompatibilitás

Bemutatjuk a Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 asztali billentyűzetet fehér színben, amely eredményesebbé teszi munkáját, nem csak...

Logitech Bluetooth Multi-Device K480 US fehér - Billentyűzet
-15%
15 290 Ft

-15% 17 890 Ft
áfa nélkül 12 040 Ft

Szállításra kész 3 db
Termék kód: MC055v1b
Logitech G613 US
Billentyűzet - vezeték nélküli, mechanikus, 6 G gombok, Romer-G kapcsolók, USB fénysebesség, Bluetooth, telefonállvány

A világ első magas teljesítményű gaming...

38 190 Ft
áfa nélkül 30 070 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MC054m7f
Logitech K360 vezeték nélküli, angol
Billentyűzet - vezeték nélküli, kompakt méret, akkumulátor élettartama akár három év, Unifying USB nano vevőegység

Írjon kényelmesen azzal a billentyűkiosztással, amihez már hozzá van szokva. Ez a billentyűzet körülbelül 20%-kal kisebb, mint a hagyományos darabok, így könnyen elfér az irodában, nappaliban vagy bárhol, ahol laptopot használhat...

Logitech K360 vezeték nélküli, angol - Billentyűzet
-13%
12 790 Ft

-13% 14 640 Ft
áfa nélkül 10 070 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: MC050c22d
Logitech Wireless Desktop MK270 DE
Egér/billentyűzet szett - vezeték nélküli, cseppálló billentyűzet, az akkumulátor élettartama akár egy év, Unifying USB nano vevőegység

A Logitech Wireless Desktop MK270 DE egér/billentyűzet szett kiváló kiegészítője lehet otthonodnak vagy...

Logitech Wireless Desktop MK270 DE - Egér/billentyűzet szett
-13%
10 070 Ft
-13% 11 610 Ft
áfa nélkül 7 930 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MC001b37a
Microsoft Universal Folding Keyboard ENG
Vezeték nélküli, utazás, beépített akkumulátor, Android / iOS / Windows, Bluetooth 4.0
Ez a modern, utazás billentyűzetek köszönhetően az összecsukható kialakítás és vastagsága mindössze 5 mm könnyedén elfér a pénztárca, táskában vagy...

32 890 Ft

áfa nélkül 25 900 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: ME327e7
Logitech Wireless Keyboard K350 UK
Billentyűzet - vezeték nélküli, multimédiás, az akkumulátor üzemideje akár három év, Unifying USB nano vevőegység

K350 első pillantásra érdekes ergonomikus formájú mind a 3 tengelyen (3D). Azt tervezték, hogy megértsék a...

Logitech Wireless Keyboard K350 UK - Billentyűzet
-9%
19 290 Ft

-9% 21 140 Ft
áfa nélkül 15 190 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: MC050c2c2
Canyon HKBW2 HU - Fekete
Billentyűzet - Vezeték nélküli, USB, Multimédia, Ultravékony

Az ultravékony Canyon billentyűzet kiváló kényelem érzetet nyújt a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően. 104 nyomógombbal rendelkezik a billentyűzet, amelyből...

Canyon HKBW2 HU - Fekete - Billentyűzet
-12%
3 790 Ft

-12% 4 290 Ft
áfa nélkül 2 980 Ft

Szállításra kész > 10 db
Termék kód: JV265e1m
Lenovo Multimedia Remote Keyboard N5902A
Billentyűzet - vezeték nélküli kontroller, trackpointtal, USB adapter, QWERTY billentyűzet, WIN gombok, 2 x AAA elem

Az innovatív Lenovo vezeték nélküli kontrollert ezúttal egy trackpointtal kombinálták, praktikus háttérvilágítással kiegészítve. Minden bizonnyal hasznos lesz a...

16 090 Ft

áfa nélkül 12 670 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: TI412f
HP C6020 Wireless Desktop SK
Egér/billentyűzet szett Vezeték nélküli USB vevő (P0Q51AA)

Letisztult teljesítmény a HP vezeték nélküli, asztali gépekhez készült C6020 teljes billentyűzettel és egérrel. Kényelmesen vezérelheti a számítógépet és férhet hozzá a Windows 8 összes funkciójához.

14 790 Ft

áfa nélkül 11 650 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész 3 db
Termék kód: HPBP0802b3
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus UK
Billentyűzet - Vezeték nélküli, ultra-vékony, nagy touchpad, az akkumulátor élettartama akár 18 hónap, Unifying USB nano vevőegység, könnyen csatlakoztatható és irányítja legtöbb Smart TV-t, Win 7/8/10 / 5.0 Android / Chrome OS támogatás

A Logitech Wireless Touch K400 Plus egy UK kiosztású ultravékony vezeték nélküli billentyűzet, amely úgy került kialakításra, hogy teljes mértékben...

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus UK - Billentyűzet
-24%
12 290 Ft

-24% 16 260 Ft
áfa nélkül 9 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: MC050d1c1
EVOLVEO WK-142
Egér/billentyűzet szett Vezeték nélküli, optikai egér, 1000 DPI, USB, 2,4 GHz-es, 1x AA ellátás billentyűzet, egér 2x AAA elem (tartozék), hatótávolság 10 m

A praktikus vezeték nélküli egér és billentyűzet készlet EVOLVEO WK-142 mindent kínál, amire szükség van a kellemes munka az irodában és...

4 790 Ft

áfa nélkül 3 770 Ft

Szállításra kész > 10 db
Termék kód: ML021c4
CONNECT
Numerikus billentyűzet - Vezeték nélküli, numerikus, nano vevőegység

CONNECT külső numerikus billentyűzet, mely hasznos kiegészítő laptop felhasználók számára...

CONNECT - Numerikus billentyűzet
-9%
3 890 Ft

-9% 4 290 Ft
áfa nélkül 3 060 Ft

Szállításra kész > 10 db
Termék kód: JD765x

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):Miért vásárolj nálunk? Elektronikai és számítástechnikai termékek nagy választéka Több infó »
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15

Miért vásárolj nálunk? Elektronikai és számítástechnikai termékek nagy választéka Több infó »