AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Termékkatalógus
Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, Android és iOS alkalmazások támogatása, magyar és angol nyelvű Tuya kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, hálózati
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EVO23_001 Termékszám:  DET-BT4 Gyártó honlapja:
Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART 62 190 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Biztosítsd be az otthonod az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer segítségével. A készülék emberi test érzékelővel és mozgásérzékelővel rendelkezik. A rendszer előnye a könnyű, kábelek nélküli telepítés, valamint összekapcsolható más EVOLVEO SMART eszközökkel. Az IP66-os szábványú védettségnek köszönhetően kültéri használatra is alkalmas. A kamerarendszer hatótávolsága az alapegységtől számítva 100 m. További előnye a 32 GB-os tárhely, ami közvetlenül a HomeBase-ben található. Az EVOLVEOvezeték nélküli kamerarendszer Full HD felbontású felvételeket rögzít, amelyeket a lejátszás funkcióval bármikor visszajátszhatsz. Két kamerával kerül forgalomba, de akár 4 kamera is csatlakoztatható hozzá. A kamerákat 60db-es szirénával és két, összesen 5000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel. Ez elől a rendszer elől egyetlen hívatlan vendég sem tud elbújni. 

FHD képminőség és 32 GB tárhely

Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer a 2,4 GHz-es sávban működő vezeték nélküli technológiát alkalmazza. A képátvitel így mindig biztonságos és stabil. A képminőség FHD (1080p). A kamerák a HomeBase-től legfeljebb 100 m-re helyezhetők el. Az EVOLVEO rendszer előnye a 32 GB-os adattároló, amely biztonságosan, közvetlenül a HomeBase-ben található. 

Nincs bonyolult beállítás

Mielőtt először használnád a vezeték nélküli kamerarendszert, a mellékelt USB-C kábellel fel kell töltened a kamerát, amelyet aztán a HomeBase-hez csatlakoztatsz. Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer 2 kamerából áll, viszont kár 4 kamera is csatlakoztatható hozzá. Ezek a kamerák külön elérhetőek EVOLVEO Detective BT1 néven. Nincs bonyolult beállítási folyamat,  minden kamera már bekapcsoláskor párosítható a főegységgel. A videó így szinte azonnal továbbításra kerül. 

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Többféle üzemmód meghatározásának lehetősége a PIR mozgásérzékelő használatával

A két, összesen 5000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátornak köszönhetően az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Minden egyes kamera esetében többféle üzemmódot is meghatározhatsz az alkalmazásban lévő PIR mozgásérzékelő segítségével. Ennek nagy előnye, hogy az akkumulátor élettartama jelentősen növekszik, mivel a felvétel csak a mozgásérzékelés után aktiválódik. Az EVOLVEO vezeték nélküli kamerarendszer emberi alak felismerő üzemmóddal isrendelkezik, amely megakadályozza a téves mozgásérzékelési értesítéseket. 

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

60db-es szirénák figyelmeztetnek minden hívatlan látogatóra

Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer kamerái által rögzített felvételeket az alkalmazáson keresztül is kényelmesen megtekintheted. Minden felvétel a belépés dátuma és időpontja szerint rendeződik. A Lejátszás funkcióval megnézheted az egyes rögzített felvételeket. A biztonságodról a mindkét kamerához mellékelt 60db-os sziréna gondoskodik. Ha szeretnéd, akkor azok mozgásérzékelés esetén is aktiválhatóak. Egyetlen hívatlan látogató sem kerüli el a rendszer figyelmét.

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Egyszerű üzembe helyezés

Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer alapcsomagja tartalmaz egy 32 GB-os táregységgel rendelkező HomeBase-t, két kamerát és az egyszerű telepítéshez szükséges tartozékokat. Az első lépések pofonegyszerűek. A HomeBase-t az EVOLVEO kamerarendszer csomagjában is megtalálható Ethernet-kábellel csatlakoztathatod a routerhez. A Smartlife alkalmazással hozzáadhatod akár az intelligens otthonodhoz is. Szeretnéd a kamerát a falra rögzíteni? Ennek semmi akadálya. A kamerák OneClick tartóvalrendelkeznek, így könnyedén rögzítheted őket a mellékelt tapadó matricákkal bárhová, ahová csak szeretnéd. 

Hozd ki a legtöbbet az EVOLVEO-ból

Hozd ki a legtöbbet az EVOLVEO-ból. Teremtsd meg a biztonságot, hogy megvédd az otthonodat az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer segítségével. A Smartlife alkalmazásban különböző előbeállításokat programozhatsz a mozgásérzékelés segítségével. Így például az EVOLVEO Terra NV4 kültéri intelligens aljzattal együttműködve a rendszer világítást indíthat, az EVOLVEO Alarmex Pro szirénával együtt pedig riasztást is aktiválhat. 

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer csomag tartalma

• Homebase 32 GB
• 2 db kamera PIR-rel és 5000mAh akkumulátorral 
• 2 db kameratartó 
• UTP kábel
• USB-C kábel a kamerák töltéséhez
• Adapter
• Két készlet dübel és csavar
• Két matrica a rögzítőfuratok könnyű fúrásához

Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART

Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer főbb jellemzői

  • Az EVOLVEO Detective BT4 SMART vezeték nélküli kamerarendszer az IP66-os védelemnek köszönhetően kültéri használatra is alkalmas
  • Full HD minőségű felvételt és 32 GB tárhelyet kínál
  • Nincs bonyolult beállítás
  • IR éjszakai fénnyel rendelkezik
  • Mindkét csatlakoztatott kamera 60db-es szirénával szerelt, hogy figyelmeztesse a hívatlan látogatókat
  •  Az EVOLVEO kamerarendszerhez legfeljebb 4 kamera csatlakoztatható
  • 100 m-es hatótávolsággal rendelkezik a kamera és az alapegység között
  • Beépített emberi test érzékelő és mozgásérzékelő
  • Hozd ki a legtöbbet az EVOLVEO vezeték nélküli kamerarendszerből a Smartlife alkalmazással, és csatlakoztasd más EVOLVEO SMART eszközökhöz.
  • A Lejátszás funkcióval visszajátszhatod az egyes felvett jeleneteket.
  • Mindkét kamera két akkumulátorral rendelkezik, amelyek teljes kapacitása 5000 mAh a hosszantartó akkumulátor-üzemidő biztosítása érdekében.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Németország, Nagy-Britannia, Szlovénia Kész!
Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Németország, Nagy-Britannia, Szlovénia Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Tuya Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Tulajdonságok

Használat
Kültéri Kész!
Érzékelés
Mozgás Kész!
Értesítés
Mobil Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
10 m Kész!
Betekintési szög
100 ° Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma
2 Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
32 GB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
32 GB Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vezeték nélküli kamerarendszer EVOLVEO Detective BT4 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bezdrátový kamerový systém EVOLVEO Detective BT4 SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bezdrôtový kamerový systém EVOLVEO Detective BT4 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kabelloses Kamerasystem EVOLVEO Detective BT4 SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kabelloses Kamerasystem EVOLVEO Detective BT4 SMART.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ