Akvizice ApF HU Shop roku

Viatom CheckmeLite

Termékkatalógus
Viatom CheckmeLite
Diagnosztika -
97 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REC002 Termékszám:  CHEC002 Gyártó honlapja:
Viatom CheckmeLite 97 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Viatom CheckmeLite

A Viatom cég CheckmeLite elnevezésű, sokoldalú orvostechnikai eszköze úttörőnek számít a maga területén. Ez a praktikus eszköz könnyedén elfér a zsebben, és különböző egészségügyi adatok kezelésére képes több felhasználó esetében is. Külső érzékelőjének és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően méri az EKG-t vagy az SpO2 értéket. Kiválóan alkalmas otthoni használatra, valamint kórházakban, klinikákon, rendelőkben és sportintézményekben is. Minden mért adat tárolható, és számítógépen megtekinthető egy speciális alkalmazásnak köszönhetően. Az alkalmazás ingyenesen használható, és az adatok elektronikus úton elküldhetők orvosodnak vagy egészségügyi tanácsadódnak is. A Checkme technológia egy összetett algoritmust használ, amelynek segítségével kalibrálás után pontos adatokat nyújt a szisztolés vérnyomásról. Ez a funkció egyaránt fontos a vérnyomás változásainak nyomonkövetéséhez és a szokásos megelőzés érdekében is.

A professzionális CheckmeLite orvosi eszköz

  • Ideális kiegészítő egészségügyi állapotfelméréshez
  • Klinikailag jóváhagyott, kompakt, könnyű (mindössze 65 g)
  • Intuitív működés egy 2,4"-os érintőkijelző segítségével
  • Vezeték nélkül mér különböző élettani funkciókat
  • Nem invazív módon figyeli a vérnyomást megszakítás nélkül
  • 4 felhasználói felületet kínál
  • Mérete körülbelül egy névjegykártyának felel meg
  • A tartozékok között töltőkábelt is találsz

Kardiológia a zsebben

A CheckmeLite megbízhatóan ellenőrzi, rögzíti és azonnal azonosítja a kóros EKG-t. Az 500Hz-es szélessávú frekvenciának köszönhetően valóban rögzíti az EKG minden részletét, a mérési adatok pedig bármikor újra megtekinthetők. A készülék egy professzionális EKG algoritmussal rendelkezik, amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intrevallumról.

Oximéterként is működik

A készülék vezetékes módon vagy vezeték nélküli is lehetővé teszi az SpO2 mérését. A vér oxigénszaturációjának méréséhez csak helyezd az ujjad az SpO2 érzékelőbe, és 20 másodpercen belül megvan az eredmény. A mért értékek részleteinek megtekintése speciális mobil alkalmazás által, vagy PC szoftveren keresztül történik. 

 

A fentiekben leírt egyedi mérési funkciók függenek az eszköz speciális verziójától. A Checkme Lite verzió csak néhány funkciót tartalmaz, a Checkme Pro Holter viszont minden ismertetett funkcióval rendelkezik. A Checkme Pro verzió a Holter kivételével minden funkciót tartalmaz.

 

Paraméterek

Rendeltetés
EKG-mérő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
EKG-mérő Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Viatom CheckmeLite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viatom CheckmeLite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Viatom CheckmeLite.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ