Shop roku 30 dnů na vrácení

Victrola Revolution GO fekete

Termékkatalógus
Victrola Revolution GO fekete
4,5 2 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, szíjjal, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, slipmat alátét és átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 3,1 kg, méretek 333 × 322 × 121 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Kód:  VICT008a2d Termékszám:  VSC-750SB-BLK-EU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Victrola Revolution GO fekete


A Victrola Revolution GO-val igazi forradalmat élhetsz át

A Victrola Revolution GO a világ első olyan lemezjátszója, amely teljes szabadságot kínál. A beépített akkumulátornak köszönhetően a Victrola Revolution GO-t bárhová magaddal viheted, és korlátok nélkül játszhatod le kedvenc bakelitlemezeidet - az újratölthető lítium akkumulátor akár 12 órás folyamatos lejátszást is lehetővé tesz. A zenét élvezheted a fejhallgató kimeneten keresztül, vagy csatlakoztathatod a készüléket hangszórókhoz. Ha a stílusos hangerőszabályzó gombot teljesen jobbra fordítod, akkor a Revolution GO lenyűgöző 10 sztereó wattos teljesítményre vált. Ez az egyedülálló Bluetooth lemezjátszó számos díjjal büszkélkedhet, mint például CES Innovation Award, Impact Awards 2020 és más díjak.

Kiváló hangzás a hosszan tartó szórakozásért

A Victrola Revolution GO hordozható lemezjátszó háromsebességes szíjhajtással és Audio Technica AT-3600LA mozgó mágneses hangszedővel rendelkezik. A beépített Bluetooth sztereó hangszóró segítségével könnyedén streamelheted kedvenc zenéidet, a szabadalmaztatott Vinyl Stream technológia pedig lehetővé teszi, hogy a felvételeidet bármilyen külső Bluetooth hangszóróra vagy fejhallgatóra streameld.



Élvezd a szabadságot a Victrola Revolution GO hordozható lemezjátszóval

A Victrola Revolution GO gramofon súlya mindössze 3,1 kg, és könnyen hordozható a levehető markolattal és gitárszíjjal - ez utóbbit tetszőlegesen választott szíjjal is lehet helyettesíteni. A levehető fedél dobozként is szolgál, hiszen akár öt bakelitlemez is tárolható benne.

A Victrola Revolution GO lemezjátszó legfontosabb jellemzői, fekete

  • A világ első hordozható, újratölthető, Bluetooth lemezjátszója
  • A Victrola Revolution GO súlya mindössze 3,1 kg
  • A beépített akkumulátor akár 12 órás folyamatos lejátszást biztosít
  • Beépített 10 W-os sztereó hangszórók
  • Audio Technica AT-3600LA mozgó mágneses hangszedő
  • Hallgató kimenet és aktív hangszórók csatlakoztatása
  • A Victrola Revolution GO számos díjjal büszkélkedhet
  • Levehető markolat és gitárszíj

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Fizikai adatok

Szélesség
322 mm Kész!
Mélység
121 mm Kész!
Magasság
333 mm Kész!
Tömeg
3,1 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Victrola Revolution GO fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victrola Revolution GO černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Victrola Revolution GO, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Victrola Revolution GO schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Victrola Revolution GO schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ