AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Háztartási kisgép szettek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Rozsdamentes acél (inox)
(10)
Fém
(3)
Műanyag
(6)
Tulajdonságok
Duplafal
(1)
Szűrő
(15)
LCD kijelző
(3)
Forgótalp
(13)
Háttérvilágítású kapcsoló
(4)
Rejtett spirál
(10)
Kábeltartó rekesz
(11)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(3)
Fekete
(6)
Piros
(2)
Barna
(1)
Rozsdamentes acél
(1)
Oliva
(1)
Ezüst
(3)
Sárga
(1)
Szűrés

Itt találhatod meg a kiváló minőségű és stílusos kenyérpirító és vízforraló szett különlegességeinket, amelyekkel még magasabb szintre emelheted otthonod konyhai élményét. Tudjuk, hogy a modern konyha sokkal többet jelent, mint csak egy hely, ahol ételt készítesz. Ez egy olyan terület, ahol az ízek találkoznak a stílussal és a funkcionalitással. Olvass tovább, és tudj meg többet a kínálatunkban kapható kenyérpirító és vízforraló szett összeállításainkról.

Tovább

Mit kínálnak a vízforraló kenyérpirító szett csomagok?

A választékunkban olyan szettek találhatóak, melyek nemcsak kifinomult dizájnt képviselnek, hanem kiemelkedő teljesítményt és innovációt is nyújtanak. Minden egyes vízforraló és kenyérpirító a legmagasabb szabványoknak megfelelően készül, hogy az elvárásaidat minden tekintetben kielégítse.

i

A kenyérpirító és vízforraló szett divatos

Szereted, amikor minden összepasszol a konyhádban és ez a barátaidnak is tetszik? Szerezd be a kenyérpirító és vízforraló szett csomagot. Mindkét készülék ugyanabban a színben és kivitelben kapható.

Kivitelezés és stílus

Az egyedi kivitelezés és az átgondolt részletek mellett a vízforraló kenyérpirító szett változataink biztonságos és hatékony használatot is garantálnak. A legmodernebb technológiákat felhasználva a vízforralók gyorsan és csendesen melegítik fel a vizet, miközben a kenyérpirítók egyenletes és aranybarna pirítást tesznek lehetővé.

Szereted a szetteket és úgy gondolod, hogy sosem elég belőlük? Nálunk megtalálod a különféle minőségi vízforraló kenyérpirító szett változatokat is. Fedezd fel a szettek praktikusságát, amelyeket egy vásárlással nálunk, az Alza-nál bármikor megkaphatsz.

Minden alkalomra megfelelőek

Legyen szó akár egy reggeli kávé mellett elfogyasztott pirítósról, vagy a délutáni tea vízforraló segítségével elkészített forróvizes kísérőjéről, mi itt vagyunk, hogy segítsünk megtalálni az ideális vízforraló és kenyérpirító szettet, amely megfelel az igényeidnek és stílusodnak.

Ebben az esetben is első a biztonság

A biztonság mindig is kiemelten fontos szerepet játszik az otthoni konyhában. A vízforraló és kenyérpirító szett kategóriájában ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a termékek megbízhatóságára és a felhasználók nyugalmára. Minden szettünk a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelően lett tervezve és gyártva, hogy garantálja a zavartalan és veszélytelen használatot.

A kenyérpirító és vízforraló szett kínálatunkban található termékek tartós és hőálló anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és az érintett felületeken semleges hőt sugároznak. Az ergonomikus fogantyúk és gombok további védelmet nyújtanak, minimalizálva az égési vagy sérülési kockázatot.

Szettjeinkben gyakran találhatóak olyan funkciók, mint a túlmelegedés elleni védelem vagy az automatikus kikapcsolás, amelyek még inkább hozzájárulnak a termékek biztonságos használatához. Ezek a funkciók megakadályozzák, hogy a készülékek veszélyes mértékben felmelegedjenek vagy túlzottan hosszú ideig működjenek, így megóvják mind a felhasználót, mind a környezetet.

A vízforralók esetében a vízszintjelzők és az automata leállító rendszerek segítenek elkerülni a túlhevülést vagy a víz nélküli működést. A kenyérpirítók precíz pirítási fokozatokat kínálnak, így elkerülhető a túlpörkölés, ami biztonságosabb és kellemesebb élményt nyújt az otthoni konyhában.

Miért megfelelő választás egy vízforraló kenyérpirító szett?

A kenyérpirító és vízforraló szett vásárlása számos előnnyel jár, ami még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teheti az otthoni konyhai életedet. Íme néhány ok, amiért a szettek kiváló választás lehetnek:

  • Egységes stílus és harmónia: A szettek már előre összeválogatott készletek, így a vízforraló és kenyérpirító egymáshoz passzoló dizájnnal és stílussal rendelkezik.
  • Idő- és energiatakarékosság: A szettekben mindkét eszköz megtalálható, ami gyorsabb és hatékonyabb beszerzést eredményez.
  • Összehangolt funkciók: A vízforraló kenyérpirító szett csomagokban található termékek gyakran összehangolt funkciókkal rendelkeznek.
  • Tér- és tárolási hatékonyság: Ezek a kenyérpirító vízforral szett együttesek általában kevesebb helyet foglalnak el a konyhában, mivel mindkét eszközt együtt lehet tárolni.
  • Együttműködés és kompatibilitás: A gyártók gyakran tervezik a vízforraló és kenyérpirító csomagokat úgy, hogy egymással együttműködjenek.
  • Ajándék ötlet: Egy kenyérpirító és vízforraló szett remek ajándék lehet, akár házasságkötési vagy költözési ajándékként.
  • Érték és megtérülés: Sokszor a szettek ára kedvezőbb, mint a külön-külön megvásárolt termékek összege.

Segítünk a választásban

Engedd meg, hogy szakértő kiválasztási útmutatásunk segítsen a választásban, és ne habozz kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésed vagy kérésed lenne. Célunk az, hogy valóra váltsd az álmaid konyháját, és örömmel állunk rendelkezésedre ezen az úton. Fedezd fel a vízforraló és kenyérpirító szettek kategóriáját, és lépj be egy új dimenzióba a konyhai élmények terén!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
33 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 29×
ETA 9186 90040 Storio Retro Vízforraló + Kenyérpirító 9166 90040
Reggeliző készlet - Vízforraló: 2150 W teljesítményfelvétel, 1,7 l maximális űrtartalom, biztonsági hőbiztosíték helytelen használat esetére, automatikus kikapcsolás forráspont elérésekor, a fokozott biztonságról a STRIX érintkezési rendszer gondoskodik, könnyen kivehető és mosható vízkőszűrővel ellátott kiöntőnyílás, a rejtett fűtőszál a rozsdamentes alj alatt található, levehető fedél a kényelmes töltésért, vízszintjelző, működési jelzőfény, tápkábel tároló. Kenyérpirító: 2 db nyílás, beállítható melegítési idő - 7 fokozat, egyenletes kenyérpirítás mindkét oldalról, kiolvasztás funkció, újramelegítés funkció, STOP gomb az azonnali befejezéshez, működési jelzőfény, 930 W teljesítményfelvétel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARK918694ss
Arany középút Kiváló ár/érték arány
De'Longhi Distinta Titanium Breakfast Collection (KBIN2001. TB & CTIN2103. TB)
Reggeliző készlet - Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2000 W energiafogyasztás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag
66 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DELrk56bun
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló krém + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító krém 950W
Szett - Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, bézs és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző és hangjelzés, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, bézs és ezüst kivitel
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SMERK852bun
Tefal TT761138 Loft 2S + Tefal KO250130 Loft fehér
Háztartási gép szett - vízforraló + kenyérpirító, vízforraló - térfogat: 1,7 l, teljesítmény: 2400 W, műanyag, vízszintjelző, működésjelző lámpa, rejtett spirál, szűrő, forgatható talapzat, automatikus kikapcsolás és kábeltároló hely, szűrő típusa: eltávolítható, fehér, kenyérpirító - teljesítmény: 800 W, a tósztok száma: 2, extra széles nyílások, a pirítás szabályozása, a pirítási szintek száma: 7, újramelegítés funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, kivehető morzsatálca, szín: fehér
25 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BUNTEFTO202
Tefal KO854830 Digital Smart & Light + Tefal TT640810 Digital Display Black
Háztartási gép szett - Vízforraló - űrtartalma: 1 l, teljesítmény: 1800 W, anyaga: rozsdamentes acél, digitális kijelző, hőmérséklet-szabályozás, dupla falú, melegen tartó funkció 30 percen át, rejtett fűtőelem, forgó talp, automatikus kikapcsolás, automatikusan nyíló fedél és vezetéktárolás, szűrő típusa: kivehető, érintésre hideg felület, fekete színű. Kenyérpirító - teljesítmény: 850 W, pirítósok száma: 2, pirítási fokozatok száma: 7, digitális kijelző visszaszámlálással, melegítés, kiolvasztás funkció, gomb az azonnali leállításhoz, magas emelés, középre helyezés és fényjelzés, kivehető morzsatálca, fekete színű.
39 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRK463bun
BRAUN WK1100 BK + Braun HT1510BK
Reggeliző készlet - Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, klasszikus dizájn, anyaga műanyag; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRARK500bun
Tefal KO851830 Digital Display Black + Tefal TT640810 Digital Display Black
Háztartási gép szett - vízforraló + kenyérpirító, vízforraló - térfogat: 1,7 l, bemeneti teljesítmény: 1800 W, anyag: rozsdamentes acél, hőmérséklet-szabályozás, hőmérséklet megőrzése funkció, rejtett spirál, forgatható talapzat, automatikus kikapcsolás, LCD kijelző, automatikus fedélnyitás és tárolóhely a kábel számára, szűrő típusa: eltávolítható, fekete és rozsdamentes acél, kenyérpirító - bemeneti teljesítmény: 850 W, a tósztok száma: 2, a pirítási szintek száma: 7, digitális kijelző visszaszámlálóval, újramelegítés funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, szín: fekete
39 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFRK937Bun
De'Longhi Icona Capitals reggeliző kollekció - (KBOC2001.R & CTOC2103.R) - piros
Reggeliző készlet - Vízforraló - retro design, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, piros és szürke kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 900 W teljesítménnyel, 2 szeletes pirító az Icona Capitals sorozatból, exkluzív felületkezelés krómozott elemekkel, pirító rács a péksütemények pirításához, elektronikus vezérlés - melegítés, kiolvasztás, pirítás, az összes funkcióhoz jelzőfény társul, extra emelés a pirítós könnyebb kivételéért, elektronikus pirítás szabályozás, kivehető morzsatálca, csúszásgátló lábak
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELRK721bun
ETA Storio Retro 9186 90020 - Reggeliző készlet Típusok
ETA Storio Retro 9186 90020
Reggeliző készlet - 2150 W teljesítmény, 1.7 l-es térfogat, biztonsági hőbiztosíték helytelen használat esetére, automatikus kikapcsolás forráspont elérésekor, a fokozott biztonságról a STRIX érintkezési rendszer gondoskodik, könnyen kivehető és mosható vízkőszűrővel ellátott kiöntőnyílás, a rejtett fűtőszál a rozsdamentes alj alatt található, levehető fedél a kényelmes töltésért, vízszintkijelző, működési jelzőfény, tápkábel tároló; Kenyérpirító - 2 szelet kenyérhez, állítható sütési idő - 7 fokozat, egyenletes kenyérpirítás mindkét oldalról, olvasztás és újramelegítés funkció, STOP gomb az azonnali befejezéshez, működést jelző fény, 930 W teljesítmény
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARK918692bun
De'Longhi Brillante reggeliző kollekció - (KBJ2001.BK & CTJ2103.BK) - fekete
Reggeliző készlet - Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2000 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, anyaga műanyag; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, középre igazítás és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag, fekete kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELRK864bun
De'Longhi Brillante Exclusive reggeliző kollekció KBJX2001.W + CTJX2103.W
Reggeliző készlet - Vízforraló - belső térfogat 1,7 l, 3D design krómozott részletekkel, 360°-os forgatható talapzat, vízszintjelző, rejtett, lapos, rozsdamentes acél fűtőelem, 3 fokozatú biztonsági védelem (automatikus kikapcsolás, ha a vízforralót leveszik az alapról, automatikus kikapcsolás a forráspont elérésekor, automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén), kivehető és mosható vízkőszűrő, hely a kábelek tárolására, csúszásmentes lábak. Kenyérpirító - 3D-Design krómozott részletekkel, 2 szeletes kenyérpirító pirítóráccsal, elektronikus pirításvezérlés, elektronikus vezérlés: fűtés, leolvasztás, pirítás és stop gomb, teljesítmény 900 W, minden funkció fényjelzéssel, extra hosszabbító a pirítós könnyebb eltávolításához, kivehető morzsatálca, csúszásmentes lábak
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELRK885bun
ETA Storio Retro 9186 90030 - Reggeliző készlet Típusok
ETA Storio Retro 9186 90030
Reggeliző készlet - 2150 W teljesítmény, 1.7 l-es térfogat, biztonsági hőbiztosíték helytelen használat esetére, automatikus kikapcsolás forráspont elérésekor, a fokozott biztonságról a STRIX érintkezési rendszer gondoskodik, könnyen kivehető és mosható vízkőszűrővel ellátott kiöntőnyílás, a rejtett fűtőszál a rozsdamentes alj alatt található, levehető fedél a kényelmes töltésért, vízszintkijelző, működési jelzőfény, tápkábel tároló; Kenyérpirító - 2 szelet kenyérhez, állítható sütési idő - 7 fokozat, egyenletes kenyérpirítás mindkét oldalról, olvasztás és újramelegítés funkció, STOP gomb az azonnali befejezéshez, működést jelző fény, 930 W teljesítmény
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETARK918693bun
BRAUN WK1500BK + Braun HT1510BK
Reggeliző készlet - Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, klasszikus dizájn; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete kivitel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRARK962bun
BRAUN WK1100 WH + Braun HT1010WH
Reggeliző készlet - Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, eltávolítható szűrő, klasszikus dizájn, anyaga műanyag; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, középre igazítás és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag, fehér kivitel
19 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRARK524bun
De'Longhi Icona Vintage reggeliző kollekció - zöld (KBOV2001. GR & CTOV2103. GR)
Reggeliző készlet - Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb és magas kiemelés, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga rozsdamentes acél, zöld kivitel. Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, zöld kivitel, energiafelhasználás 2000 W, szűrő, forgótalp és háttérvilágítású kapcsoló, automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem, eltávolítható szűrő.
54 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EAV4084ebun
De'Longhi Icona Vintage Reggeliző kollekció - fekete (KBOV2001.BK & CTOV2103.BK)
Reggeliző készlet - Vízforraló - retró dizájn, rozsdamentes acél, 1,7 l űrtartalom, 2000 W teljesítményfelvétel, szűrő és elforgatható talp, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszintjelző, kivehető vízszűrő + Kenyérpirító - 2 nyílás, pirításszabályozás, kiolvasztás, automatikus kikapcsolás, extra kiemelés funkció, központosítás és újramelegítés, kivehető morzsatálcával, 900 W teljesítményfelvétel, anyaga: műanyag, fekete színben
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4301obun
De'Longhi Brillante KBJ2001.W + CTJ2103.W - fehér
Reggeliző készlet - vízforraló - retro design, térfogat 1,7 l, fehér, teljesítmény 2000 W, forgatható talp és rejtett spirál, működésjelző, túlmelegedés és üresjárat elleni védelem, kivehető szűrő, anyaga műanyag; kenyérpirító - 2 pirítóshoz, pirításvezérlés, leolvasztás, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, centrírozás és pirítás, kivehető morzsatálca, teljesítmény 900 W, anyaga műanyag, színe fehér
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELRK871bun
SMEG 50's Retro Style vízforraló 1,7 l LED kijelző rózsaszín + SMEG 50's Retro Sty kenyérpirító
Szett - Vízforraló - hőmérséklet szabályzóval, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, rózsaszín és ezüst kivitel, 2400 W teljesítmény, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés és üresjárat elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet-tartás, vízhőmérséklet és vízszintjelző, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, védelem kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítmény 950 W, anyaga rozsdamentes acél, rózsaszín és ezüst kivitel
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK606bun
Lauben Electric Kettle EK17WS + Lauben Toaster T17WS
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2200 W energiafogyasztás, LCD kijelző, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és kábeltartó rekesz, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hőmérséklet megtartása, kivehető szűrő
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAUVK098bun
De'Longhi Icona Vintage KBOV2001.AZ + CTOV2103.AZ - kék
Reggeliző készlet - vízforraló - retro design, rozsdamentes acél, térfogat 1,7 l, teljesítmény 2000 W, szűrő és forgó talp, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízhőmérséklet-jelző, kivehető szűrő; kenyérpirító - 2 pirítóshoz, pirítási fokozat szabályozása, leolvasztás, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, centrírozás és pirítás, kivehető morzsatálca, teljesítmény 900 W, anyag műanyag, színe kék
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV4301nbun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző krém + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító 950W krémszínű
Szett - Vízforraló - hőmérséklet beállítás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, bézs és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, bézs és ezüst kivitel
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK378bun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló fehér + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító fehér 950W
Szett - Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző és hangjelzés, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, fehér és ezüst kivitel
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK999bun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló LED kijelző fehér + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító fehér 950W
Szett - Vízforraló - hőmérséklet beállítás, retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fehér kivitel, 2400 W energiafogyasztás, LED világítás, forgótalp és rejtett spirál, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, fehér és ezüst kivitel
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK811bun
SMEG 50's Retro Style 1,7l vízforraló fekete + SMEG 50's Retro Style 2x2 kenyérpirító fekete 950W
Szett - Vízforraló - retro dizájn, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete és ezüst kivitel, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, háttérvilágítású kapcsoló és rejtett spirál, automatikus fedélnyílás, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző és hangjelzés, eltávolítható szűrő; Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, biztosíték a kenyér elakadása ellen, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, fényjelzés és melegszendvics készítő, kivehető morzsatálca és péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete és ezüst kivitel
135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMERK791bun

Háztartási kisgép szettek

A Háztartási kisgép szettek kategóriában összesen 33 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó háztartási kisgép szettek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb háztartási kisgép szettek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: háztartási kisgép szettek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ