Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Processzor vízhűtők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
AMD foglalat
AM4
(170)
AM5
(130)
TR4
(71)
TRX4
(50)
AM3
(37)
Intel foglalat
1200
(167)
1150
(163)
1151
(163)
1155
(163)
1700
(163)
Kompatibilis méretű radiátor
120mm
(9)
240mm
(55)
280mm
(30)
360mm
(76)
420mm
(3)
Világítás színe
Megvilágítás nélkül
(40)
Fehér
(1)
RGB
(135)
Szűrés

A processzor vízhűtő egy olyan hűtési módszer alapeleme, amelyet elsősorban számítógépekben és néhány nagy teljesítményű elektronikai eszközben használnak a hőmérséklet szabályozására. A lényege, hogy hűtőfolyadékot vezetnek át egy hűtőblokkon keresztül, amely közvetlenül érintkezik a processzor felületével. Ha te is új számítógép beszerzése előtt állsz, és az alkatrészeket processzor vízhűtés segítségével szeretnéd hűteni, akkor itt a remek alkalom, hogy kiválaszd a megfelelő vízhűtéses processzor hűtő komponensedet. Hogy melyik lesz a legjobb választás? Az alábbi sorokból kiderül.

Tovább

Mi az a processzor vízhűtés?

A processzor vízhűtés a CPU hőjének elvezetésére folyadékot, jellemzően desztillált vizet használ. A víz ennél a hűtési módszernél egy zárt körben áramlik, amelyben elnyeli a processzor hőjét, majd egy radiátoron keresztül leadja azt a levegőbe. A processzor vízhűtés hatékonyabb hőelvezetést biztosít, mint a léghűtés, így alacsonyabb hőmérsékleten tartja a CPU-t.

Milyen processzor vízhűtő típusok léteznek?

A vízhűtéses processzor hűtő kétféle módon jelenhet meg a PC szerkezetében. Melyek ezek?

  • Zártkörös processzor vízhűtés: Ezt a "plug-and-play" megoldást a legegyszerűbb telepíteni. A processzor vízhűtő egy gyárilag szerelt, karbantartásmentes egység.
  • Egyedi processzor vízhűtés: Bonyolultabb telepítést igényel, de nagyobb rugalmasságot és egyedi megjelenést biztosít a számítógép számára. A komponenseket (vízblokk, pumpa, radiátor, csövek, hűtőfolyadék) külön kell megvásárolni és összeállítani.

i

A PC hűtése elengedhetetlen a stabil működéshez és az optimális teljesítmény eléréséhez. A processzor kiemelt szerepet játszik a hőtermelésben, ezért hatékony hűtésére van szükség. A vízhűtéses processzor hűtő egyre népszerűbb alternatívát jelent a hagyományos léghűtéssel szemben.

Processzor vízhűtés pro vs. kontra

A processzor vízhűtés használata esetében is természetesen találkozhatunk előnyökkel és hátrányokkal. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy miért érdemes, és esetleg miért nem érdemes processzor vízhűtő komponenst építeni a következő PC-dbe.

  • Hatékonyabb hűtés: A vízhűtés alacsonyabb hőmérsékleten tartja a processzort, ami jobb teljesítményt és stabilitást eredményez.
  • Csendesebb működés: A processzor vízhűtés kevesebb ventilátort igényel, mint a léghűtés, így csendesebb működést biztosít.
  • Esztétikus megjelenés: A processzor vízhűtő egyedi megjelenést kölcsönözhet a számítógépnek a színes folyadékok és LED-es világítás használatával.
  • Magasabb ár: A vízhűtések általában drágábbak, mint a léghűtők.
  • Összetettebb telepítés: A zártkörös processzor vízhűtés telepítése bonyolultabb lehet, mint a léghűtésé, az egyedi vízhűtés pedig még inkább.
  • Karbantartás igénye: A vízhűtést időnként nem árt karbantartani, a hűtőfolyadékot cserélni kell.

Mennyiben jobb a processzor vízhűtés a klasszikus hűtésnél?

Természetesen sokan, főleg a régebbi számítógépekben, vagy azokban a rendszerekben, ahol nincs szükség nagy teljesítményre, továbbra is a klasszikus léghűtést alkalmazzák. Miben különbözik a processzor vízhűtő a léghűtéstől? Ebben a táblázatban láthatod a két módszer közti alapvető különbségeket.

           Jellemző Vízhűtés Léghűtés
Hatékonyság Hatékonyabb
Kevésbé hatékony
Zajszint Csendesebb
Hangosabb
Ár Drágább
Olcsóbb
Telepítés Bonyolultabb
Egyszerűbb
Karbantartás Igényel
Karbantartás mentes

A processzor vízhűtés hatékonyabb hőelvezetést tesz lehetővé, mint a hagyományos léghűtés, ami különösen jól jön nagy teljesítményű vagy túlhajtott processzorok esetében, ahol a hőmérséklet szabályozása kritikus lehet a rendszer stabilitása és teljesítménye szempontjából.

Mennyire fontos a hatékony hűtés?

A hatékony hűtés rendkívül fontos a számítógép stabilitása, teljesítménye és élettartama szempontjából. A processzor és a videokártya kiemelten nagy hőtermeléssel járó alkatrészek, melyek túlmelegedése súlyos következményekkel járhat. Ezt megelőzendő, mindenképp érdemes a megfelelő hűtés biztosítása, amelyet természetesen processzor vízhűtő segítségével is biztosíthatsz.

Milyen következményekkel járhat a PC komponensek túlmelegedése?

Ha az eszközöd hűtése nem megfelelő, akkor túlmelegedhet. Ebben az esetben néhány negatív tényezővel is számolnod kell.

  • Csökkent teljesítmény: A hőmérséklet emelkedésével a processzor és a videokártya lassabban üzemel, ami a számítógép teljesítményének romlását eredményezi.
  • Instabilitás: A túlmelegedés rendszerhibákhoz, fagyásokhoz, sőt akár adatvesztéshez is vezethet.
  • Rövid élettartam: A tartósan magas hőmérséklet jelentősen lerövidíti a processzor és a videokártya élettartamát.

A hatékony hűtés azonban biztosítja a következőket:

  • Optimális hőmérséklet: A processzor és a videokártya optimális hőmérsékleten üzemel, ami a maximális teljesítmény elérését teszi lehetővé.
  • Stabilitás: A számítógép stabilan működik, a hőmérséklet okozta hibák elkerülhetők.
  • Hosszú élettartam: A processzor és a videokártya hosszabb ideig lesz üzemképes.

A vízhűtéses processzor hűtő zajszintje csendesebb, mint gondolnád

A processzor vízhűtés egyre népszerűbb alternatívája a processzor komponenseinek hűtésére, de sokak aggódnak a zajszint miatt. Vajon tényleg csendesebb a processzor vízhűtés? A válasz nem egyszerű, és számos tényezőtől függ.

A processzor vízhűtő típusának megválasztása kulcsfontosságú

A zártkörös processzor vízhűtés általában csendesebb, kevesebb ventilátort igényel, és a ventilátorok sebessége PWM-mel szabályozható. Ezáltal a hőmérséklettől függően automatikusan beállítódik a ventilátorok sebessége, optimalizálva a zajszintet. Az egyedi processzor vízhűtő esetében nagyobb a rugalmasság, de a zajszint is jobban változik. A ventilátorok típusa, mérete és sebessége mind befolyásolja a zajszintet. Szerencsére itt is alkalmazható a PWM-vezérlés a csendesebb működés érdekében.

i

A processzor vízhűtés komponensei is befolyásolják a zajszintet. Egyes pumpák halkabbak, mint mások, a radiátor méretétől és a hőtermeléstől függően pedig beállítható a ventilátorok sebessége.

A vízhűtéses processzor hűtő zajszintjét a következő tippekkel is csökkenthetjük

Ha zártkörös vízhűtést választunk, az a legegyszerűbb módja a csendesebb működésnek. Emellett a halk ventilátorok beszerzése szintén nagyban befolyásolja a zajszintet. A PWM-vezérlés használata automatikusan beállítja a ventilátorok sebességét a hőmérséklettől függően. Egy jól szellőző ház biztosítja a levegőáramlást és a hő elvezetését. A különféle zajszigetelő anyagok használata tovább csökkenti a házból kiszűrődő zajt. Fontos megjegyezni, hogy a processzor vízhűtés nem varázsütésre teszi csendessé a számítógépet. A zajszint optimalizálása némi odafigyelést igényel, de a jutalom egy halkabb és hűvösebb PC.

A számítógép ház mérete és szellőzése is fontos szerepet játszik. Egy jól szellőző házban a ventilátorok lassabban pörögnek, és csendesebben üzemelnek.

A processzor vízhűtő telepítése és karbantartása bonyolult feladat lehet

A processzor vízhűtés telepítése és karbantartása bonyolultabb lehet, mint a léghűtésé, de a megfelelő odafigyeléssel és elméleti felkészüléssel otthon is elvégezhető. Fontos, hogy alaposan olvasd el a gyártó utasításait, és kövesd azokat lépésről lépésre.

A folyamat során ügyelj a pontosságra és a precizitásra, hogy elkerüld a szivárgást és az esetleges károkat. Ha nem érzed magabiztosnak a telepítést és a karbantartást, javasoljuk, hogy fordulj szakemberhez.

Amit a processzor vízhűtés vásárlása előtt érdemes szem előtt tartani

A processzor vízhűtő drágább, mint a klasszikus léghűtés. Figyelj oda a kompatibilitásra, mivel nem mindegy, hogy milyen processzor vízhűtő komponenst szerelsz a különféle alaplapokba. Ezek a rendszerek teljes karbantartást igényelnek. Fennáll a rendszer szivárgásának kockázata.

A processzor vízhűtő komponensekkel ellátott rendszerek jobb túlhajtási képességeket biztosíthatnak, mint a léghűtéses megoldások, továbbá egyedi megjelenést kölcsönözhetnek a számítógépnek. A processzor vízhűtő jobb hűtési teljesítményt nyújthat, mint a léghűtéses megoldások, de ez a processzor típusától és a vízhűtéses rendszer minőségétől függ.

Ha még mindig hezitálsz a processzor vízhűtő vásárlásával kapcsolatban, akkor nézd meg a vásárlói véleményeket, amelyek támpontot adhatnak a döntéshez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
194 termék
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS520
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 282mm × 120mm × 27mm
41 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOls520
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE AORUS WATERFORCE 240
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4 és TRX4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 31 dB max. zajszint, 2150 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 277mm × 119mm × 27mm
55 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AGw240
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Cooler Master MasterLiquid 240L CORE ARGB White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM2 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 27,2 dB max. zajszint, 1750 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 277mm × 119,6mm × 27,2mm
38 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAml240lcaw
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID E360 White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm ARGB-es ventilátor, 32,5 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 119,2mm × 27mm
57 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFmcle360w
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID C240
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 és FM2+, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 34,3 dB max. zajszint, 2000 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 279mm × 120mm × 27mm
36 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: EFmcc240
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS520 SE White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 282mm × 120mm × 27mm
39 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOls520sw
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS720
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 402mm × 120mm × 27mm
45 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DECOls720
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB WHITE
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm ARGB-es ventilátor, 36,45 dB max. zajszint, 2200 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 399,5mm × 120mm × 30mm
169 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AVCrriii360aw
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Be quiet! Silent Loop 2 280
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x140mm-es ventilátor, 36,1 dB max. zajszint, 1600 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 140mm × 314mm × 52mm
57 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BQvsl2280
3,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4 és TRX4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 37,6 dB max. zajszint, 2500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 272mm × 122mm × 27mm
73 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AVC100d1
4,9 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT KRAKEN ELITE 280 RGB
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x140mm-es ventilátor, 32,1 dB max. zajszint, 1500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 315mm × 143mm × 30mm
103 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTke280r
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT KRAKEN ELITE 280 RGB Matte White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x140mm ARGB-es ventilátor, 34,48 dB max. zajszint, 1500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 315mm × 143mm × 30mm
104 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTk280rew
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LT520 White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 282mm × 120mm × 27mm
42 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DECOlt520w
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 36,9 dB max. zajszint, 2300 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 119mm × 27mm
55 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AGwx360f1
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Fractal Design Celsius S24 Blackout
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+, TR4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 32,2 dB max. zajszint, 2000 RPM max. sebesség, mérete (ho x szé x ma): 284mm × 122mm × 31mm
54 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CB323i3b
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG STRIX LC II 120 ARGB
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és TR4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 1x120mm-es ventilátor, 37,6 dB max. zajszint, 2500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 150mm × 122mm × 27mm
50 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVC100slc120a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ROG RYUJIN III 240 ARGB WHITE
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 36,45 dB max. zajszint, 2200 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 279,5mm × 120mm × 30mm
130 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AVCrriii240aw
3,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID E240
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 32,5 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 277mm × 119,2mm × 27mm
Leárazás -21 %
33 990 Ft 43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFmcle240
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LT720 White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 402mm × 120mm × 27mm
54 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOlt720w
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS720 SE White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 402mm × 120mm × 27mm
47 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOls720sw
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Cooler Master MASTERLIQUID 360 ATMOS
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 27,2 dB max. zajszint, 2500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 119,6mm × 27,2mm
68 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAml360a
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS320
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 1x120mm ARGB-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 159mm × 120mm × 27mm
31 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOls320
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Zalman Alpha 28 White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM3, AM3+ és AM4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x140mm-es ventilátor, 34 dB max. zajszint, 1600 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 316mm × 140mm × 27mm
31 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAa28w
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ID-COOLING FROSTFLOW X 360
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011 és 2066 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 35,2 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 120mm × 27mm
34 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IDCffx360

Processzor vízhűtők

A Processzor vízhűtők kategóriában összesen 194 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó processzor vízhűtők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb processzor vízhűtők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: processzor vízhűtők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ