Slevy s AP+ Rapture

Wacom Cintiq Pro 17

Termékkatalógus
Wacom Cintiq Pro 17
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Grafikus tablet - 17,28" IPS kijelző, 3840 × 2160, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, Adobe RGB színtartomány 88 %, tápellátás hálózati, Wacom Pro Pen 3, tömege 2200 g
1 178 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  MF129c1 Termékszám:  DTH172K0B
Wacom Cintiq Pro 17 1 178 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Wacom Cintiq Pro 17

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet

A Wacom Cintiq Pro 17 a kompakt kialakítást a modern technológiával ötvözi. A grafikus tablet kijelzője 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 4K megjelenítéssel büszkélkedhet. A 99%-os DCI-P3 és 88%-os Adobe RGB színtér-lefedettség, valamint a Pantone Validated tanúsítvány és a HDR Gamma támogatás révén a tablet kiváló eszköz a kreatív szakemberek számára. A Wacom Cintiq Pro 17 vékony kerettel rendelkezik, és az érzékeny és precíz Wacom Pro Pen 3 tollal együtt érkezik.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet főbb jellemzői

  • Kimagasló minőségű, 4K kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 8 ms válaszidővel
  • 88% Adobe RGB és 99% DCI-P3 és HDR színtér lefedettség
  • Modern kialakítás 8 könnyen hozzáférhető ExpressKey gombbal, amelyeket testre szabhatsz
  • Multi-touch és tollvezérlés, beleértve a tollmozdulatokat is
  • Új testreszabható Pro Pen 3 környezet
  • Közel nulla toll és képernyő késleltetés
  • Alacsony aktiválási erő és nagyszerű rajzolási élmény
  • Lehetőség egyéb tartozékok csatlakoztatására közvetlenül a tablethez 1/4 hüvelykes menettel

A grafikus tablet kreatív szakemberek számára

A Wacom Cintiq Pro 17-et a grafikai területen dolgozó szakemberek igényes követelményeit szem előtt tartva alkották meg, és ezért a lehetőségek széles skáláját és természetes interakciót kínál bármely digitális tartalom létrehozásában. A Wacom grafikus tabletet a digitális illusztrációs ipar minden kreatív alkotója értékelni fogja, akárfényképezéssel, képszerkesztéssel, 3D modellezéssel, utómunkával, animációval, vagy divat- és grafikai tervezéssel foglalkozik.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 professzionálisan kezeli a színeket

A professzionális színkezelés számos iparágban elengedhetetlen. Ha a színek nem megfelelőek, szükségtelen korrekciókkal, időveszteséggel és általában magasabb költségekkel kell számolni. A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet 88%-os színtér-lefedettséggel büszkélkedhetAdobe RGB és 99% DCI-P3, Pantone validált, 10 bites színek és HDR-Gamma támogatás mellett. Ez tökéletes precizitást biztosít a kreatív alkotásokban, és teljes mértékben a kezedbe adja a színkezelés irányítását. A Wacom Color Manager alkalmazás használata ráadásul lehetővé teszi a színvisszaadás finomhangolását.
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Wacom Pro Pen 3 a tablethez mellékelve

A Wacom Pro Pen 3 tetszés szerint konfigurálható. A testreszabható tömeg, a markolatvastagság, a gombok és középső súlypontozás segítségével megtalálhatod a stílusodnak megfelelő konfigurációt.

  • 8 192 nyomásérzékenységi szint
  • 3 oldalsó kapcsoló
  • Testreszabható súlyelosztás
  • Különböző markolattípusok választhatók
  • Dőlésérzékelés
  • Továbbfejlesztett dőlésszög +/-60 fok
  • A nagyfokú érzékenység minden árnyalatot és minden változást érzékel
Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Wacom Cintiq Pro 17 kiváló képminőséggel

A grafikus tabletet 17" LCD 4K kijelzővel szerelték fel, 10bit színekkel (8bit + 2FRC), így tiszta, éles tartalmakat képes megjeleníteni magas színteljesítmény és kalibráció mellett. A kisebb keretnek és az összességében kisebb méretnek köszönhetően a Wacom grafikus tablet egy egyszerűbben használható eszköz. A mellékelt Wacom Pro Pen 3 érintőtollal kombinálva egy hatékony segítőtárs, amellyel gondolataidat és ötleteidet valósággá alakíthatod.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Iparági szabvány szerinti színpontosság

A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet megfelel a szigorú Pantone szín- és bőrtónuskövetelményeknek. Ráadásul a szakemberek HDR-t is megtekinthetnek a táblagépen. A kijelzőt HLG funckió(hibrid log-gamma) és PQ (perceptuális kvantálás) görbe is támogatja a HDR-videótartalom megjelenítéséhez és szerkesztéséhez. Az optimalizált gammagörbe révén a tartalom jól mutat a tablet kijelzőjén, így a Wacom Cintiq Pro 17 által nyújtott kép jobban megfelel annak, ahogyan az emberi szem a körülöttünk lévő világot érzékeli.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

120 Hz-es képfrissítési sebesség és akár 8 ms válaszidő

A Wacom Cintiq Pro 17 csúcskategóriás kijelzője 120 Hz-es frissítési frekvenciával és mindössze 8 ms válaszidővel büszkélkedhet. Ezek a paraméterek a grafikus tablet számára zéró késleltetést és maximális vezérlést biztosítanak a filmek, játékok és VFX-ek gyors mozgású tartalmaihoz.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A grafikus tablet funkcióinak kényelmes vezérlése

Ne vesztegesd az idődet, és merülj el az alkotásban! A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet 8 ExpressKeys(TM) funkcióval rendelkezik, ahol a nagyobb kreatív hatékonyság érdekébenfeltérképezheted a saját billentyűparancsaidat. A Wacom Cintiq Pro 17 támogatja a többérintéses gesztusokat, például a lapozgatást, a zoomolást és a forgatást.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A Wacom Cintiq Pro 17 könnyen integrálható a munkakörnyezetbe

A grafikus tablethez egy kamerakart, okostelefont, videólámpát vagy más eszközöket is könnyen csatlakoztathatsz. Maga a tablet három szabványos rögzítési lehetőséget kínál 1/4 hüvelykes fotómenettel. A Wacom Cintiq Pro 17 készülékhez például csatlakoztathatsz egy Wacom tolltálcát, hogy kéznél legyen a toll, és tárolhasd a tartalék tollhegyeket és markolatokat. De ugyanilyen könnyen csatlakoztatható például egy kamera is az élő videostreaminghez és egyebekhez.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

A továbbfejlesztett vezérlés élvezetesebbé teszi a munkát

Hozz létre tartalmat a saját módszereiddel, röviden: úgy, ahogy Neked megfelel. A Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tablet teljesen új felülettel rendelkezik, amely gyorsabbá és könnyebbé teszi a munkát. Konfigurálható gesztusok, valamint toll- és érintésvezérlés is lehetséges a képernyőn. Ez megfelelő szintű kontrollt biztosít.

Wacom Cintiq Pro 17 grafikus tábla

Paraméterek

Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Nyomás szintjei
8 192 Kész!
Vezeték nélküli kapcsolat
Nem Kész!
Érzékelő réteg felbontása
5080 lpi Kész!
Adobe RGB színtartomány
88 % Kész!

Paraméterek

Kijelző felbontása
3840 × 2160 Kész!
Nyomás szintjei
8 192 Kész!
Vezeték nélküli kapcsolat
Nem Kész!
Érzékelő réteg felbontása
5080 lpi Kész!
Adobe RGB színtartomány
88 % Kész!
Kijelző technológia
IPS Kész!
Tápellátás
Hálózati Kész!
Toll
Wacom Pro Pen 3 Kész!

Méretek és tömeg

Kijelző mérete
17,28" (43,9 cm) Kész!
Mélység
21 mm Kész!
Szélesség
424 mm Kész!
Magasság
253 mm Kész!
Súly
2 200 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wacom Cintiq Pro 17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Cintiq Pro 17. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wacom Cintiq Pro 17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Pro 17. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Cintiq Pro 17.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ