30 dnů na vrácení Slevy s AP+

WC világítás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(160)
Klasszikus
(11)
Indusztriális
(11)
Szín
Fehér
(95)
Fekete
(46)
Ezüst
(20)
Anyag
Fém
(99)
Műanyag
(65)
Szilikon
(3)
Üveg
(5)
Helyiség
WC-be
(163)
Folyosóra
(161)
Nappaliba
(154)
Konyhába
(146)
Hálószobába
(136)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(135)
Fali
(22)
Csillár
(15)
LED panel
(8)
Konnektorba
(8)
További tulajdonságok
Fényerő szabályzás
(146)
Állítható színhőmérséklet
(137)
Mobilalkalmazás
(136)
Smart
(133)
Fényszín beállítás (RGB)
(58)
Foglalat
GU10
(3)
Integrált fényforrás
(145)
Fényáram
3 lm
6100 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(147)
Semleges fehér
(141)
Hidegfehér
(133)
Energiafelhasználás
0,25 W
78 W
-
Szűrés

A WC világítás a modern otthonok elengedhetetlen részét képezi. Fontos, hogy azt a megfelelő világító test típust válasszuk, amely megfelel az esztétikai és a gyakorlati igényeknek egyaránt. A megfelelő WC világítás kiválasztása fokozza a WC funkcionalitását, és befolyásolja a tér általános benyomását. Szívesen segítünk Neked a tökéletes WC világítás kiválasztásban.

Tovább

Miért fontos a WC világítás?

A WC világítás a belsőépítészet egyik legfontosabb eleme, mivel a WC optimális megvilágítását biztosítja. A praktikus mennyezeti lámpáktól a dekoratív fali lámpákon át LED WC világításig a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kínálják. A világítás megfelelő megválasztása nemcsak a WC-ben való tájékozódást és használatot könnyíti meg, hanem kellemes hangulatot is teremt. Fontos, hogy a helyiség stílusához illeszkedő és megfelelő láthatóságot biztosító WC világító lámpákat válassz. Melyek lehetnek ezek?

i

WC világítás és más helyiségek megvilágítása

Egy WC világító lámpa gyakran sokoldalúan használható, és a lakás más helyiségeiben, például előszobában, nappaliban, konyhában és hálószobában is alkalmazható. A stílusok és formatervek széles választéka megkönnyíti a különböző belső terekhez való alkalmazkodást. Nézd meg a parametrikus szűrőt a z oldalunk bal felén. Itt megtalálod a lehetséges helyeket, ahová az új WC világítás illeszkedni fog.

Milyen WC világító lámpákat érdemes beszereznem?

Honlapunkon sokféle lámpát találhatsz. Nagyon fontos kérdés, hogy milyen wc lámpa lesz a megfelelő az otthonodhoz. Az összes elérhető világítástípust megtalálod a parametrikus szűrőben. Az alábbiakban a legfontosabb típusokat nézzük meg, amelyekkel megszépítheted a fürdőszobát.

  • A wc mennyezeti lámpa egyenletes fényeloszlást biztosít az egész térben. A mennyezeti lámpák kialakítása a minimalista és a fényűző opciók között mozog, így könnyen illeszkednek a berendezéshez. Ideális kisebb WC-vel rendelkező lakásokba, ahol a rendelkezésre álló hely maximális kihasználására van szükség.
  • A falra szerelhető WC világítás ideális a hangulatos és pihentető légkör megteremtéséhez. A lámpákat gyakran a tükör oldalain helyezik el, így biztosítva az arc egyenletes megvilágítását és kiküszöbölve az árnyékokat. Kialakításuk lehet modern vagy klasszikus, lehetővé téve, hogy illeszkedjenek a szoba általános megjelenéséhez.
  • A WC mennyezeti lámpa közvetlenül a mennyezetbe szerelhető, ezzel tiszta és zavartalan megjelenést biztosítva. A lámpák szórt, lágy fényt biztosítanak, amelyek hatékonyan megvilágítják az egész teret. Alkalmasak más típusú lámpákkal való kombinálásra a réteges megvilágítás elérése érdekében.
  • A LED WC világítás modern, gazdaságos és hosszú élettartamú megoldás. Egyenletes fényük kíméli a szemet, és nagyobb területeket is le tudnak fedni. Az általában vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen felszerelhetők. A LED WC világítás elegendő fényt biztosít a biztonságos WC használathoz.
  • Pontfény a WC-hez az, ami lehetővé teszi, hogy a fényt meghatározott területekre, például a mosdókagylóra vagy a helyiség dekoratív elemeire fókuszálja. Könnyen beállítható, és az igényeknek megfelelően testre szabható. A pontfények ideálisak akcentusvilágítás létrehozására, és mélységet, valamint textúrát adnak a térnek.

A WC világító lámpákat a színhőmérsékletnek megfelelően válaszd ki. A fény színhőmérséklete nagyban befolyásolja a helyiség hangulatát. A meleg fehér hangulatos légkört teremt, amely alkalmas hálószobákba és nappalikba. A semleges fehér ideális konyhákba és munkaterületekre, ahol világos és kiegyensúlyozott megvilágításra van szükség. A hideg fehér, kék árnyalatú, alkalmas koncentrációt igénylő környezetekbe, például irodákba.

Mennyezet wc helyiség világítás
Mennyezeti wc világítás

WC LED világítás
LED wc világítás

Padló wc helyiség világítás
Padló világítás

Milyen fényáramúnak kell lennie egy WC világító lámpának?

A fényáram a WC világítás által kibocsátott teljes fénymennyiségre utal, és lumenben mérik. Fontos, hogy megfelelő fényáramú világítást válaszd a WC-be, hogy a biztonság és a kényelem érdekében elegendő és egyenletes megvilágítást biztosítson. A választás a helyiség méretétől és elrendezésétől függ, annak érdekében, hogy a tér megfelelő és hatékony megvilágítása biztosított legyen. Egy átlagos WC esetében általában 300 és 500 lumen közötti fényáram elegendő. Ez a fénymennyiség elegendő az olyan kisebb helyiségek, mint a WC-k, és elegendő fényt biztosít a normál használathoz.

i

A WC világítás teljesítménye

A WC világítás teljesítménye a felhasznált villamos energia mennyiségét jelzi, és wattban (W) van megadva. Az alacsonyabb teljesítmény azt jelenti, hogy kevesebb áramot fogyaszt, ami előnyös a költségek csökkentése szempontjából. A modern LED-ek jellemzően alacsony teljesítményt kínálnak, miközben magas fényáramot biztosítanak, így ideálisak például energiatakarékos WC világító lámpákhoz.

Milyen funkciókat kínál egy WC világító lámpa?

A modern WC világító lámpa általában számos fejlett funkciót kínál, amelyek növelik a használat kényelmét és rugalmasságát. A webáruházunkban található lámpák számos kiegészítő funkcióval és érdekes tulajdonságokkal lephetnek meg. A következőkben a legfontosabbakat tekintjük át. Mivel találkozhatsz?

  1. Fényerő: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a világítás intenzitását az aktuális igény vagy hangulat szerint állítsák be. Ez a funkció ideális az esti pihenő hangulat megteremtéséhez vagy az éjszakai lágy megvilágításhoz, energiát és szemet kímélve. A tompítható fény a tér otthonosságát is növeli.
  2. Színhőmérséklet-szabályozás: azaz a fény színhőmérsékletének a helyzetnek megfelelő változtatásának lehetősége a modern világítás fontos jellemzője. A színtérbeállítások lehetővé teszik az átmenetet a meleg fehérről a relaxációhoz a hideg fehérre, amely alkalmasabb a több fényt igénylő tevékenységekhez. Ez növeli a világítás alkalmazkodóképességét.
  3. SMART vezérlés: vagy intelligens világítás, ami mobilalkalmazásokon vagy hangalapú asszisztenseken keresztül történő vezérlést kínál. Lehetővé teszi a felhasználók számára a fény távvezérlését, időzítők beállítását vagy a különböző alkalmak hangulatának segítését, ezzel a kényelem és a hatékonyság új szintjét hozva.
  4. Fényszín (RGB): ennek beállítása dinamikus és dekoratív elemet ad a mellékhelyiséghez. Ez a funkció kreatív szabadságot kínál a különböző alkalmakra vonatkozó színekkel való kísérletezéshez, életre keltve ezzel a WC terét, és új, egyedi hangulatot kölcsönözve neki.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue Enrave S fehér Szállításra kész > 5 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,6 W teljesítmény, 1220 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,6 cm, szélesség 26,1 cm, anyaga: fém, IP20
48 990 Ft

2.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 590 Ft

3.
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver Szállításra kész > 10 db
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
6 890 Ft

Még több
163 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Philips Hue Enrave S fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,7
Philips Hue Enrave S fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,6 W teljesítmény, 1220 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,6 cm, szélesség 26,1 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21045
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Enrave M fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0 10×
Philips Hue Enrave M fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
81 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21048
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
93 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21040
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling fekete 50608/30 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling fekete 50608/30 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 51,1 W teljesítmény, 2810 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 127 cm, szélesség 36 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
191 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20026
4,4 21×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A40-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 2,4 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_16
5,0
Xiaomi Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth)
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,35 W teljesítmény, 25 lm fényáram, meleg fényű (2800 K), mozgásérzékelős, Bluetooth csatlakozás, Xiaomi Home kompatibilitás, anyaga: műanyag, 8 cm max. magasság, 6,2 cm széles
4 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI300j2
4,7 28×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_14
4,4 41×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A20-black
LED lámpa - szabályozható fényerő, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
Szuper ár
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLI21_13
4,2 10×
Yeelight Lightstrip Pro
LED szalag -, 200 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Yeel22_05
4,9
EMOS P3315 LED-es éjszakai lámpa fényérzékelővel, aljzatba
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre és teraszra, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 5 lm, tápellátás hálózati, méretek 6,5 × 6,5 × 6 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
2 840 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20084
4,8 47×
Yeelight sensor nighlight
LED lámpa - szabályozható fényerő, 0,25 W teljesítmény, 3 lm fényáram, meleg fényű, mozgásérzékelős, anyaga: műanyag, 5,6 cm max. magasság, 8 cm széles, IP20 védelem
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa03
4,6 20×
EMOS P3316 LED-es éjszakai fény, fényérzékelővel foglalathoz
Éjszakai fény - rendeltetés beltéri, elhelyezés lépcsőkre, fényforrás integrált LED, bemeneti feszültség 230 V, fényáram 5 lm, tápellátás hálózati, méretek 8 × 8 × 5,8 cm (Ma×Sz×H), anyaga műanyag
3 640 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS20085
Philips Hue Milliskin 50411/31/P8 - Spotlámpa
Típusok
4,5 10×
Philips Hue Milliskin 50411/31/P8
Spotlámpa - LED-es, mennyezeti, szabályozható fényerő, okos funkciókkal, 230 V, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200K-6500 K), csatlakozás: Bluetooth, Android és iOS alkalmazás támogatás, vezérlés cseh nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, IP20 védelem
Szuper ár
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO551d
4,2 16×
Yeelight Motion Sensor Closet Light A60-silver
LED lámpa - szabályozható fényerő, 3,6 W teljesítmény, 100 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), mozgásérzékelős, anyaga: fém és műanyag, 0,9 cm max. magasság, 4 cm széles, IP20 védelem
11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: YeeLI21_18
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 4L mennyezeti fehér 50607/31 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 4L mennyezeti fehér 50607/31 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 56,8 W teljesítmény, 4200 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,7 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20
199 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL20027
Philips Hue White and Color Ambiance Ensis 40903/31/P7 - Csillár
Típusok
4,6
Philips Hue White and Color Ambiance Ensis 40903/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 78 W teljesítménnyel, 6000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 166,4 cm magas, 7 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Szuper ár
195 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL19071
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 4L mennyezeti fekete 50607/30 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 4L mennyezeti fekete 50607/30 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 56,8 W teljesítmény, 4200 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,7 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20
199 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL20028
Philips Hue Enrave XL fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Enrave XL fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 6100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 55,1 cm, anyaga: fém, IP20
130 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21051
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
3,5
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 52,5 W teljesítmény, 3700 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21041
Philips Hue Enrave XL fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Enrave XL fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 6100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 55,1 cm, anyaga: fém, IP20
130 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PHL21052
Philips Hue Being 32610/31/P6 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,6 36×
Philips Hue Being 32610/31/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 5,1 cm, szélesség 34,8 cm, anyaga: fém, IP20
81 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521c2
Philips Hue Enrave L fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9 13×
Philips Hue Enrave L fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
105 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21049
Philips Hue Runner 53090/30/P8 extention - Fali lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Runner 53090/30/P8 extention
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 10,7 cm magas, 9 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Szuper ár
28 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521f2
Philips Hue Enrave S fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,7
Philips Hue Enrave S fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,6 W teljesítmény, 1220 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,6 cm, szélesség 26,1 cm, anyaga: fém, IP20
48 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21046

WC világítás

A WC világítás kategóriában összesen 163 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WC világítás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb WC világítás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: WC világítás vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ