AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Webkamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Maximális videófelbontás
4K (3264 × 2448 px)
(2)
3840 ×1080 px
(4)
QHD (2560 × 1440 px)
(4)
Jellemzők
Beépített mikrofon
(106)
Sztereó (vagy 2+ mikrofonok)
(41)
Háttérzaj csökkentése
(51)
Autofókusz
(52)
Kézi fókusz
(21)
Szín
Fehér
(11)
Fekete
(114)
Piros
(3)
Grafit
(11)
Rózsaarany
(1)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Világosszürke
(3)
Szürke
(3)
Támogatott operációs rendszerek
Windows 11
(124)

A webkamera elsősorban videókonferenciák, skype-hívások és streamek készítésének nélkülözhetetlen kelléke. A webkamera kiválasztása során a legfontosabb kritérium a felbontás, ám nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy a kiszemelt modell hány képkockát tud feldolgozni másodpercenként, vagy hogy milyen kiegészítő funkciókkal rendelkezik.

Tovább

A webkamera kiválasztása

Webkamera vásárlás előtt, a képet és hangot érintő tulajdonságokon kívül figyelmet kell szentelni olyan paramétereknek is mint a csatlakozás, rögzítés módja vagy a súly.

A webkamera felbontása

A felbontás kifejezi, hogy hány pixelből áll a kapott felvétel/fénykép. Egyszerűen fogalmazva, minél nagyobb a felbontás, annál jobb minőségű a webkamera képe és annál részletesebb a videó.

  • Fényképek – az alapmodellek 2 Mpx-es felbontással rendelkeznek, a minőségibb darabok elérhetik a 12 Mpx-t, vagy még többet.
  • Videók – az alábbi táblázatban láthatóak a legelterjedtebb értékek, mely szerint jelenleg a 4K webkamera a legjobb minőségű.
Felbontás A webkamerák célja
4096 × 2160 (4K webkamera) A legmagasabb képminőség – alkalmas professzionális produkciókhoz, fontos vállalati kommunikációhoz vagy kezdő youtuberek számára. A magasabb árért nemcsak részletesebb képet, hanem számos további funkciót is kapsz.
1 920 × 1 080 (Full HD) Aktuális standard – kiváló képminőség videokonferenciákhoz és privát videohívásokhoz. Léteznek modellek 6 000 Ft körül, de az ilyen webkamerák ára általában meghaladja a 12 000 Ft-ot.
1 280 × 720 (HD) Manapság ez minimumnak tekinthető. Éppen elég az alap minőségű videókészítéshez. Ezek a modellek körülbelül 5 000 Ft-tól indulnak.
640 × 480 (VGA) Alapszintű webkamera, manapság egyre kevesebb van belőlük.

A webkamera képkockasebessége (fps)

Az FPS értéke azt jelzi, hogy a webkamera másodpercenként hány képkockát képes rögzíteni és feldolgozásra küldeni. Általánosságban elmondható, hogy minél magasabb ez a szám, annál simább, és ezáltal jobb minőségű a kép. Egy alapszintű webkamera képkockasebessége 25 vagy 30 körül van, a minőségibb modelleké pedig 60 vagy annál magasabb. A teljesen sima kép szinonimája a 30 fps.

Webkamera mikrofonnal, vagy anélkül?

A webkamera mikrofonnal felszerelve jelenti a legegyszerűbb megoldást, hiszen így nem kell egyéb felszerelést beszerezned. A hangminőség többnyire alapszintűnek tekinthető, elegendő a normál skype-hívásokhoz. Ha igazán jó hangminőségre vágysz, akkor külső mikrofon beszerzését javasoljuk.

Webkamera autofókusz (automatikus élességállítás)

Az autofókusszal ellátott webkamera automatikusan az arcodra élesít, ezáltal jobb képminőséget biztosít. Egy professzionális webkamera pedig rengeteg manuális fókuszálási lehetőséget kínál, de az átlagfelhasználó valószínűleg nem fogja ezt a funkciót használni.

USB webkamera mikrofonnal - a jelenlegi webkamerák túlnyomó többsége USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez vagy laptophoz.

A webkamera csatlakoztatása és rögzítése

A legtöbb webkamera monitorra szerelhető, míg a többit csak az asztalon helyezheted el, de vannak olyanok is, amelyek mindkét módon elhelyezhetők - monitoron és asztalon is. Vásárlás előtt célszerű átgondolni, hogyan szeretnéd elsősorban használni a webkamerát.

A webkamera mérete és tömege

A könnyű és kisméretű webkamerák (legfeljebb 200 g) alkalmasak a gyakori hordozásra és utazásra, míg a nagyobbak általában jobb képminőséget biztosítanak.

Webkamera számítógéphez vs. webkamera laptophoz

A webkamerákat leggyakrabban asztali számítógéphez vásárolják a felhasználók. Innen ered a gyakran használt PC webkamera kifejezés. A laptopok általában gyárilag fel vannak szerelve webkamerával. Ha azonban nem vagy elégedett a laptopodban lévő beépített webkamera minőségével, beszerezhetsz egy külső webkamerát, amelyet a laptop USB-portjához csatlakoztathatsz. Arról, hogy egy webkamera PC-hez vagy inkább laptophoz való-e, leginkább a mérete árulkodik. A nagyobb konstrukció nagyobb lencsék beépítésére ad lehetőséget, ebből kifolyólag a PC webkamera általában jobb minőséget produkál, mint a webkamera laptophoz szánt változata.

Támogatott operációs rendszerek

A kiválasztás során arra is figyelj, hogy a webkamera milyen operációs rendszert támogat. Minden webkamera kompatibilis a jelenlegi Windows 10 rendszerrel, de ha régebbi Windows 8, Windows 7 vagy esetleg MacOS rendszert használsz, nem minden webkamera fog működni.

A webkamera kiegészítő funkciói

  • Távvezérlés – lehetővé teszi a webkamera beállításainak távoli bekapcsolását, kikapcsolását vagy módosítását. Ez hasznos például videokonferenciákon, amikor az asztal másik oldalán ülsz.
  • Arckövetés – az ezzel a rendszerrel rendelkező modellek képesek folyamatosan figyelni és fókuszálni az arcodra, még akkor is, amikor például a szobában sétálsz. Ez leginkább akkor jön jól, ha beszélgetés közben mozogni szoktál.
  • Háttérvilágítás – némelyik webkamera beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek megvilágíthatnak a sötétben, így jobban láthatóvá válhatsz a videón.
  • Zajcsökkentés / kettős mikrofon – az ezzel a funkcióval rendelkező beépített mikrofonok lehetővé teszik a környezeti zajok csökkentését, így a beszéd egyre tisztábbá és tisztábbá válik.
  • Hardveres kiváltás – minden webkamera képes fényképet készíteni szoftveresen, azaz számítógép segítségével. Néhányuknak azonban van egy hardveres gomb is a vázán.
  • Zoom – a professzionális webkamerák optikai zoommal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy egy adott helyre nagyíts anélkül, hogy a felbontás jelentősen csökkenne, ellentétben a digitális zoommal történő nagyítással.

Webkamera mikrofonnal és hangszóróval

Ha a webkamerát elsősorban Skype-hívásokra vagy videókonferenciákra kívánod használni, ne feledd, ahhoz, hogy halld a másik felet, hangszórókra vagy fejhallgatóra is szükséged van. Kínálatunkban azonban találkozhatsz hangszóróval ellátott webkamera modellekkel is. Ha ezek közül választasz, akkor nem lesz szükséged külön hangszóróra vagy fejhallgatóra.

Webkamera mikrofonnal ár

A rendkívül széles webkamera választéknak köszönhetően mindenki könnyen megtalálhatja a pénztárcájának leginkább megfelelő modellt. Az árak 4 ezer forint felett kezdődnek, az átlagárak 20-30 ezer forint között mozognak, míg a legdrágább webkamera szettek ára elérheti a több százezer forintot is. Ha a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg akciós webkamera kínálatunkat.

A legnépszerűbb webkamera gyártók

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO Szállításra kész > 5 db
Webkamera - akár 1920x1080-as videó, két beépített minden-irányú mikrofon, univerzális asztali rögzítőcsipesz, USB
32 390 Ft

2.
Logitech HD Pro Webcam C920 Szállításra kész > 5 db
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 15 Mpx, 78° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, környezeti zajcsökkentés, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
26 790 Ft

3.
Logitech C920s HD Pro Szállításra kész > 5 db
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2 Mpx, 78° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, összecsukás mechanizmusa, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
29 990 Ft

Még több
151 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,4 34×
Eternico Webcam ET101 HD, fekete
Webkamera - HD felbontás (1280×720), képfrissítési sebesség 30FPS, pixelméret 3.0μm, beépített mikrofon, Plug&Play, betekintési szög 68°, Sonix érzékelő, fix fókusz, streaming és videokonferencia, USB 2.0 csatlakozás, kábel hossza 1.75m
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETC003001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 149×
Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO
Webkamera - akár 1920x1080-as videó, két beépített minden-irányú mikrofon, univerzális asztali rögzítőcsipesz, USB
Szuper ár
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS038a1b
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Insta360 Link
Webkamera - 4K (3264 × 2448 px), Full HD (1920 × 1080 px) és HD (1280 × 720 px) felbontás, 79,5° látószög, beépített mikrofon, automatikus fókusz
124 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Insta01link
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,7
Logitech MeetUp
Webkamera - 120°-os látómező, UltraHD 4K maximális felbontás, 5x HD Zoom, 3x mikrofon, 3 beépített kameraállás, BT, USB plug and play
280 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS046b1
Bose Videobar VB1 - Webkamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
Bose Videobar VB1
Webkamera - 4K (4096 × 2160 px) felbontás, 120° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, környezeti zajcsökkentés, távirányítás
599 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOS1001a1
19 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JAB21WB04
4,0
Toucan videokonferencia rendszer HD
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, 82° látószög, beépített sztereó mikrofon
94 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Toucan22_004
4,7 94×
Logitech C920s HD Pro
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2 Mpx, 78° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, összecsukás mechanizmusa, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS038a3
4,2 30×
SriHome SH001
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, 90° látószög, beépített mikrofon
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Srho02
3,8
Ausdom Papalook PA452
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2 Mpx, 65° látószög, beépített mikrofon
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ausd12
BOSE Videobar VB-S - Webkamera Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSE Videobar VB-S
Webkamera - 4K (4096 × 2160 px) felbontás, 123° látószög, beépített sztereó mikrofon, környezeti zajcsökkentés
379 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOS1001a2
Toucan Streaming webkamera
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, 89° látószög, beépített mikrofon, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
35 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Toucan22_005
4,7 163×
Logitech HD Pro Webcam C920
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 15 Mpx, 78° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, környezeti zajcsökkentés, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
Szuper ár
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS038a1
4,7
A4tech PK-910P HD WebCam
Webkamera - HD (1280 × 720 px) felbontás, 68° látószög, beépített mikrofon, összecsukás mechanizmusa
7 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ME490i
Havit HN07P, feketésszürke - Webkamera
Típusok
4,0 23×
Havit HN07P, feketésszürke
Webkamera - VGA (640 × 480 px) felbontás, fényképek felbontása: 0,3 Mpx, 90° látószög, beépített mikrofon, manuális fókusz
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT0010h2
4,4 18×
Logitech BRIO 4K Stream Edition
Webkamera - 4K Ultra HD video (4096x2160), látómező: 90° -78° -65°, USB 3.0, univerzális csattal, fedéllel, tokkal, szoftverrel
66 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS038b3
Havit HN07P, fekete - Webkamera
Típusok
4,0 23×
Havit HN07P, fekete
Webkamera - VGA (640 × 480 px) felbontás, fényképek felbontása: 0,3 Mpx, 90° látószög, beépített mikrofon, manuális fókusz
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT0010h1
3,2 12×
Genius FaceCam 1000X v2
Webkamera - HD (1280 × 720 px) felbontás, 90° látószög, beépített mikrofon, manuális fókusz
7 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG105o2
4,6 17×
Ausdom Papalook PA930 2K
Webkamera - 2K (2592 × 1944 px) felbontás, 90° látószög, beépített sztereó mikrofon, környezeti zajcsökkentés
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ausd08
4,0 16×
C-TECH CAM-07HD
Webkamera - HD (1280 × 720 px) felbontás, 100° látószög, beépített mikrofon, manuális fókusz, összecsukás mechanizmusa, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC430f4
Havit HN07P, fekete-piros - Webkamera Típusok
4,0 23×
Havit HN07P, fekete-piros
Webkamera - VGA (640 × 480 px) felbontás, fényképek felbontása: 0,3 Mpx, 90° látószög, beépített mikrofon, manuális fókusz
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT0010h3
Logitech Brio 500 - Graphite - Webkamera
Típusok
4,9 18×
Logitech Brio 500 - Graphite
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, 90° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, környezeti zajcsökkentés, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
41 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS038b3a1
2,0
Havit HN27G, fekete
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2 Mpx, beépített mikrofon, automatikus fókusz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HAVIT0010h4
4,5
Razer Kiyo Pro
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2,1 Mpx, beépített mikrofon, automatikus fókusz, összecsukás mechanizmusa, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR074ff2

Webkamerák

Webkamerák

A webkamera (vagy kamera laptophoz) egy olyan eszköz, amely sokban hasonlít a digitális videókamerákhoz és a klasszikus fényképezőgépekhez. USB webkamera mikrofonnal - többnyire beépített mikrofonnal is rendelkezik és a legelterjedtebb USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez. Általában főként internetes videókommunikációra, fényképek és videófelvételek készítésére használjuk. Ezenfelül a webkamera számítógéphez csatlakoztatva sok egyéb helyzetben is hasznosnak bizonyulhat.

A webkamera használható megfigyelő- és biztonsági rendszer kialakításához irodákban és egyéb helyiségekben, vagy például információs csatornaként - az internethez való csatlakoztatás után tájékoztatást nyújthat a hegyvidéki üdülőhelyek aktuális hóviszonyairól, vagy az utak forgalmi helyzetéről stb. A webkamera felhasználási lehetőségi szinte korlátlanok.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó webkamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább webkamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb webkamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: webkamerák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ