AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

WHOOSH! Diamond Defense

Termékkatalógus
WHOOSH! Diamond Defense
- Folyékony nano képernyővédő okos eszközök, órák, szemüvegek és számítógépek számára, 15-ször erősebb, mint a kezelés nélküli kijelző, gyors és egyszerű használat
Kód:  EAWH002a Termékszám:  WH-1FGDDENFR

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHOOSH! Diamond Defense Megszűnt

WHOOSH! Diamond Defense

A WHOOSH! Diamond Defense folyékony képernyővédője egy forradalmian új, kiváló termék. A termék megvédi készüléked képernyőjét, ugyanakkor megtartja 100%-os funkcionalitását, és eredeti kinézetét. Műkődési alapelve egy speciális nanoréteg, amely részecskék millióit tartalmazza, és alkalmazás után megvédi a képernyőt a karcolások és sérülések jelentős mennyiségétől. Mivel nem adott mobil eszközhöz készült, ezért minden fajta, különböző méretű kijelzőhöz használható, legyen az okosóra, szemüveg, vagy akár laptopod képernyője. A WHOOSH! egyébként különböző teszteknek lett alávetve, amelyeknek segítségével megállapították, hogy az általa bevont képernyők hozzávetőlegesen 15-ször erősebbek, mint a fólia nélküli más kijelzők.

Főbb jellemzők

  • Folyékony képernyővédő mobileszközök, órák, szemüvegek, és számítógépek védelmére
  • A különleges nanorétegek elvén működik
  • Minden méretű üvegfelülethez és kijelzőhöz
  • A láthatatlan réteg meghagyja az eredeti megjelenést
  • Törlőkendő antimikrobás és antibakteriális PROTX2® kezeléssel
  • SGS laboratóriumban tesztelik a maximális tartósság érdekében
  • 15-ször erősebb, mint a kezelés nélküli kijelző
  • Gyors és könnyű alkalmazás buborékok nélkül
  • A WHOOSH! hatása akár egy évig is tarthat

Gyors és egyszerű alkalmazás

WHOOSH! Diamond Defense folyékony képernyővédő esetében nem kell aggódnod a kellemetlen buborékoktól, amelyek felhelyezéskor jelennek meg, és elrontják készüléked összképét. A speciális nanoréteget a mellékelt folyadékkal, illetve antimikrobás és antibakteriális PROTX2® tartalmú törlőkendővel kell felhelyezned. A egész folyamat nagyon gyors és egyszerű, mindössze 10 percet vesz igénybe. Az oldalon található videóban még több hasznos tippet tudhatsz meg a WHOOSH! hatékony felhelyezéséről.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WHOOSH! Diamond Defense flüssiger Displayschutz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WHOOSH! Diamond Defense flüssiger Displayschutz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ