Akvizice ApF HU Shop roku

Withings Body Black

Termékkatalógus
Withings Body Black
4,5 2 értékelés
Személymérleg - Android/iOS eszközhöz, 180 kg-ig, testsúly, testzsír, izom és víz mérés, BMI, Wi-Fi vezeték nélküli szinkronizáció, akár 8 felhasználó automatikus felismerése, napi időjárás előrejelzés, 4x AA elem
Kód:  FTB002g Termékszám:  WBS05_03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Withings Body Black

Ahhoz, hogy az egészség és állapot ellenőrzés alatt? Az intelligens Withings Testtömeg nem gond. Azáltal, hogy információkat a tömeg kezd! Ez a praktikus modul képes pontosan mérni szívritmus, testzsír és még segíteni kiszámítja és BMI (Body Mass Index).Élvezni fogja a modern design és világos LCD-kijelző. A maximális terhelés 180 kg, és az áramszolgáltatás megoldható négy AA elem. 

legfontosabb jellemzői

  • karcsú kialakítás
  • Méri testsúly, testzsír, BMI és a pulzusszámot
  • Vezeték nélküli szinkronizáció keresztül WiFi vagy Bluetooth
  • Automatikus felismerés a felhasználó
  • 8 felhasználói memória
  • Napi időjárás
  • Air Quality Control

Kelj fel, hogy a hegye

Ha és megadja magát a csalit a sport és szereted követheti a fitness, ez a súly a megfelelő asszisztens, hogy megadja neked mindent meg kell tennie. WiFi szinkronizálása tömeg egy ügyes eszköz minden információt kapsz egy ingyenes app, hogy hozzáférést bárhol, bármikor. Ha tetszik találkozó céljai eléréséhez álmaik karakterek még, hogy nem jár súly párosul mobil alkalmazások nem jelent problémát. Így képes követni az eredményeket, és hogy a kitűzött célokat elérje.

Az egész családnak

Az állam a szíved és a szívverés találni, amikor súlyfelesleget. Csak néhány másodperc neki, hogy itt állni, és a pulzusszám segítségével mérhetők a lábát. Tovább ront a helyzeten, akkor skála hőmérsékletének mérésére a levegő a szobában, valamint a szén-dioxid mennyiségét, ami segít, hogy a lakás mindig sugárzott és tele friss levegő. A Smart Body Analyzer skála valóban kihasználni minden családtag. Egyszerűen hozzon létre egy profilt minden családtag, majd skála automatikusan felismeri, aki csak áll rajta. A profil segítségével maximum 8 felhasználóknak.  

Kompatibilis készülékek:
iPhone 4s / 5 / 5c / 5s / 6/6 Plus, iPod Touch 4. / 5. / 6. Gen, iPad 2. / 3. / 4. Gen,
Android készülékek Bluetooth Low Energy

Kompatibilis rendszerek:
iOS 7.0 és iOS 8
Android 3.23 (vagy újabb)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings Body Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings Body Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings Body Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ