AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Withings WS-50 Fehér

Termékkatalógus
Withings WS-50 Fehér
5 1 értékelés
Személymérleg Android / iOS eszközök iPhone, 180 kg, mérési testsúly és a testzsír, BMI, pulzus, a beltéri levegő minőségét (CO2), Wi-Fi vezeték nélküli szinkronizálást, BMI, edzett üveg, 4x AA elem
Kód:  FTB002e9qa Termékszám:  70024801

Withings WS-50 Fehér

Tartsa a fitness és az egészség mindig ellenőrzés alatt ezzel az intelligens súly Withings WS-50 hófehér. Tájékoztatást nyújt a testsúly jellemzője ez az egyensúly még messze nincs vége. Tömeg is lehet pontosan mérni a pulzusszámot, testzsír, Body Mass Index. Pozíció vezérlés funkció biztosítja a pontos helymeghatározás a testsúly, ami egy grafikus háttérvilágítású kijelző található a legpontosabb adatokat a fizikai állapot. 

Keresésében álom test

Ha és megadja magát a csalit a sport és szereted követheti a fitness, ez a súly a megfelelő asszisztens, hogy megadja neked mindent meg kell tennie. Wi-Fi kapcsolaton szinkronizálja a testsúly intelligens készülékek és az összes információt kapsz egy ingyenes app, hogy hozzáférést bárhol, bármikor. Ha tetszik találkozó céljai eléréséhez álmaik karakterek még, hogy nem jár súly párosul mobil alkalmazások nem jelent problémát. Így képes követni az eredményeket, és hogy a kitűzött célokat elérje. 

Az egész családnak

Az állam a szíved és a szívverés találni, amikor súlyfelesleget. Csak néhány másodperc neki, hogy itt állni, és a pulzusszám segítségével mérhetők a lábát. Tovább ront a helyzeten, akkor skála hőmérsékletének mérésére a levegő a szobában, valamint a szén-dioxid mennyiségét, ami segít, hogy a lakás mindig sugárzott és tele friss levegő. A Smart Body Analyzer skála valóban kihasználni minden családtag. Egyszerűen hozzon létre egy profilt minden családtag, majd skála automatikusan felismeri, aki csak áll rajta. A profil segítségével maximum 8 felhasználóknak.   

Műszaki adatok

Kedves Uraim:
Tartomány: 5-180 kg
Egység: kg, lb, st. lb

kompatibilitás:
iPhone (4 vagy újabb)
iPad (2. generációs vagy újabb)
iPod touch (4. generációs vagy újabb)
Az iOS 7 vagy újabb

Android 3.23 vagy magasabb

WiFi:
Wi-Fi 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
WEP / WPA / WPA2

kijelző:
Típus: Grafikus, háttérvilágítással
Méret: 6 x 4 cm
Felbontás: 128 x 64 px

áramellátás:
4 x AA elem

méretek:
325 × 325 × 23 mm

súly:
2,1 kg

Paraméterek

Terhelhetőség
180 kg Kész!
Konnektivitás
WiFi Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Terhelhetőség
180 kg Kész!

Konnektivitás

Konnektivitás
WiFi Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Withings WS-50 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings WS-50 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Withings WS-50 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings WS-50 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings WS-50 Weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ