Shop roku 0% splátky mobily, notebooky
Termékkatalógus

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi 13 Lite (TESZT): nem hibátlan, de jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik


A kínai gyártó ezúttal három modellt mutatott be, amelyek közül kettő - a Xiaomi 13 és a Xiaomi 13 Pro - vitathatatlanul zászlóshajók, mind a felszereltség, mind a magasabb ár tekintetében. A legutóbbi, a Xiaomi 13 Lite viszont a kiegyensúlyozott ár-teljesítmény arányú vonal tipikus képviselője. És ezt a középkategóriás képviselőt, amelyet meglehetősen szimpatikus árcédulával lehet beszerezni, most górcső alá vettük.Teszt

Szerző: Jiří V. Matýsek

Xiaomi 13 Lite (TESZT) – TARTALOM

 1. A Xiaomi 13 Lite dobozában ott lapul a töltő és a szilikon tok is
 2. A Xiaomi 13 Lite formatervezése alapvetően konzervatív
 3. A Xiaomi 13 Lite feltűnően ívelt kijelzője kitűnő
 4. A Xiaomi 13 Lite teljesítménye: elég zökkenőmentes
 5. Kamera: a Xiaomi 13 Lite jól fényképez, de nem okoz meglepetést
 6. A Xiaomi 13 Lite akkumulátora dicséretesen sokáig bírja a strapát
 7. Milyen érzés használni a Xiaomi 13 Lite-ot?
 8. Xiaomi 13 Lite bemutató: összegző értékelés

A Xiaomi 13 Lite dobozában ott lapul a töltő és a szilikon tok is

A Xiaomi még nem tartozik azok közé a vállalatok közé, amelyek környezetbarát show-t rendeznek. A Xiaomi 13 Lite tehát egy klasszikus dobozban érkezik a felhasználóhoz, amely a telefonon kívül (mi a szürke változatát teszteltük) tartalmaz még egy hozzá illő, 67 W-os töltőt és egy USB-A-ból USB-C-be csatlakozó kábelt is. Így mindent megkapunk, amire szükségünk van, semmit sem kell külön megvásárolni. A hozzáadott szilikon tok is jó szokás a Xiaominál.

Maga a doboz megjelenése visszafogott, alapvetően csak a telefon nevét találjuk rajta fényes betűtípussal, ami a finom szürke tizenhármas számon helyezkedik el. A régebbi generációkhoz képest, amikor még magáról a telefonról is volt egy fotó a dobozon, ez szerintem egy lépés a jó irányba. Elegánsnak, modernnek és valahogy érettebbnek tűnik.

Xiaomi 13 Lite, csomagolás
Semmi sem hiányzik a Xiaomi 13 Lite dobozából.
Xiaomi 13 Lite bemutató
Dicséretes, hogy a dobozban benne van a megszokott szilikon tok és a töltő is.

A Xiaomi 13 Lite formatervezése alapvetően konzervatív

Az újdonság dizájnját tekintve a Xiaomi középárkategóriájának meglehetősen tipikus terméke. Nem sok eredetiséget lehet rajta felfedezni. A Xiaomi 13 Lite műanyag telefon elég jelentősen lekerekített oldalélekkel rendelkezik, a telefon hátlapja matt és elég jól megakadályozza az ujjlenyomatok megtapadását. A szín a ráeső fénytől függően csak enyhén változtatja az árnyalatokat, de nincs jelentős hatása. Pozitívum viszont a kissé megnövekedett por- és fröccsenővíz-állóság, amely IP53-as szintre lett tanúsítva, de ez már az elődje esetében is megvolt.

i

Samsung Galaxy A54 5G (BEMUTATÓ): hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

Így a Xiaomi 13 Lite támogató dizájneleme továbbra is a jellegzetes fotomodul marad, amely meglehetősen kiálló téglalap alakú, lekerekített sarkokkal. Ezen belül látható egy fekete kör, rajta két lencsével, alatta pedig egy kisebb gyűrű egy harmadik lencsével. A hangsúlyos fotomodul sajnos a telefon sík felületen való stabilitásának a kárára megy, ami nem túl jó. Még szerencse, hogy rendelkezésre áll a tok a telefon védelmére.

A Xiaomi 13 Lite feltűnő eleme a kijelző felső részébe ágyazott dupla szelfikamera. Ez ugyanakkor sok más telefonhoz viszonyítva egyszerűen túl nagy, negatív értelemben véve kihagyhatatlan. Engem eléggé zavart a telefon használata közben, nem tudtam megszokni. Azonban a két szelfikamera előnyei, amelyekre a kameráról szóló részben még kitérünk, minimálisak.

Xiaomi 13 Lite, bemutató, dizájn Xiaomi 13 Lite, bemutató, dizájn
A Xiaomi 13 Lite egy műanyag telefon, de jól néz ki. Alapvetően azonban nem okoz nagy meglepetést.

A Xiaomi 13 Lite feltűnően ívelt kijelzője kitűnő

A Xiaomi 13 Lite egy AMOLED kijelzőt használ, melynek átlója 6,55 hüvelyk, a 2400 x 1080 pixeles felbontása pedig meglehetősen standardnak számít. A kijelzőpanel védelmét a Corning Gorilla Glass 5 biztosítja. A képélességre és a színvisszaadásra nem lehet rosszat mondani, és ahogy azt a Xiaomitól már megszokhattuk, a készülék igazán nagy fényerőt kezel. A fényes nyári napokon, közvetlen napfényben való olvasás nem jelent majd problémát.

A képfrissítési frekvencia alapból dinamikusra van beállítva, 60 és 120 Hz között váltogat attól függően, hogy mi történik a kijelzőn. A két szint közötti ugrás elég nagy, de magát a váltást nem lehet észrevenni. Amint például elkezdünk görgetni a menüben vagy a weben, a telefon automatikusan 120 Hz-re vált. Az egyébként mindenképpen dicséretet érdemel, hogy lényegében ez a frissítési frekvencia lett a szabvány.

i

Xiaomi 13 Pro (BEMUTATÓ): egy nagyszerű zászlóshajó, amely nem szégyelli az árát

A lekerekített kijelzőszélek szintén szabványosak, legalábbis a Xiaomi esetében ezen az árszinten, bár ez is már egyre ritkább, célja tényleg pusztán esztétikai. Az előző generációhoz képest a Xiaomi 13 Lite-nál sikerült kiküszöbölni a nem kívánt érintéseket a széleken. A kijelző aktív érintési zónája így valóban a sík felületen kezdődik, ami mindenképpen előrelépés. Az előző generációs telefonok küszködtek a nagyobb fényerővel a széleken, ezt is sikerült szinte teljesen kiküszöbölni.

A Xiaomi 13 Lite teljesítménye: elég zökkenőmentes

A Xiaomi 13 Lite a Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészleten alapul, amely a kategóriájának egy kiváló processzora, 6 GB RAM-mal kombinálva elegendő energiát kínál minden tevékenységhez. Egyetlen művelet során sem találkoztam semmilyen akadozással. Az Android 12-re épített MIUI 14 optimalizáltsága abszolút példaértékű, így a telefonon ezen a téren tényleg nem lehet fogást találni.

i

iPhone 14 Pro Max (BEMUTATÓ): az interakció új formája és kompromisszumok nélküli fotózás

Bár a Xiaomi 13 Lite nem elsősorban gamer telefon, inkább csak alkalmi játszásra alkalmas, a MIUI 14 bővítés egy Game Turbo módot is kínál, amely a telefon teljesítményét a játék felé irányítja, miközben megakadályozza az alkatrészek túlmelegedését. Emellett játékkönyvtárként is szolgál, ahol egy helyen megtalálhatod az összes játékodat.

Kamera: a Xiaomi 13 Lite jól fényképez, de nem okoz meglepetést

Ha összehasonlítjuk mindhárom új Xiaomi telefon kameraparamétereit, azt láthatjuk, hogy a Xiaomi 13 Lite rendelkezik a legnagyobb felbontású főérzékelővel. Konkrétan 50 Mpx-es, kiegészítve egy 8 Mpx-es nagylátószögű érzékelővel és egy 2 Mpx-es makróval, ami egy elég érdekes kombináció. Sajnos nem volt rá lehetőségem, hogy közvetlenül szembeállítsam egymással a különböző kamerákat, de megállta a helyét.

i

Megérkeztek a Redmi Note 12 telefonok. A csúcsmodell 200 MP-es kamerával rendelkezik

A Xiaomi 13 Lite nagyjából ugyanazon a minőségi szinten van, mint az összes többi középkategóriás kamera, amelyet a Xiaomi ezen az árszinten a telefonjaiba tesz. Ez azt jelenti, hogy ha jó fényviszonyok között dolgozol vele, a fotók nagyon jók lesznek. A képek élesek, jó kontrasztúak és részletgazdagok, a színek valósághűek. A telefon nem színez, a fotók nagyon jól néznek ki.

Belső terekben rosszabb a helyzet, ott belefuthatsz abba a klasszikus problémába, amikor a fényforrások fénygömbökké olvadnak össze, és a körülöttük lévő tárgyak már kissé fakulnak. Ha pedig a fényforrások korlátozottak, a fotó nagyon hamar elveszíti a rajzolatát, és a részleteket keresve sem találjuk. Ugyanez vonatkozik az éjszakai fotókra is. Ha biztos kezed van, és statikus témát fotózol, akkor van esélyed egy szép pillanatkép elkészítésére, ugyanakkor a színek kissé fakóak lesznek, tehát kevésbé hangulatosak.

Xiaomi 13 Lite, bemutató, kamera
A Xiaomi 13 Lite fotómodulját egy 50 Mpx-es érzékelő uralja, de az eredmények inkább átlagosak.

A Xiaomi 13 Lite-on szokás szerint makroobjektívet is találunk. Az eredmények nem rosszak, de továbbra is azon csodálkozom, hogy a Xiaomi miért nem szereli fel a telefonjait valami praktikusabbal. Őszintén, milyen gyakran használod a makró objektívet?

Ahogy a dizájn fejezetben említettük, két szelfikamera áll rendelkezésre. Az egyik 32 MP felbontású és 100°-os szögben lát, míg a másik 8 MP-es és a jobb mélységvisszaadás érdekében van jelen. A két érzékelő hatása azonban minimális. A háttér ugyan enyhén lágyul, és lehetőséged van három zoom fokozat között váltani, de nem tudom, hogy ez elég indok-e a csúnya ovális kivágásra. Érdekes funkció az arc meglehetősen részletes testreszabásának lehetősége (pl. állforma, hajvonal stb.).

A videófelvételek készítése, bár a telefon akár 4K felbontást is kínál, nem a Xiaomi 13 Lite legerősebb fegyvere. A színekben, a fókuszban és a kontrasztban nem sok kivetnivaló akad. A probléma azonban elsősorban az alacsony, 30 fps-es képkockasebességgel van. Ha ugyanis mozgó tárgyat nézünk, vagy felvétel közben mozgatjuk a telefont, a kép késni látszik, és egyáltalán nem néz ki jól. A 60 fps bekapcsolása megoldja a problémát, de ez csak Full HD felbontás esetén érhető el. A képstabilizálás is hagy maga után némi kívánnivalót.

i

iPhone 14 (BEMUTATÓ): decens újdonságok a már megszokott köntösben

Xiaomi 13 Lite bemutató - mintafotók

Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria Xiaomi 13 Lite bemutató, galéria

A Xiaomi 13 Lite akkumulátora dicséretesen sokáig bírja a strapát

Az akkumulátor mindig is tisztességes vonzerőt jelentett a Xiaomi középkategóriájában, ez alól nem kivétel a Xiaomi 13 Lite 4500 mAh-s akkumulátora sem. Ismét egy nagyon masszív, kiválóan optimalizált telepről van szó. Fél óra full HD videó teljes képernyőn két százalékot harap le belőle. Apropó, ha már a multimédiás lejátszásnál tartunk, a telefon nagyon jó sztereó hangszórókkal rendelkezik, ráadásul támogatja a Dolby Atmos-t. Normál használat során, például e-mailek olvasása és közösségi oldalak böngészése közben a telefon energiája csak nagyon lassan merül.

i

OnePlus 11 5G (BEMUTATÓ): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

A Xiaomi 13 Lite 67 W-os teljesítménnyel tölthető, a töltöttségi szint 0-ról 100%-ra 40 perc alatt ér el, ami nagyon kellemes. Sajnos csak vezetékes töltést tesz lehetővé, szóval még egy kicsit várnunk kell arra, hogy a vezeték nélküli töltés szabványossá váljon ezen az árszinten is.

Milyen érzés használni a Xiaomi 13 Lite-ot?

A fejezet címe által felvetett kérdésre a válasz igen egyszerű - mint bármely más Xiaomi középkategóriás telefont. A Xiaomi 13 Lite egyszerűen egy sikeres telefon, amely mindent tartalmaz, amire egy átlagos és kevésbé igényes felhasználónak szüksége van. Szép kijelző, tisztességes teljesítmény, jó akkumulátor-üzemidő, megfelelő kamera... De egészében véve egy kissé átlagos - semmi meglepetés, semmi extra. A Xiaomi ezen a téren teljesen egyértelművé tette, hogy számára a 13 Lite csak egy fogyasztói termék, amit minden évben különösebb erőfeszítés nélkül tesz le az asztalra.

Xiaomi 13 Lite, bemutató, dizájn
A Xiaomi 13 Lite alján a kötelező USB-C és SIM-kártya fiók mellett egy meglepően jó hangzású hangszórót találunk.

Magát a használatot a fentiek nem befolyásolják. Aki először vesz a kezébe egy középkategóriás Xiaomit, elégedett lesz. A kialakítás, az optimalizált rendszer, a nagyvonalú 256 GB-os belső tárhely, az 5G és NFC támogatás - ezek mind az előnyi közé sorolhatók. Használat közben nem volt semmilyen fennakadás, kezdetben néhány alkalmazás egy kicsit összeomlott, de ez rendeződött, és hosszabb használatot követően a rendszer már nagyon simán futott. A MIUI 14 bővítés is adja magát, ha használtad már a gyártó egy korábbi modelljét, szinte azonnal otthon érzed majd magad a rendszerben. Sajnos a szokásos ballaszt alkalmazások (mint például az Amazon, az AliExpress és a WPS Office) és játékok a 13 Lite-ra is felkerültek. Szerencsére ezek eltávolíthatók, bár ez extra munkát jelent.

i

Google Pixel 7 Pro (BEMUTATÓ): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát

Xiaomi 13 Lite bemutató: összegző értékelés

Xiaomi 13 Lite; bemutató

Xiaomi 13 Lite

Mobiltelefonok

Friss és üde, de talán egy kissé átlagos telefon. Így lehetne röviden jellemezni az új Xiaomi 13 Lite-ot. Egy rendkívül felhasználóbarát készülék, amely nem okoz csalódást. De sajnos semmi olyat nem kínál, ami valamilyen módon megkülönböztetné a sok más készüléktől.

Előnyök

 • Nagyszerű kijelző
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő
 • Jó fényviszonyok mellett szép fotók
 • Teljes csomag, benne a töltővel

Hátrányok

 • A telefon általános jellegtelensége
 • Ballasztos szoftver
 • A kijelző szükségtelen görbülete

i

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Xiaomi új telefoncsaládjában a Xiaomi 13 Lite egy kicsit kilóg a sorból. Bármennyire is csábító az 50 Mpx-es kamerával és a meglehetősen nagy akkumulátorral, végül inkább középszerű benyomást tesz. Nem okoz csalódást, de nem is nyűgöz le. Sajnos ez is csak egy a sok közül...

Xiaomi 13 Lite 8GB/256GB + Mi Smart Clock/QBH4191GL black
Mobiltelefon - 6,55"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI261b1Mi
Xiaomi 13 8GB/256GB Green - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 28×
Xiaomi 13 8GB/256GB Green
Mobiltelefon - 6,36"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 67W, vezeték nélküli töltés 50W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
339 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI259b2
4,4 259×
Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 GB Onyx Gray
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -7 %
59 990 Ft 64 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI263c1
4,4 259×
Xiaomi Redmi Note 12 4 GB/128 GB Ice Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 685 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -7 %
59 990 Ft 64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI263c2
4,7 148×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6GB/128GB Polar White
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b3
4,7 148×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB/128 GB Sky Blue
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b2
4,7 342×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
149 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b2
4,7 342×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
181 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c3
4,8 171×
Samsung Galaxy A34 5G 6GB/128GB ezüst
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 48 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkoló, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
121 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249b4
4,8 171×
Samsung Galaxy A34 5G 8GB/256GB lime
Mobiltelefon - 6,6" AMOLED 2340x1080, 120Hz, MediaTek Dimensity 1080 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, Hátlapi kamera optikai zoommal 48 Mpx (f/1,8) + 8 Mpx (f/2,2) + 5 Mpx (f/2,4), 13 Mpx-es előlapi kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkoló, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
137 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0249c1
4,5 58×
Samsung Galaxy A14 5G 4GB/128GB zöld
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, 90Hz, MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G 8-magos processzor, RAM 4 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 2 Mpx (f/2.4) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
85 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0248c1
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 221×
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB zöld
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3088 × 1440 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
449 900 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0244b4
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ