Shop roku Akvizice ApF HU

Xiaomi Mi 8 Explorer

Termékkatalógus
Xiaomi Mi 8 Explorer
Mobiltelefon - 6.21" 2248x1080 kijelző, Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core processzor, 8GB RAM, 128GB belső memória, 12Mpx (f/1.8) + 12Mpx (f/2.4) dual hátlapi + 20Mpx (f/2.0) előlapi kamera, A-GPS, Glonass, USB-C, NFC, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 3000mAh akkumulátor, Android 8.1
Kód:  XI182ax Gyártó honlapja:

Xiaomi Mi 8 Explorer

Vlastnosti telefonu

154,9 mm

Xiaomi Mi 8 Explorer

74,8 mm

Xiaomi Mi 8 Explorer

7,6 mm

Telefon tömege: 175 g

Úhlopříčka displeje

6,21"

kijelző mérete

Typ operačního systému

Android 8.1

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3 400 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Nano SIM

SIM kártya típusa

Rozměry

154,9×74,8×7,6 mm

telefon méretei (szé×ma×mé)

Vnitřní paměť

64-128 GB

belső memória

Typ fotoaparátu

12+20 Mpx

fényképezőgép

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

-

memóriakártya-foglalat

Váha

175 g

telefon tömege


Xiaomi Mi 8 Explorer

A Mi mobilok nyolcadik sorozatával a Xiaomi vállalat folytatja a kedvező árú, ugyanakkor átlagfeletti okostelefonok gyártását. A Mi 8 Explorer rendkívül fejlett fényképezési technikával rendelkezik, az előlapi fényképező magas felbontással bír, és 3D arcszkenner is egyben. A telefon már design-jával is magával ragad. Lekerekített sarkainak, a komponenseket láttató átlátszó hátsó paneljének köszönhetően a telefon nem csak tetszetősebb, hanem tapintása is kellemesebb. Ami a hardveres felszereltséget illeti, a Xiaomi Mi 8 Explorer nyolcmagos Snapdragon processzorral büszkélkedhet, és 8 GB RAM-mal. Az adatoknak 128 GB belső memóriát készítettek elő. 


A Xiaomi Mi 8 telefon legfontosabb tulajdonságai

  • Zárolás feloldása 3D arcscanner segítségével
  • Magas szintű fényképezők (12+12+20 Mpx)
  • Nyolcmagos Qualcomm Snapdragon processzor & 8GB RAM
  • 6,21" méretű kijelző
  • Ujjlenyomat-olvasó – a kijelzőben
  • Kétfrekvenciás GPS adó
  • Dual SIM támogatás
  • 3000 mAh kapacitású akkumulátor gyorstöltési funkcióval
  • Android 8.1 operációs rendszer

Xiaomi Mi 8 Explorer

Nagy kijelzőátló, fényerő és kontrasztarány

A Xiaomi Mi 8 a Samsung vállalat által gyártott multitouch Super AMOLED kijelzőt használja. A hosszú kijelzőátlón felül fontos az is, hogy képes akár 16 millió szín reprodukálni, de lenyűgöző a 600 nites fényerő vagy a 60 000:1 kontrasztarány is. A telefon kijlezője Full HD felbontású, ráadásul támogatja az Allways-On funkciót is.


Xiaomi Mi 8 Explorer

Xiaomi Mi 8 fényképezésben egyértelműen dominál a többi telefonnal szemben

A telefon hátlapján dual fényképezőgép kapott helyet, amely megegyezik a Mi Mix 2 modellel. Mindkét szenzor felbontása 12 Mpx, támogatják a négytengelyes képstabilizálást és az okosfókuszt. Az, amitől viszont igazán különleges a Xiaomi Mi 8 Explorer készülék, az előlapi fényképezőgép. 20 Mpx felbontása miatt, integrált háttérhomályosítás-effekttel, Large Pixel technológiával a rögzített selfie-k minősége teljességgel egyedülálló.


Xiaomi Mi 8 Explorer

Fejlett 3D arcszkenner a telefon zárolásának biztonságosabb feloldása érdekében

Egyenesen a kijelzőbe építették be a nyomásra érzékeny ujjlenyomat-olvasót. A Xiaomi Mi 8 Explorer-en a megtakarított helynek köszönhetően néhány hüvelykkel több hely maradt a kijelzőnek. Ami az arcszkennert illeti, 3D szkennert használ a telefon, amely - fény segíségével - az arc minden egyes részletét méri. A Mi 8 Explorer készülék büszkesége a kétfrekvenciás GPS vevőegység. Ez a felhasználó aktuális pozíciójának pontosabb mérését teszi lehetővé. 


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi 8 Explorer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi 8 Explorer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi 8 Explorer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 8 Explorer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi 8 Explorer.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ