A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Xiaomi Mi Smart Scale White

Termékkatalógus
Xiaomi Mi Smart Scale White
4,9 7 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal), 150 kg teherbírás, anyaga: üveg, testzsír mérés, adatmentési lehetőségek és mobilalkalmazás, Bluetooth csatlakozás, Android és iOS kompatibilis, fehér színű
Kód:  XIAOS001 Termékszám:  472930 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi Smart Scale White

A fehérben pompázó Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart személyi mérleg a maximális testsúlykontroll érdekében hozták létre. A precíziós rozsdamentes acélelektródából álló G-szenzornak köszönhetően a mérleg még a legkisebb változások mérésére is alkalmas. A készülék 50 g és 150 kg közötti mérésre képest, és három különféle mértékegység kiválasztását teszi lehetővé. A Xiaomi személyi mérlege a mért adatok gyűjtése érdekében 3 algoritmust használ, amelynek köszönhetően a Mi okosmérleg fele annyit hibázik, mint a hagyományos személyi mérlegek. S mindezt az adatok megosztásának és frissítésének megkönnyítése érdekében Bluetooth 4.0 technológia egészíti ki.



Mérleg az egész család számára

Az Original Mi okosmérleg akár 16 személy adatainak tárolására képes, így könnyedén felismeri az egyes családtagokat. A személyi mérleget edzett üveg fedi és érdekes LED kijelző gazdagítja, amely készenléti üzemmódban várja a következő mérést. Amint valaki rálép a Xiaomira, a 161 LED-es kijelző feléled, hogy átlátható és könnyen leolvasható adatokat szolgáltasson. Ráadásul a mérleg kijelzője fényérzékelővel rendelkezik, amely a jobb olvashatóság érdekében a környezetnek megfelelően állítja be a fényerőt.


A Xiaomi Original Mi okosmérleg legfontosabb jellemzői

  • Elegáns fehér design
  • Memória akár 16 ember számára
  • LED kijelzővel ellátva
  • Edzett üvegfelület
  • Bluetooth 4.0 technológia
  • Kompatibilis mind az Android, mind az iOS rendszerrel
  • Hasznos Mi Fit alkalmazás
Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White


Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White

Kövesd nyomon az aktivitásodat a Xiaomi Original Mi okosmérleggel

Szereted a fitneszt? Az 50 grammos mérési pontosságnak köszönhetően grammról grammra követheted nyomod a tevékenységeidet a Xiaomi LPN4004GL mérlegen. Az Android 4.4-gyel vagy későbbi, valamint az iOS 7.0-val vagy későbbi verziókkal kompatibilis Mi Fit alkalmazással pedig minden kényelmesebbé válik. A testsúly és a folyamat megtekintése érdekében az applikáció jól átlátható grafikonokat készít. Ráadásul a BMI Body Mass Index értéket is kiszámítja, amely lehetővé teszi a számodra leginkább megfelelő edzéstípus és étrend megválasztását.


Paraméterek

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra Kész!
Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!
Elem típusa
AA Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AA Kész!
Konnektivitás
Bluetooth Kész!

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi Smart Scale White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Smart Scale White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi LPN4004GL Original Mi Smart Scale White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Smart Scale White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Smart Scale White.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ