Akvizice ApF HU Shop roku

Xiaomi Mi5s Gold 128GB

Termékkatalógus
Xiaomi Mi5s Gold 128GB
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 15.5"IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 821 nyolcmagos processzor, 4GB RAM, 128 GB belső memória, 12Mpx + 4Mpx kamera, C típusú USB, gyorstöltés, NFC, ujjlenyomat-olvasó, 3G/LTE, Dual SIM, 3200mAh akkumulátor, Android 6.0 MIUI 8.0
Kód:  XI133h Termékszám:  472608 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Mi5s Gold 128GB

A telefon tulajdonságai

145,6 mm

le
Xiaomi Mi5s

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

70,3 mm-es

le
Xiaomi Mi5s

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

8,3 mm

A telefon súlya: 145 g

Úhlopříčka displeje

5.15"

átlójú kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3200 mAh

az akkumulátor kapacitása

MicroSim

NanoSim

SIM kártya típusa

Rozměry

70,3 x 145,6 x 8,3 mm

A telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

128 GB

belső memória

Typ kamerau

12 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Nem megadott

memóriakártya-nyílás

Váha

145 g

a telefon súly

A Xiaomi gyártó bemutatja az Mi5S kisebb változatú zászlóshajóját, amely azonban biztosan nem marad le jellemzőivel. Nagyobb méretű testvéréhez hasonlóan elegáns és kifinomult részletességű fémszerkezettel dicsekedhet. A konstrukcióján belül csúcskomponensű szerkezet jellemzi, ami igazán mindent elsöprő.  A készülék tápellátását Qualcomm Snapdragon processzor 821 segíti, és Android 6.0 Marshmallow  operációs rendszer működteti. Mindezt a  gyártó egy 145 g összssúlyú eszközbe sűrítette, ami által szinte észrevétlenül viheti magával bárhova. 

Legfontosabb jellemzők

  • 5,15" átlójú Full HD felbontású kijelző 16 millió színnel
  • A Force Touch funkció érzékeli a a kijelző nyomásszintjét
  • Karcsú test lekerekített élekkel és fémszerkezettel
  • Az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően nem kell a telefon biztonsága miatt aggódni
  • 12 megapixeles érzékelő, f /2.0 rekeszű objektív 
  • Nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor
  • Akár 128 GB-os tárhely az adatokhoz

A kijelző, ami megnyeri tetszését

A 16 milliós élethű szín az 5.15" Full HD IPS kijelzővel biztosan megszerzi elismerését, legyen az filmnézés vagy játék. 428 PPI-vel és Force Touch technológiával is büszkélkedhet, amely felismeri, hogy a kijelzőre milyen nyomás nehezedik. A kijelző oldalát vékony keret határolja, alján találhatók a telefon vezérlésére szolgáló szenzorgombok. Mindez fémszerkezetbe van ültetve elegánsan lekerekített élekkel, ami által igazán jól illeszkedik a kézbe. A telefon biztonságáról ultrahangos ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, amelyet a gyártó a telefon hátulján helyezett el. 

Fotózza az élet pillanatait

Szeretné elkezdeni élete legfontosabb pillanatai rögzítését? Itt az ideje. A modell egy 12 megapixeles Sony érzékelővel van felszerelve. Az f/2.0 rekeszű objektív különösen azoknak jelent meglepetést, akik szeretnek sötétedés után fényképezni. Ha szeretne több fényt, csak használja a kétdiódás vakut. A képek rögzítésével azonban nem érnek véget a mobil képességei, a lencse ugyanis 4K felbontású (3840 × 2160) videofelvételre is képes. Az elülső 4Mpx-es kamera képes Full HD felvételre is.

Nyolcmagos processzor a nagy teljesítményért

A készülék belsejében vonzó lehet a nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 821 processzor, amelynek köszönhetően támaszkodhat a nagy teljesítőképességű telefonra. Ez a modell 4GB-os rendszermemóriát és 128 GB-os belső tárolási kapacitást kapott. Az adatai megfelelő nagyságú tárhelye így kiválóan garantált. Nyilvánvaló, hogy az ilyen teljesítményhez nagy teljesítményű akkumulátorra is szükség van, és mindez ennél a telefonnál megvan. A felhasználók örömére 3200mAh akkumulátora van, melyet USB-C kimenettel tölthető. A maximális kényelemért nem hiányozhat a második SIM kártya behelyezésének lehetősége sem, NFC, Wi-Fi és 2.4 Bluetooth kapcsolat.

 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Mi5s Gold 128GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi5s Gold 128GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Mi5s Gold 128 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Gold 128GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi5s Gold 128GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ