Shop roku Akvizice ApF HU

Xiaomi Redmi 13C (TESZT): egy alapszintű telefon, amely egyáltalán nem rossz, de nem is lenyűgöző

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi 13C, teszt, bevezető

Xiaomi Redmi 13C (TESZT):
egy alapszintű telefon, amely egyáltalán nem rossz, de nem is lenyűgöző

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A Xiaomi számára az alsó kategóriás telefonjai egyre fontosabb cikkekké válnak, mivel ezen a területen is le szeretné győzni a piaci verseny többi résztvevőjét. A szegmens soron következő képviselője a Xiaomi Redmi 13C. Vajon sikeresnek bizonyul? Hol mutatkoznak meg a gyengeségei? Alaposan leteszteltük a készüléket. Olvass tovább és megtudhatod, hogy mire jutottunk vele kapcsolatban.

Xiaomi Redmi 13C – TARTALOM

 1. A Xiaomi Redmi 13C fantáziadús megjelenéssel hívja fel magára a figyelmet
 2. Az IPS technológia miatt a kijelző nem túl fényes, de tartós üveg borítja
 3. A Xiaomi Redmi 13C gamer telefonként ugyan nem állja meg a helyét, de a memóriakapacitása rendben van
 4. A Xiaomi Redmi 13C határozottan nem egy fotómobil, a fotók minősége eléggé hullámzó
 5. Nincs könnyű dolga a konkurenciának, nehéz ilyen alacsonyan tartani az árát
 6. A Xiaomi Redmi 13C könnyen beilleszkedik, nincs semmi, amivel megkülönböztethetné magát

A Xiaomi Redmi 13C fantáziadús megjelenéssel hívja fel magára a figyelmet

A lapos kialakítás, amelyet az anyagfelhasználás még inkább kihangsúlyoz, valóban jónak tűnik. Megragadja a tekintetet, jól felismerhetővé teszi a készüléket. A karcsú kialakítás és a hátlapon használt kétféle anyag az, ami a Xiaomi a Redmi 13C-t széppé teszi. A műanyag konstrukció elég terjedelmes, de a telefon jól és biztonságosan fekszik a kézben. A Gorilla Glass üveggel borított előlap teljesen sík, a felső szélén a hangszórónak szentelt minimális réssel.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, előlap Xiaomi Redmi 13C, teszt, hátlap Xiaomi Redmi 13C, teszt, csomag tartalma
A méretes Xiaomi Redmi 13C ragaszkodik a merőleges oldalakhoz és a kijelző körüli markánsabb kerethez. A csomagban nem kapott helyet töltő és tok, csak egy USB-A-ból USB-C-be csatlakozó kábel, egy SIM-tű a fiók kicsúsztatásához és egy útmutató.

A Xiaomi Redmi 13C teljes előlapja elemelkedik az oldalaktól, és fekete keret veszi körül. Nem úgy, mint a hátlap, melynek élei egy vonalban vannak az oldalakkal. A hátlap matt textúrájú, de a pár finoman kiálló kamerakör körül a felület fényesre vált, amin megtapadnak az ujjlenyomatok. A panel 3 téglalapra van osztva, amelyek közül az elsőben a kamerák, a másodikban a kamera felbontását és az AI jelenlétét jelző felirat, az utolsóban pedig a vaku található.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, kamera Xiaomi Redmi 13C, teszt, felső él
A hátlapon a kamerák közelében megfigyelhető eltérő felület igazán érdekes, és szépen megtöri az egységes, sima hátlapot. A felül elhelyezett 3,5 mm-es jack csatlakozó bármikor jól jöhet.

El kell ismernem, hogy a Xiaomi jól ráérzett a készülék küllemére, a Redmi 13C egy érdekes telefon. Kár, hogy nem rendelkezik víz- és porállósági tanúsítvánnyal. Persze a kijelző körüli keret lehetne kicsit vékonyabb, az alsó részéről nem is beszélve. Ez azonban egyáltalán nem szokatlan ebben az árkategóriában. Az oldalsó gombok megnyomásra megbízhatónak tűnnek. Alapvetően nincs semmi nagy meglepetés. A fülhallgató csatlakoztatására szolgáló 3,5 mm-es csatlakozó bizonyára sokak szemében jó pontot ér, viszont az IP-besorolás hiánya miatt talán jobb lett volna alulra rakni, hogy ne menjen bele a víz, ha előveszed például esőben.

Az IPS technológia miatt a kijelző nem túl fényes, de tartós üveg borítja

Úgy tűnik, mintha az egyes gyártók egyetértenének abban, hogy az a legjobb, ha automatikusan a lehető legnagyobb kijelzőt teszik bele a telefonba, minőségtől függetlenül. Ennek megfelelően a Xiaomi Redmi 13C is 6,74 hüvelykes panellel érkezik, ami a vastag keretekkel párosulva feleslegesen megnyújtja a dizájnt. A tulajdonságokon nem érdemes sokat rágódni, használat közben észrevehető, hogy egy gyengébb IPS kijelzővel van dolgunk. A fényerő nem ér el szédítő magasságokat, ugyanakkor a kijelző az esetek többségében mégis jól olvasható.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, kitüremkedés Xiaomi Redmi 13C, teszt, felbontás Xiaomi Redmi 13C, teszt, tükröződés
Bár a felbontás nem nagyobb HD-nál, a Redmi 13C kijelzője a nagy képátló ellenére is egész jól nézhető. Még a betekintési szögek is jók. A szelfikamera kivágása felül belelóg a kijelzőbe.

A 90 Hz-es frissítési frekvencia a lassabb rendszerreakció miatt sajnos nehezen észrevehető. Dicséretes, hogy a panelt a már említett tartós Gorilla Glass borítja. Ez megakadályozhatja a kisebb karcolások gyors megjelenését. Mégis azt javaslom, hogy tegyél rá védőfóliát vagy üvegfóliát.

A Xiaomi Redmi 13C gamer telefonként ugyan nem állja meg a helyét, de a memóriakapacitása rendben van

Az Android 13 operációs rendszer, avagy inkább a MIUI 14 felépítmény a Xiaomi Redmi 13C-n sajnos egy kicsit ügyetlen. A gyártó a hagyományos MediaTek Helio G85-öt választotta, amely teljesítményével egyértelműen az alsóbb osztályba tartozik. Ami az operatív memóriát illeti, vagy a nagyon szerény 4 GB-os mellett döntünk, hogy spóroljunk, vagy pedig a 6 GB-os vagy a 8 GB-os változatok valamelyikére csaphatunk le. Tesztünkön ez utóbbi ment át.

i

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A RAM mellett a belső tárhelykapacitások sem egységesek. A 4 GB-os és 6 GB-os változatok 128 GB tárhellyel rendelkeznek, míg a 8 GB-os változat 256 GB-os. Ez pedig már tényleg remekül hangzik, ráadásul a memóriakártya-támogatást sem felejtették ki belőle. Így aztán nem valószínű, hogy helyhiánytól fogsz szenvedni a Redmi 13C-vel.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, menü Xiaomi Redmi 13C, teszt, előre telepített alkalmazások Xiaomi Redmi 13C, teszt, Geekbench
Mintaképek a Xiaomi Redmi 13C szoftveres környezetéről (kezdőképernyő, előre telepített alkalmazások) és Geekbench eredmények.

A Xiaomi Redmi 13C ujjlenyomat-olvasója elnyerte a tetszésemet, amely ezúttal a bekapcsológombon kapott helyet. Csak tedd rá az ujjad, és máris a telefon menüjében találod magad. Gyorsaságban biztosan veri az arcszkennelést. Egyébként az Android 13 alatt futó MIUI 14 UI felhasználói felületén számos előre telepített alkalmazásba botlik az ember, sőt játékokba is.

Ezen az árszinten 5G hálózati támogatásra nem számíthatunk, de azért a Redmi 13C is igyekszik, van benne NFC a mobilfizetéshez, természetesen WiFi támogatás az 5 GHz-es sávban, valamint a legújabb Bluetooth 5.3. Az akkumulátor kapacitása egyébként teljesen rendben van a Redmi 13C esetében, csak jobb lenne, ha egy energiatakarékosabb processzor támogatná. Mindenesetre a 2 napos üzemidő reális lehet, a 18 W-os töltéssel pedig nagyjából 2 óra alatt lehet feltölteni a telefont.

A Xiaomi Redmi 13C határozottan nem egy fotómobil, a fotók minősége eléggé hullámzó

Bár egyesek a nagy felbontás és az AI-támogatás miatt arra következtethetnek, hogy egy nagyszerű fotómobilról van szó, a Redmi 13C kamerája ilyen árcédula mellett inkább egyszerűen csak képeket készít, de nem igazán tud lenyűgözni. A kamera 50 Mpx-es, szolid f/1.8-as rekeszértékkel rendelkezik, és a lencse melletti felirat szerint állítólag az AI is segítségünkre lesz. A másik kör alakú kiemelkedésen együtt kapott helyet a már megszokott 2 Mpx-es makrókamera és egy mélységélesség-érzékelő, bővebb specifikációk nélkül.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, nappali fotó Xiaomi Redmi 13C, teszt, 2x zoom Xiaomi Redmi 13C, teszt, képkivágás 50 Mpx-ből
Egy nappali felvétel felhős időben, majd egy 2x-esen zoomolt felvétel ugyanarról a helyről, ami tulajdonképpen az 50 Mpx-es felbontású kép kivágása. Jobboldalt az 50 Mpx-es képre való ráközelítés látható. Én nem igazán látok észrevehető javulást a 12 Mpx-es fotó részletességéhez képest.

A Xiaomi Redmi 13C éjszakai üzemmóddal, HDR felvételi támogatással és portré móddal is rendelkezik. Mindezek közül azonban a legjobb eredményeket tisztán a főkamera éri el. A nagy felbontás igen előnyös, mivel a kapott képből később használható képet lehet kihozni. Ha nem vesződsz azzal, hogy egy számítógépes monitoron vagy tévén túl nagyra zoomolod a képeket, észre sem veszed majd az amúgy nem túl meggyőző részleteket. Nincs nagylátószögű objektív, helyette van egy használható 2x-es zoom.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, éjszakai fotó Xiaomi Redmi 13C, teszt, éjjeli üzemmód
Egy sötétben, éjszakai üzemmód nélkül, majd azzal készített fénykép összehasonlítása. Bár az egy másodperces késleltetés ugyan felderíti a dolgokat, a Xiaomi Redmi 13C nyilvánvalóan nem alkalmas ilyen fotók készítésére.

Elég szkeptikus voltam az éjszakai móddal kapcsolatban, és a tesztek alapján be is igazolódott a gyanúm, hogy az egy másodperccel hosszabb expozíció nem sokat segít a kapott felvételen. Meg kell azonban jegyezni, hogy közeli összehasonlításban a képek kevésbé zajosak. A legjobb, ha a Xiaomi Redmi 13C-vel inkább csak napos időben fotózol, esetleg kissé felhős időben. Bármilyen más körülmény már problémás lehet. Esélyt adtam a makrónak is, ha már a telefonban van, és meglepő módon egészen jó felvételeket készít. Kár, hogy ilyen kicsi a felbontása.

Nincs könnyű dolga a konkurenciának, nehéz ilyen alacsonyan tartani az árát

Ha megtetszik a Xiaomi Redmi 13C, 3 színváltozat közül választhatsz: kék, fekete és zöld. Ezt követően már csak a kétféle kapacitás közül kell választanod – 4 / 128 GB vagy 8 / 256 GB. Az ár meglehetősen kedvező, a hasonló paraméterekkel rendelkező versenytársak jóval többe kerülnek.

i

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

Az első telefon, amellyel összehasonlítjuk, a Realme C53, mivel sok szempontból hasonlít a Xiaomi Redmi 13C-re. A két készülék kijelzője például szinte teljesen egyforma. A Realme processzora egy kevésbé ismert Unisoc, ami persze teljesítmény szempontjából szintén nem tartozik a jobb chipek közé, de az Android 13-hoz elegendő. Míg a Realme hasonló fotómodullal rendelkezik, mint mondjuk az iPhone 15 Pro, csak két kamerája van. A makró érzékelő hiányzik belőle. A tárhely ugyanebben az árkategóriában fele akkora, mindössze 128 GB. A Realme azonban gyorsabb 33 W-os SuperVOOC töltéssel büszkélkedhet.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, konkurencia, Realme C53
Az olcsóbb Realme C53 fotómodulja szintén figyelemfelkeltő, hasonlít például az iPhone 15 Pro-n lévőre. Forrás: realme.com

A Motorola Moto G23 más megközelítésből száll versenybe a 13C-vel. A Motorola Moto G23 kompaktabb, bár nem sokkal. A kijelző minőségét tekintve szintén 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával érkezik. A Motorola az egyetlen olyan versenyző a mezőnyben, amely széles látószögű kamerával is rendelkezik. Érdekesség, hogy itt is 50 Mpx-lel találkozunk. A makró sem hiányzik, egyesek számára pedig a 16 Mpx-es szelfikamera is pluszt jelenthet. A processzor és a grafika tekintetében teljesen megegyezik a Redmi-vel, viszont tiszta Android 13 van benne. Ráadásul a RAM már az alapváltozatban is 8 GB.

Xiaomi Redmi 13C, teszt, konkurencia, Motorola Moto G23
A Motorola Moto G23 sokban hasonlít a Xiaomi Redmi 13C-re. Akik jobban értékelik a széles látószögű kamerát és a tiszta Androidot, azoknak mindenképpen érdemes fontolóra venniük a Motorola-t. Forrás: motorola.com
Paraméterek/Modell Xiaomi Redmi 13C Realme C53 Motorola Moto G23
Kijelző Képátló: 6,7" Képátló: 6,7" Képátló: 6,5"
Felbontás: 1 600 × 720 px, 260 ppi Felbontás: 1 600 × 720 px, 260 ppi Felbontás: 1 600 × 720 px, 270 ppi
Típus: IPS Típus: IPS Típus: IPS
Képfrissítési frekvencia akár: 90 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 90 Hz Képfrissítési frekvencia akár: 90 Hz
Védelem: Corning Gorilla Glass Védelem: nincs Védelem: Panda Glass
Hátlapi kamera Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx Fő: 50 Mpx
Makró: 2 Mpx Mélység: 0,3 Mpx Széleslátó: 5 Mpx
Segéd: 0,08 Mpx
Makró: 2 Mpx
Előlapi kamera 8 Mpx 8 Mpx 16 Mpx
Lapkakészlet MediaTek Helio G85 Unisoc T612 MediaTek Helio G85
GPU Mali-G52 MC2 Mali G57 Mali G52-MC2
RAM 4 / 8 GB 6 GB 8 GB
Belső tárhely 128 / 256 GB 128 GB 128 GB
Operációs rendszer Android 13 Android 13 Android 13
5G hálózati támogatás
3,5 mm-es jack
Ellenállóság
Akkumulátor 5 000 mAh 5 000 mAh 5 000 mAh
Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 18 W/- Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 33 W/- Gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 30 W/-
USB-C
Méret 168 × 78 × 8,1 mm 167,3 × 76,7 × 7,5 mm 162,7 × 74,6 × 8,2 mm
Súly 192 g 182 g 184 g
Csomag tartalma telefonkészülék, USB-C kábel, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, töltő, USB-C kábel, védőtok, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató telefonkészülék, USB-C kábel, védőtok, SIM-kártya eltávolító eszköz, használati útmutató

A Xiaomi Redmi 13C könnyen beilleszkedik, nincs semmi, amivel megkülönböztethetné magát

Xiaomi Redmi 13C; teszt, értékelés

Xiaomi Redmi 13C

Mobiltelefonok

Megfigyelhető némi zsúfoltság abban a kategóriában, ahol a Redmi 13C próbál érvényesülni. A telefonok itt ugyan más nevet viselnek, de gyakran ugyanaz a belbecs. A Xiaomi Redmi 13C-nek sikerült beilleszkednie a többiek közé, alacsonyabb árával némileg zavarba hozva őket, de nem igazán van olyan képessége, amivel legyőzhetné a többieket. Az alkalmi felhasználók valószínűleg nem fognak csalódni benne, bár minden bizonnyal még ők is észreveszik majd, hogy kissé lassabb a rendszer.

Előnyök

 • Tetszetős dizájn ránézésre és tapintásra
 • Bőséges tárhely
 • Memóriakártya-opció és 3,5 mm-es csatlakozó
 • Ár

Hátrányok

 • A rendszer sokszor lassan reagál
 • Gyengébb éjszakai felvételek
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ha kevésbé igényes felhasználó vagy, akkor a tesztből helyesen azt szűrhetted le, hogy a Xiaomi Redmi 13C tulajdonképpen egyáltalán nem egy rossz telefon. A fent leírt hiányosságok nagyjából érthetőek is, valójában semmi meglepő nincs bennük. A Xiaomi Redmi kínálatában azonban több hasonló telefon is van, amelyek a lehető legalacsonyabb árcédulával próbálják a maximumot nyújtani, tehát mindenképpen érdemes a gyártó többi telefonjának specifikációit is átnézni.

4,6 70×
Xiaomi Redmi 13C 4GB / 128GB Navy Blue
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
55 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI279b4
4,6 70×
Xiaomi Redmi 13C 4GB / 128GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
54 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI279b3
4,6 70×
Xiaomi Redmi 13C 4GB / 128GB Clover Green
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
54 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI279b1
4,6 70×
Xiaomi Redmi 13C 8GB / 256GB Navy Blue
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI279d4
4,6 70×
Xiaomi Redmi 13C 8GB / 256GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI279d3
4,5 12×
Realme C53 6 GB/128 GB aranyszín
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc T612 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REAM045b2
4,5 12×
Realme C53 6 GB/128 GB fekete
Mobiltelefon - 6,74"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Unisoc T612 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REAM045b1
4,7 141×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB/128 GB Midnight Black
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 67W, SOS gomb, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HXI265b1
4,5 37×
HONOR X7a 4GB/128GB kék
Mobiltelefon - 6,745"-es TFT kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek MT6765 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx széles látószögű + 5Mpx teleobjektív + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 22,5W, 5330 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM319b3
4,7 15×
POCO X5 5G 8GB/256GB green
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPOCO112b3
4,4 20×
Infinix Hot 30 8 GB/256 GB fehér
Mobiltelefon - 6,78"-es IPS kijelző 2460 × 1080 felbontással (90Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G88 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6), 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
48 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: INFI1012b2
4,5 13×
Samsung Galaxy A05s 4GB / 64GB silver
Mobiltelefon - 6,7"-es PLS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 680 4G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
59 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0255b3
4,5 13×
Samsung Galaxy A05s 4GB / 128GB light green
Mobiltelefon - 6,7"-es PLS kijelző 2400 × 1080 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, Qualcomm Snapdragon 680 4G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 25W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0255c2
4,6 225×
Samsung Galaxy A14 4GB/64GB fekete
Mobiltelefon - 6,6" PLS 2408×1080, Mediatek Helio G80 8-magos processzor, RAM 4 GB, 64 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 5 Mpx (f/2.2) + 2 Mpx (f/2.4), 13 Mpx-es elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, kettős SIM + memóriakártya, feloldva, 15W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
64 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0247b2
4,6 157×
Motorola Moto G72 8 GB/128 GB kék
Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR517b2
4,6 157×
Motorola Moto G72 8 GB/128 GB szürke
Mobiltelefon - 6,6"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 30W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR517b1
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ