AD květen univerzal Effaclar

Xiaomi Redmi Note 8

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 8
4,8 31 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  XI222ax Gyártó honlapja:

Xiaomi Redmi Note 8

Telefon funkciói

158,3 mm

Kikapcsolt
Xiaomi Redmi Note 8

75,3 mm

Kikapcsolt
Xiaomi Redmi Note 8

8,4 mm

Telefon tömege: 190 g

képernyőátló

6,3"

képernyőátló

operációs rendszer típusa

Android 9

operációs rendszer típusa

akkumulátor üzemideje

4 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Mikro-Sim

Dual Nano SIM

SIM kártya típusa

Méretek

75,3 × 158,3 × 8,4 mm

a telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Belső memória

Akár 128 GB

belső memória

Kamera típusa

48 + 8 + 2 + 2 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro-SD akár 512 GB

memóriakártya-nyílás

Tömeg

190 g

a telefon tömege

Xiaomi Redmi Note 8 nagy kijelzővel és négyszeres kamerával

A Xiaomi Redmi Note 8 sok mindenkit lenyűgöz paramétereivel, amelynek hála még a legnagyobb igényű felhasználókat is elégedetté teszi. A nagy méretű, 6,3"-es kijelzőt 4 kamera egészíti ki a készülék hátlapján. A 4 000 mAh kapacitású akkumulátor támogatja a 18 W-os gyorstöltést. A belső tárhely kapacitása 128 GB, azonban, amennyiben szükséges, egy mikro-SD kártya segítségével további 512 GB-tal bővíthető.

Nagy kijelző a videók megtekintéséhez

A Xiaomi Redmi Note 8 mobiltelefon előlapját a 2 340 × 1 080 képpontos felbontású 6,3"-es kijelző uralja. Ezt egészíti ki a 19,5:9-es képarány és a 409 PPI-s képpontsűrűség. A Xiaomi Redmi 8 Note telefon kijelzőjének ellenállását a Corning Gorilla Glass 5 üveg garantálja.

Xiaomi Redmi Note 8 a pillanatfelvételek készítésére

A Xiaomi Redmi Note 8 telefon kamerájának fejlesztésért felelős mérnökök megérdemlik a dicséretet. Kifejezetten a négyszeres hátlapi kamera remekel, amelynek alapja a 48 Mpx-es érzékelő rendkívül magas, 8,000 × 6,000 pixeles felbontással. Ezt követi a széles látószögű lencse a fotók torzított széleinek javításával mesterséges intelligenciával. Természetesen nem hiányozhat a 2 Mpx-es portréfotók készítésére alkalmas lencse illetve a makrófotók készítéséhez ideális érzékelő sem, amely képes a fókuszálásra alig 2 cm-es távolságból is. A szelfikről az előlapi 13 Mpx-es kamera gondoskodik számos mesterséges intelligencia algoritmussal a képminőség javításáért.

4000 mAh kapacitású akkumulátor

Tapasztald meg a remek szórakozást a Xiaomi Redmi Note 8 mobiltelefonnal. A modern Snapdragon 665 lapkakészlet alacsony energiafogyasztással bír, ennek hála a beépített 4 000 mAh kapacitású akkumulátor legalább másfél napos működés biztosít még intenzív felhasználás esetén is.

A nano-réteg véd a víz ellen

A Xiaomi Redmi Note 8 okostelefont egy vékony nano-réteg védi a mindennapos kellemetlenségektől, mint például a fröccsenő víz.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 8
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Redmi Note 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 8.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ