Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Xiaomi Redmi Note 8T LTE

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 8T LTE
4,7 202 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 665 processzor, 3 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SDXC, 48 Mpx felbontású (f/1,75) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 13 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, NFC, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + memóriakártya, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  XI199ax Gyártó honlapja:

Xiaomi Redmi Note 8T LTE

A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefon. Azzal a céllal készítették, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A négy kamera jóvoltából lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó alkalmazást futtathatsz rajta. Memóriakapacitása 3 GB. Teljesítőképességét tekintve kezdőknek ajánlott. A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE okostelefont nagy kapacitású 4000 mAh akkumulátor tartja működésben. Komoly előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is ellátták. A(z) Xiaomi okostelefonja MIUI kiegészítést is kapott.

A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE okostelefon lényegesebb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM + memóriakártya
  • A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE 6,3" átmérőjű IPS kijelzővel lett ellátva, melynek max. felbontása 2340 × 1080
  • Qualcomm Snapdragon 665 processzor és 3 GB memória
  • GPU: Adreno 610
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó kamera max. felbontása: 48 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 4
  • A gyorstöltés hatásfoka: 18 W
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) Xiaomi mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM típusú, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE okostelefon kijelzője és kamerája

Ez a kapitális 6,3" képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és FullHD felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy a közkedvelt IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE okostelefon modern négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2), melyből a makro felbontása 2Mpx (f/2,4), melyből a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,75) fölöttébb elégedett leszel. Videók készítése közben jól jön majd az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami jelentősen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy praktikus kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik kedvelői nagyon elégedettek lesznek a(z) 13 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE egyéb funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A belső memória mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi Note 8T LTE telefon adatainak biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A páratlan arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon gyors feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kb. mikorra várható a készlet?

Kérdések és válaszok: Xiaomi Redmi Note 8T LTE
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 8T LTE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Redmi Note 8T LTE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Redmi Note 8 LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 8T LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Redmi Note 8T LTE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ