AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU

Termékkatalógus
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU
Légtisztító - 600 m³/h légtisztító teljesítmény, 60 W teljesítményfelvétel, 125 m² max. ajánlott szobaméret, 68 - 68 dB(A) zajszint, antibakteriális, vírusölő, elektrosztatikus, szűrő, funkciók: automatikus kikapcsolás, páramentesítés, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, 3 tisztítási mód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, szűrőcsere és CO-szint jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens kompatibilis, 1 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok szűrése, felszereltség: porérzékelő, kijelző és digitális vezérlőpanel, méret: 81,7 × 38,9 × 37,3 cm (Ma×Sz×Mé), 6,5 kg súly
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  XIAMI124 Termékszám:  41586 Gyártó honlapja:
Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU 135 890 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor nagyszerű választás számodra ezen Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU légtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződésektől, hanem a levegőben lévő összes allergéntől is megszabadít. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és az effektív antibakteriális, antivírus, elektrosztatikus szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 125 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Dizájnos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és levegő párátlanítása.

Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...
Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...

Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU légtisztító fontosabb jellemzői

  • Egy ilyen modern Xiaomi légtisztító berendezés használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszabadulhatsz vele a levegőben lévő allergénektől is
  • Képes kiszűrni a cigarettafüstöt is a levegőből
  • Egy szűrő a tökéletesen tiszta levegőért
  • Filter típusa: elektrosztatikus, antibakteriális és vírusölő
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok semlegesítését tudja
  • 125 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 600 m³/h mennyiségű levegőt képes megszűrni
  • 3 tisztítási móddal funkcionál az optimális szűrés érdekében
  • Párátlanítja a levegőt és megakadályozza a penészesedés kialakulását
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • Nem jelent problémát a légtisztító mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlése
  • Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens
  • A fizikai gombok segítenek a beállításokban
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Digitális vezérlőpanellel
  • A szűrő cseréjének szükségére egy jelzés figyelmeztet
  • Egy praktikus kijelző tájékoztat a CO-szintről
  • A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét
  • Egy ilyen hasznos Xiaomi levegő tisztító teljesítménye 60 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 68 dB(A), és ez az érték legfeljebb 68 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a méltán népszerű Xiaomi gyártótól

Eme Xiaomi légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek élvezetesebbé teszik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességével hatékonyan gondoskodik az allergéneknek a levegőből való kiszűréséről és eltávolításáról. Felbecsülhetetlen értékű eszköz azokban a háztartásokban, ahol allergiások élnek. Gondoskodik a tiszta, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, köztük a cigarettafüst mentes levegőről. Ez a fejlett levegő tisztító 3 tisztítási módot kínál az optimális szűrés érdekében. Az automatikus üzemmódnak köszönhetően a légtisztító a levegő minőségéhez igazodik, és beállítja az optimális teljesítményt. Nem kell aggódnunk semmi miatt, a légtisztító gondoskodik arról, hogy a szoba levegője a lehető leggyorsabban megtisztuljon. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. A praktikus funkciók közé tartozik az automatikus kikapcsolás. Amikor ellenőriznünk kell, esetleg cserélni a szűrőt, megjelenik egy szűrőcsere jelző.

Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...
Légtisztító Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU ...

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen hasznos Xiaomi légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A levegő tisztító kényelmesen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt tisztítási módot. Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi, Bluetooth és Google Asszisztens. A készüléket a technikailag kevésbé jártas egyének is könnyedén használhatják a klasszikus fizikai gombok segítségével közvetlenül a készüléken. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Könnyedén ellenőrizhetünk mindent, amire szükségünk van a digitális kezelőpanelen. A porérzékelővel a porszemcsék koncentrációját figyeli, és a hatékony kiszűrésükhöz optimalizálja a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen Xiaomi légtisztító berendezés modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen praktikus Xiaomi légtisztító berendezés segít abban, hogy egészségesebb és frissebb légkört teremtsünk otthonunkban. A CO-szint egyszerű és pontos nyomon követése érdekében a légtisztító jól látható kijelzővel rendelkezik. Éjszakai üzemmódja is van, így akár alvás közben is működtethetjük anélkül, hogy zavaró lenne. A készülék segít megoldani a lakásban lévő túlzott páratartalom problémáját is. Egy ilyen Xiaomi légtisztító készülék könnyen megbirkózik a túlzott páratartalommal, így megakadályozza a penészesedést.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Egy ilyen praktikus Xiaomi levegő tisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja. Az elektrosztatikus szűrő elektromos erővel likvidálja a szilárd részecskéket, baktériumokat és vírusokat. Kimosható. A légtisztítóban lévő antibakteriális és vírusölő szűrőnek köszönhetően a levegőben lévő baktériumok és vírusok hatékonyan semlegesíthetők. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok tökéletes semlegesítésére alkották meg. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Eme Xiaomi levegő tisztító 600 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 68 dB(A), és ez az érték legfeljebb 68 dB(A).

Méretei:

81,7 × 38,9 × 37,3 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,5 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
125 m2 Kész!
Maximális zajszint
68 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
68 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
60 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
600 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
125 m2 Kész!
Maximális zajszint
68 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
68 dB(A) Kész!
Tisztítási módok száma
3 Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Kijelző, Digitális vezérlőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Bluetooth, Google Asszisztens Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Levegő párátlanítása Kész!

Méret & súly

Szélesség
38,9 cm Kész!
Mélység
37,3 cm Kész!
Magasság
81,7 cm Kész!
Tömeg
6,5 kg Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Németország, Ausztria Kész!

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások
Xiaomi Home Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Smart Air Purifier Elite EU.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ