A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Xiaomi Watch S1 Active Space Black

Termékkatalógus
Xiaomi Watch S1 Active Space Black
Okosóra -, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, alvás / Ne zavarjanak mód, navigáció, SOS gomb, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz
Kód:  HUXIMiwS1act3 Termékszám:  38970 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Watch S1 Active Space Black

Elegáns és megfizethető okosóra számos fitneszfunkcióval

Szerezz egy Xiaomi okosórát a csuklódra, hogy nyomon tudd követni az aktivitásodat, és okostelefonoddal párosítva a beérkező értesítéseket. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a párosított telefonon keresztül kihangosítva hívásokat fogadhatsz és kezdeményezhetsz. Az okosóra elegáns kialakítású, fémkerettel ellátott, 1,43"-es AMOLED kijelzőt tartalmaz, amely még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható. Azóra tömege mindössze 36,3 gramm, így alig érezhető a csuklón. A Xiaomi Watch S1 Active akkumulátorának élettartama normál használat mellett 12 nap, GPS üzemmódban pedig körülbelül 30 óra. A sportrajongók értékelni fogják a 117 sportmódot, amelyek közül 19 professzionális. Az 5 ATM vízállóság lehetővé teszi, hogy gond nélkül úszhass az órával a csuklódon. Az érintés nélküli fizetések a Mi Pay és az NFC technológiánkeresztülhasználhatók. A pontos helymeghatározást a GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS és a többrendszeres GPS támogatja.

A Xiaomi Watch S1 Active Spare Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • 1,43" AMOLED kijelző 466 × 466 px felbontással
  • A többrendszeres GPS-képes chip GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS műholdakat integrál a pontos helymeghatározáshoz
  • Párosítás okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően telefonálhatsz is a párosított okostelefonon keresztül
  • Az NFC és a Mi Pay technológia lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • Az óra több mint 117 sportmóddal rendelkezik (köztük 19 professzionális móddal)
  • Az 5 ATM-ig terjedő vízállóság lehetővé teszi, hogy az órával gond nélkül úszhass
  • Több mint 200 óraszámlap közül választhatsz
  • Akár 12 napos akkumulátor-üzemidő normál használat mellett (kb. 30 óra GPS üzemmódban)
  • A pulzusszám és a vér oxigénellátásának egész napos ellenőrzése egy továbbfejlesztett PPG bioszenzor segítségével
  • Nyomd meg háromszor az alsó gombot, hogy az óra vészhelyzet esetén hívni kezdjen egy segélyhívó kapcsolatot (az órának párosítva kell lennie a telefonnal)
  • Az alvás időtartamának és szakaszainak pontosabb mérése
  • Hasznos funkciók, mint például a stresszérzékelés, légzőgyakorlatok, egészségügyi index és női egészség

A Xiaomi Watch S1 Active okosóra számos fitnesz üzemmódot kínál

Ne félj aktívnak lenni, és kezdj el sportolni vagy más tevékenységeket végezni. A Xiaomi Watch S1 Active készülékkel pontosan mérheted a teljesítményed paramétereit - pulzusszám, átlaghőmérséklet vagy elégetett kalória. Több mint 117 sportmód közül választhatsz, amelyek közül 19 professzionális. Természetesen 5 ATM-ig vízálló, így nyugodtan mehetsz úszni és mérheted az úszóteljesítményedet.

Az okosóra megjelenése a stílusodhoz igazítható

Több mint 200 stílusos és funkcionális számlapot találsz különböző témákkal. Az óralapok bővelkednek a különböző technológiákhoz, sportág-választáshoz és egyéb eszközökhöz tartozó funkciógombokban. Különböző típusú számlapok várnak rád, és akár saját magad is létrehozhatod a neked tetsző verziót. A Xiaomi Watch S1 Active óra megjelenése könnyen a hangulatodhoz vagy a ruhádhoz igazítható.

A Xiaomi Watch S1 Active óra többrendszeres GPS-t használ

A Xiaomi Watch S1 Active kétsávos GNSS-chippel van felszerelve, amely támogatja mind az öt kulcsfontosságú helymeghatározó rendszert: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS. A chip továbbfejlesztett, fejlett algoritmusokkal is rendelkezik, amelyek gyorsabban és pontosabban határozzák meg a tartózkodási helyedet.

Nagy AMOLED kijelző és precízen megmunkált fémkeret

A Xiaomi Watch S1 Active óra AMOLED kijelzőjére öröm lesz ránézni. Az 1,43"-es kijelző jól látható, és az AMOLED technológiának köszönhetően színesebb és egyenletesebb megjelenítést élvezhetsz. A Xiaomi Watch még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható, így nem maradsz le a bejövő értesítésekről. Az óra kijelzője egy precízen megmunkált fémkeretben található. Ennek ellenére a Xiaomi Watch S1 Active okosóra tömege mindössze36,3 grammnál állt meg, így még edzés közben is alig érezhető a kezeden.

Gyors hozzáférés a sportmódokhoz

A Xiaomi Watch S1 Active óra úgy állítható be, hogy egyetlen kattintással válthatsz kedvenc sportmódodra. Az óra automatikus aktivitásérzékeléssel is rendelkezik, amely olyan tevékenységekre terjed ki, mint a futópados futás, a szabadtéri futás és a gyaloglás.

Az okosórák nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkeznek

A Xiaomi Watch S1 Active óra belsejében egy 470 mAh-s akkumulátor található, amely AI-algoritmusokat használ az energiafogyasztás optimalizálására. A készülék a mágneses kábelen keresztül könnyen, mindössze 2,5 óra alatt feltölthető.

Tipikus használati mód: körülbelül 12 nap
Akkumulátor-takarékos üzemmód: körülbelül 24 nap
GPS üzemmód: körülbelül 30 óra

Hívások kezdeményezése a párosított telefonról a csuklódról

Csatlakoztasd a Xiaomi Watch S1 Active órát Bluetooth-on keresztül a telefonodhoz, és máris közvetlenül a csuklódról indíthatsz bejövő hívásokat. Az óra mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Ez válsághelyzetben is használható, mivel a jobb alsó sarokban lévő oldalsó gomb háromszori megnyomásával tárcsázhatod a vészhelyzeti kapcsolattartót. Ahhoz, hogy ez a funkció működjön, a Xiaomi Watch S1 Active órát Bluetooth-onkeresztül kell csatlakoztatni a mobiltelefonhoz, és az alkalmazásban be kell állítani egy vészhelyzeti kontaktot.

Kifinomult PPG bioszenzor

A Xiaomi Watch S1 Active okosóra 24 órás pulzusmérést végez, és képes a vér oxigénszintjének SpO₂ monitorozására. A továbbfejlesztett hardverrel és algoritmusokkal ellátott PPG bioszenzor pontosabb pulzusmérést biztosít alacsony és nagyon magas intenzitású tevékenységek során. A Xiaomi karóra automatikusan tárolja az elmúlt 30 nap nyugalmi pulzusszám-görbéjét, hogy nyomon követhesd az edzéssel elért esetlegesfejlődést.Beállíthatod a vér oxigénszintjének mérési intervallumát - tartsd egész nap, vagy állítsd be a kívánt intervallumot.

A Xiaomi Watch S1 Active óra figyeli az alvás időtartamát és minőségét

Az innovatív alvásfigyelő funkció most akár 35%-kal jobb pontossággal rendelkezik, mint a korábbi modellek. A Xiaomi Watch S1 Active okosóra pontosabban rögzíti az éjszakai alvást annak minden fázisával együtt, illetve napközben is az alkalmi rövid szunyókálást. A Xiaomi órával azonosíthatod alvási szokásait, és javíthatsz rajtuk.

Számos hasznos funkció

A Xiaomi Watch S1 Active órában izgalmas funkciók bújnak meg, amelyek segítenek jobban átlátni az egészségi állapotodat, vagy épp segítenek megnyugodni.

Stresszérzékelés - kövesd nyomon a stresszhelyzeteket, a napi és 30 napos trendeket, és érj el jobb egyensúlyt a munka és a pihenés között. 
Légzőgyakorlatok - Kövesd a Xiaomi Watch S1 Active óra kijelzőjén megjelenő ritmusokat, és végezzen légzőgyakorlatokat (1-5 perc) a fizikai és mentális stressz enyhítése érdekében. 
Egészségindex -továbbfejlesztettük, hogy támogassa a mérsékelt és nagy intenzitású tevékenységek időtartamára és állóképességére vonatkozó célok meghatározását.
Női egészség - a Mi Fitness alkalmazáson keresztül nyomon követhető a menstruáció. A ciklus ezután automatikusan megjelenik az órádon, szinkronban a telefonoddal.

Mi Fitness társalkalmazás

Ahhoz, hogy az összes aktivitási és egészségügyi információt kéznél tarts, csak szinkronizáld a Xiaomi Watch S1 Active órát a mobiltelefonoddal, amelyen telepítve van a Mi Fitness alkalmazás. Ebben áttekinthető statisztikákat és grafikonokat láthatsz, egészségügyi terveket készíthetsz, és fejlesztheted az önfegyelmet. Az alkalmazás támogatja az adatok szinkronizálását a Strava és az Apple Health programmal.

A Xiaomi Watch S1 Active lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést

Az NFC technológiával a Mi Pay érintés nélküli fizetést használhatod, és a Xiaomi órákkal fizethetsz a Mastercard® fizetési eszközökön.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Üveg
Gorilla Glass Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kijelző

Üveg
Gorilla Glass Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Kalóriaszámítás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Alexa (magyar nyelv nem támogatott) Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, E-mail Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Csukló min. kerülete
16 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza. A hirdetett Xiaomi Watch S1 Active használt (34990 Ft)?

Tisztelt Ügyintéző! Rendeltünk egy Xiaomi Watch S1 Active készüléket. Egy kis segítséget szeretnénk kérni, hogyan lehet az eszközön nyelvet váltani? Angolt szeretnénk beállítani. Előre is köszönöm a választ! Üdvözlettel, Németh-Ferenczi Roxána

Kérdések és válaszok: Xiaomi Watch S1 Active Space Black
Kiegészítők: Xiaomi Watch S1 Active Space Black
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ