30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Xiaomi Watch S1 Black

Termékkatalógus
Xiaomi Watch S1 Black
5 3 értékelés
Okosóra - uniszex, AMOLED kijelző, GPS, NFC fizetési típus Mi Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, alvás / Ne zavarjanak mód és navigáció, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, SOS gomb, tok anyaga rozsdamentes acél
Kód:  HUXIMiwS1b1 Termékszám:  501784 Gyártó honlapja:

Xiaomi Watch S1 Black

Stílusos és megfizethető okosóra számos fitneszfunkcióval

Szerezz egy Xiaomi okosórát a csuklódra, hogy nyomon tudd követni az aktivitásodat, és okostelefonoddal párosítva a beérkező értesítéseket. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően a párosított telefonon keresztül kihangosítva hívásokat fogadhatsz és kezdeményezhetsz. Az okosóra elegáns kialakítású, fémkerettel ellátott, 1,43"-es AMOLED kijelzőt tartalmaz, amely még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható. Az akkumulátor élettartama A Xiaomi Watch S1 óra akkumulátorának élettartama normál használat mellett 12 nap, GPS üzemmódban pedig körülbelül 30 óra. A sportrajongók értékelni fogják a 117 sportmódot, amelyek közül 19 professzionális. Az 5 ATM vízállóság lehetővé teszi, hogy gond nélkül úszhass az órával a karodon. Az érintés nélküli fizetések a Mi Pay és az NFC technológián keresztül használhatók. A pontos helymeghatározásról a többrendszeres GPS gondoskodik GPS BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS támogatással.

A Xiaomi Watch S1 Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • A 466×466 px felbontású, 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt ellenálló zafírüveg borítja
  • A többrendszeres GPS-képes chip tartalmazza a GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS rendszereket a pontos helymeghatározás érdekében
  • Párosítás okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően telefonálhatsz a párosított okostelefonon keresztül
  • Az NFC és a Mi Pay technológia lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • Az óra több mint 117 sportmóddal rendelkezik (köztük 19 professzionális móddal)
  • Az 5 ATM-ig terjedő vízállóság lehetővé teszi, hogy az órával gond nélkül úszhass
  • Több mint 200 óraszámlap közül választhatsz
  • Akár 12 napos akkumulátor-üzemidő normál használat mellett (kb. 30 óra GPS üzemmódban)
  • A pulzusszám és a vér oxigénellátásának egész napos ellenőrzése egy továbbfejlesztett PPG bioszenzor segítségével
  • Nyomd meg háromszor az alsó gombot, hogy vészhelyzet esetén az óra hívni kezdjen egy segélyhívó kapcsolatot (az órának párosítva kell lennie a telefonnal)
  • Az alvás időtartamának és szakaszainak pontosabb mérése
  • Hasznos funkciók, mint például a Stresszérzékelés, Légzőgyakorlatok, Egészségügyi index és Női egészség

A Xiaomi Watch S1 okosóra számos fitnesz üzemmódot kínál

Ne félj aktívnak lenni, és kezdj el sportolni vagy más tevékenységeket végezni. A Xiaomi Watch S1 okosóra segítségével pontosan mérheted a teljesítményparamétereidet - pulzusszám, átlaghőmérséklet vagy elégetett kalóriák. Több mint 117 sportmód közül választhatsz, amelyek közül 19 professzionális. Természetesen 5 ATM-ig vízálló, így nyugodtan mehetsz úszni és mérheted az úszóteljesítményedet.

A Xiaomi Watch S1 óra többrendszeres GPS-t használ

A Xiaomi Watch S1 kétsávos GNSS-chippel van felszerelve, amely támogatja mind az öt kulcsfontosságú helymeghatározó rendszert: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo és QZSS. A chip továbbfejlesztett, fejlett algoritmusokkal is rendelkezik, amelyek gyorsabban és pontosabban határozzák meg a tartózkodási helyedet.

Nagy AMOLED kijelző és precízen megmunkált fémkeret

A Xiaomi Watch S1 okosóra AMOLED kijelzője öröm lesz a szemnek. Az 1,43"-es kijelző jól látható, és az AMOLED technológiának köszönhetően színesebb és egyenletesebb megjelenítést élvezhetsz. A Xiaomi Watch még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható, így nem maradsz le a bejövő értesítésekről. Az óra kijelzője egy precízen megmunkált fémkeretben található. Még így is, a Xiaomi Watch S1 tömege mindössze 36,3 grammon állt meg, így még edzés közben is alig érezhető a csuklón.

Gyors hozzáférés a sportmódokhoz

A Xiaomi Watch S1 óra úgy állítható be, hogy egyetlen kattintással válthatsz kedvenc sportmódodra. Az óra automatikus aktivitásérzékeléssel is rendelkezik, amely olyan tevékenységekre terjed ki, mint a futópados futás, a szabadtéri futás és a gyaloglás.

Az okosóra nagyszerű akkumulátor-üzemidővel rendelkezik

A Xiaomi Watch S1 óra belsejében egy 470 mAh-s akkumulátor található, amely AI-algoritmusokat használ az energiafogyasztás optimalizálására. A készülék a mágneses kábelen keresztül könnyen, mindössze 2,5 óra alatt feltölthető.

Tipikus használati mód: kb. 12 nap
Akkumulátor-takarékos üzemmód: körülbelül 24 nap
GPS üzemmód: körülbelül 30 óra

Hívások kezdeményezése a párosított telefonról a csuklódról

Csatlakoztasd a Xiaomi Watch S1 órát telefonodhoz Bluetooth-on keresztül, és máris indíthatsz bejövő hívásokat közvetlenül a csuklódról. A készülék mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. Ez válsághelyzetben is használható, mivel a jobb alsó sarokban lévő oldalsó gomb háromszori megnyomásával tárcsázhatod a vészhelyzeti kapcsolattartódat. Ahhoz, hogy ez a funkció működjön, a Xiaomi Watch S1 órát Bluetooth-on keresztül kell csatlakoztatnod a mobiltelefonodhoz, és a az alkalmazásban be kell állítani egy vészhelyzeti kontaktot.

Kifinomult PPG bioszenzor

A Xiaomi Watch S1 okosóra 24 órás pulzusmérést végez, és képes a vér oxigénszintjének SpO₂ monitorozására. A továbbfejlesztett hardverrel és algoritmusokkal ellátott PPG bioszenzor pontosabb pulzusmérést biztosít alacsony és nagyon magas intenzitású tevékenységek során. A Xiaomi karóra automatikusan tárolja az elmúlt 30 nap nyugalmi pulzusszám-görbéjét, hogy nyomon követhesd az edzéssel elért esetleges fejlődést. Beállíthatod a vér oxigénszintjének mérési intervallumát - tartsd egész nap, vagy állítsd be a kívánt intervallumot.

A Xiaomi Watch S1 óra figyeli az alvás időtartamát és minőségét

Az innovatív alvásfigyelő funkció most akár 35%-kal jobb pontossággal rendelkezik, mint a korábbi modellek. A Xiaomi Watch S1 okosóra így pontosabban rögzíti az éjszakai alvást annak minden fázisával együtt, illetve napközben is az alkalmi rövid szunyókálást. A Xiaomi órával azonosíthatod alvási szokásaidat, és javíthatsz rajtuk.

Számos hasznos funkció

A Xiaomi Watch S1 okosóra érdekes funkciókat integrál, amelyek segítenek jobban átlátni az egészségi állapotodat, vagy segítenek megnyugodni.

Stresszérzékelés - kövesd nyomon a stresszhelyzeteket, a napi és 30 napos trendeket, és érj el jobb egyensúlyt a munka és a pihenés között. Légzőgyakorlatok - Kövesd a Xiaomi Watch S1 kijelzőjén megjelenő ritmusokat, és végezz légzőgyakorlatokat (1-5 perc) a fizikai és mentális stressz enyhítése érdekében. 
Egészségügyi index - javult a közepes és nagy intenzitású tevékenységek időtartamának és állandó célkitűzéseinek meghatározásában. Női egészség - A Mi Fitness alkalmazáson keresztül nyomon követhető a menstruáció. A ciklus ezután automatikusan megjelenik az órádon, szinkronban a telefonoddal.

Mi Fitness társalkalmazás

Ahhoz, hogy az összes aktivitási és egészségügyi információt kéznél tartsd, csak szinkronizáld a Xiaomi Watch S1 órát a mobiltelefonoddal, amelyen telepítve van a Mi Fitness alkalmazás. Világos statisztikákat és grafikonokat láthatsz, egészségügyi terveket készíthetsz, és fejlesztheted az önfegyelmet. Az alkalmazás támogatja az adatok szinkronizálását a Strava és az Apple Health programmal.

A Xiaomi Watch S1 lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést

Az NFC technológiával a Mi Pay érintés nélküli fizetést használhatod, és a Xiaomi órákkal fizethetsz a Mastercard® fizetési eszközökön.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45,6 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
52 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Mi Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Kalóriaszámítás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Alexa (magyar nyelv nem támogatott) Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Csukló min. kerülete
16 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Watch S1 Black
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ