Rapture Akvizice ApF HU

XP-PEN Artist 24 Pro

Termékkatalógus
XP-PEN Artist 24 Pro
4,7 8 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Grafikus tablet - 24" IPS kijelző, 2560 × 1440, aktív felület 526mm × 296mm, 8192 nyomásszint, érzékelőréteg felbontása 5080 lpi, tömege 7000 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  XPP2b4 Termékszám:  A24P
XP-PEN Artist 24 Pro 351 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

XP-PEN Artist 24 Pro

Fedezd fel az új kreatív lehetőségeket az XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablettel

Engedd szabadjára a kreativitásodat, tervezz, rajzolj és modellezz az XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablet nagy méretű, 24"-es kijelzőjén. A 2560 × 1440 pixeles felbontású finom kijelző 88%-os NTSC színskálával lehetővé teszi a lenyűgöző művészeti alkotások elkészítését éles részletekkel és élénk színekkel. A kreatív munkához számos professzionális szoftver áll a rendelkezésedre, mint például az Adobe Photoshop, Illustrator, SAI, CDR, GIMP, Krita, Medibang, Fire Alpaca, Blender 3D és mások.

Az XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablet főbb jellemzői

  • Teljesen laminált, 24"-es IPS kijelző
  • 2K QHD 2560 × 1440 px-es felbontás és széles betekintési szög
  • 88%-os NTSC (90%-os Adobe RGB) színskála 
  • Érzékeny érintőceruza 5080 lpi felbontással és 8192 nyomásérzékenységi szinttel
  • Red Dial vezérlőfelület
  • 20 teljesen állítható expressz gomb
  • Kompatibilis számos grafikus szoftverrel
  • 1 × USB-C, 2 × USB Hub, 1 × HDMI, 1 × VGA
  • Praktikus állvány, állvány a ceruzának, fekete rajzkesztyű és 8x pót fej a csomagban


Kreatív alkotás 2K QHD felbontásban

Az XP-PEN Artist 24 Pro az első grafikus tablet 24"-es 2K QHD felbontású kijelzővel, amely az FHD kijelző felbontásának kétszeresét kínálja a tökéletes képélesség mellett a részletgazdagság és az olyan magával ragadó kreatív élmény eléréséhez, amely nem ismer határokat.

XP-PEN Artist 24 Pro csúcs-technológiával és kifinomult vezérléssel

Az XP-PEN Artist 24 Pro tablet gyártásakor a legújabb technológiákat alkalmazták, amely lehetővé teszi, hogy maximális precizitással rajzolj és zökkenőmentesen mozgasd a kurzort még a kijelző szélein és a sarkain is. A grafikus tablet két könnyen használható, piros kerek körlappal és 20 testre szabható billentyűzet ikonnal rendelkezik. Minden kétszer szerepel mindkét oldalán, a mechanikai elemeket nem igénylő érintésérzékeny vezérlés pedig elérhető a jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt.

Az ötleteid pontos digitalizálása

Az XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablet lenyűgöző IPS kijelzőjét magas, 2560 x 1440 pixeles 2K QHD felbontás jellemzi 88%-os NTSC (90%-os Adobe RGB) színskála lefedettséggel és 178°-os széles betekintési szöggel. Téged is lenyűgöz élénk képvilága gazdag színeivel és lélegzetelállító részleteivel, amely egy teljesen új szintre emeli a kreativitásodat.

Az Artist 24 Pro grafikus tablet PA2 érintőceruzája gondoskodik a pontos rajzolásról

Az akkumulátor nélküli és rendkívül érzékeny PA2 érintőceruza lehetővé teszi az akár 60 fokos döntést és érzékeli a 8192-es nyomásérzékenységi szintet is, ezáltal tökéletes eszköz a precíz vonalak és vázlatok készítéséhez. Az érintőceruza egy különleges formatervezésű tartóban helyezkedik el, így az mindig kéznél lehet.

XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablet egyedülálló USB-C csatlakozással

Az XP-PEN Artist 24 Pro az első grafikus kijelző, amely támogatja az USB-C és USB-C kapcsolatát iMac vagy Windows számítógéppel - amennyiben a készülék rendelkezik USB-C bemenettel. Az egeret és más perifériákat két USB porthoz csatlakoztathatod. Az XP-PEN Artist 24 Pro professzionális grafikus tabletet emellett csatlakoztathatod a számítógéphez is a mellékelt HDMI/VGA kábellel, USB-C - USB adapterrel és töltőadapterrel is.

Praktikus kiegészítők a még nagyobb kreativitáshoz 

Az XP-PEN Artist 24 Pro grafikus tablet számos olyan praktikus funkcióval érkezik, amellyel fejlesztheted a kreativitásodat. Az állítható állvánnyal kiválaszthatod a kijelző legkényelmesebb szögét a komfortos rajzoláshoz. Ez továbbá csökkenti a szem elfáradását és megelőzi a tenyér merevségét is. A tablet kijelzője olyan védőréteggel készült, amely mérsékli a tükröződést, illetve védi az XP-PEN Artist 24 Pro kijelzőjét a karcolásoktól. A kiegészítői között megtalálható a praktikus érintőceruza tartó is.


Paraméterek

Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Nyomás szintjei
8 192 Kész!
Érzékelő réteg felbontása
5080 lpi Kész!
Kijelző technológia
IPS Kész!
Interfész
HDMI Kész!

Paraméterek

Kijelző felbontása
2560 × 1440 Kész!
Nyomás szintjei
8 192 Kész!
Érzékelő réteg felbontása
5080 lpi Kész!
Kijelző technológia
IPS Kész!
Interfész
HDMI Kész!

Aktív felület

Szélesség
526 mm Kész!
Magasság
296 mm Kész!

Méretek és tömeg

Kijelző mérete
24" (60,96 cm) Kész!
Mélység
450 mm Kész!
Szélesség
632 mm Kész!
Magasság
370 mm Kész!
Súly
7 000 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza M.o. ! A kérdésem a következőek lennének a termékkel kapcsolatban . Korábban láttam róla a csomag tartalmát tekintve információs videót , hogy mit tartalmaz még a kijelzőn kívül . Ebbe tartozott a : - 1 + 1 Artist Pen (Azaz 2 Batterry - Free Stylus) - Drawing Glove (Kesztyű) - USB - C to US Adapter - Pen Slot - Pen Holder (replacement the pen nibs) - USB-C To USB-C Cale - HDMI Cabble - Power Cord - Power Adapter Ha ezeket tartalmazza , akkor mindenféleképpen érdekel a termék és a napokban megrendelném , de ez mind nagyon fontos a munkához , amit ezzel végeznék. Előre is köszönöm ! Várom mihamarabbi válaszukat ! Üdvözlettel : Gergely Dávid Tel.: +36/20-22-99-185

Kérdések és válaszok: XP-PEN Artist 24 Pro
Kiegészítők: XP-PEN Artist 24 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XPPen Artist 24 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si XPPen Artist 24 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XP-PEN Artist 24 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XP-PEN Artist 24 Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ