30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable

Termékkatalógus
Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable
Utazó adapter - EU, UK és US csatlakozókat tartalmaz, 240W-os USB-C PD kábel (2 m), GaN Ultra: következő generációs teljesítmény, méret és hatékonyság, 140 W-os GaN Ultra utazó töltő nagy teljesítménnyel, többportos töltés minden eszközödhöz
49 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPICd52 Termékszám:  XVC2140
Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable 49 090 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable

GaN Ultra utazó töltőadapter

Utazz egyszerűen, és hagyd otthon a különböző töltőket a készülékeidhez, hiszen egyetlen kompakt adapterrel felszerelkezve mindent fel tudsz majd tölteni. Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger utazó adapter remek töltésteljesítményt kínál, és további nagyszerű tulajdonsága a mellékelt tartozék 3 különféle dugalj formájában az EU, az Egyesült Királyság és az USA hálózatához való csatlakozás érdekében. Az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger utazó adapter egy nagy teljesítményű töltőadapter, legyél bárhol is a világban. A GaN Ultra technológiának köszönhetően kompakt, utazáshoz is megfelelő méretű. Tartalmaz emellett egy 240 W-os, 2 m hosszú Xtorm USB-C kábelt, amely figyelemre méltó hajlítási ellenállással büszkélkedhet, és alumínium csatlakozóval rendelkezik. Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger utazó adapter egy 140W-os USB-C PD3.1 EPR porttal, két 65W-os USB-C PD porttal és egy 12W-os USB-A porttal van ellátva a perifériák töltéséhez.

Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger kompakt, mégis nagy teljesítménnyel örvendeztet meg

A gyártó úgy tervezte az utazáshoz használható töltőadaptert, hogy könnyen szállítható legyen, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a nagy teljesítményű eszközök, például a modern laptopok energiaellátásához is megfeleljen. Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger GaN Ultra technológiát használ, így nagyobb teljesítményen működik, miközben a kicsi helyigénye megmarad.

Hálózati csatlakozók biztonságos lezárással

Válaszd ki a kívánt csatlakozót, csatlakoztasd az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger adapterhez, és rögzítsd biztonságosan a speciális mechanizmus segítségével. Összesen háromféle dugalj áll a rendelkezésedreaz EU-ban, az Egyesült Királyságban és az USA-ban használt aljzatokhoz.

Fejlett biztonsági funkciók a problémamentes használatért

Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger utazó adapter biztonsági funkciói biztonságos és problémamentes használatot tesznek lehetővé. A rövidzárlat-, túltöltés- és hővédelmi biztosítékok garantálják az eszközök töltése során a teljesen biztonságos használatot. Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger adapter USB-C és USB-A portokkal is rendelkezik, így több eszköz töltését lehetővé teszi.

Az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger adapter nagy sebességű töltést biztosít

Az adaptert úgy tervezték, hogy egyszerre akár 4 készüléket is táplálhasson. Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger adapter nagy sebességű töltést biztosít minden eszköz számára, teljes sebességű töltést kínál az USB-C PD-vel rendelkező 140W-os laptopok új generációjának (pl. 16" Apple MacBook Pro). Az utazó adapter automatikusan kiválasztja a megfelelő töltési teljesítményt az egyes készülékekhez. Így gond nélkül feltölthetsz okostelefonokat, tableteket, laptopokat, fejhallgatókat és kamerákat.

Az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger ideális a világjárók számára

Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger utazó töltőadapter ideális eszköz azok számára, akik állandóan úton vannak. A készülék három USB-C porttal rendelkezik a gyorstöltéshez, egy USB-A porttal és cserélhető csatlakozókkal az EU, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok számára. Az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger a zavartalan működés érdekében tele van biztonsági funkciókkal. Ráadásul az eredeti 2 méteres Xtorm USB-C kábelt is megkapod.

FSC papír csomagolás

Az Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger töltőt FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező papírcsomagolásban kapod meg. Még a műanyag kampó is újrahasznosításra kerülhet.

Újrahasznosított anyagok

A készülék kiváló minőségű anyagokból készült a hosszú és problémamentes használat érdekében. Az adapter a még inkább környezetbarát használat érdekében újrahasznosított anyagokat is tartalmaz.

A GaN Ultra Adapter Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charge biztonsági jellemzői

Hőmérséklet-szabályozó chip

Az Xtorm 140W-os GaN-Ultra Travel Charger olyan chipet tartalmaz, amely figyeli és szabályozza a hőmérsékletet a túlmelegedés megelőzése érdekében.

Túltöltés elleni védelem

A készülék folyamatosan védi a csatlakoztatott eszközt a túltöltéstől.

Kiválasztja a megfelelő teljesítményt

Az Xtorm adapter kiválasztja a megfelelő töltési sebességet és elosztja az energiát a csatlakoztatott eszközök között.

Túláram-érzékelés

Az Xtorm adapter megszakítja az áramkört, amikor rövidzárlatot észlel. Ez védi a csatlakoztatott eszközt és magát az adaptert.

Minőségi akkumulátorcellák

A gyártó csak kiváló minőségű akkumulátorcellákat használ, amely biztosítja a gyorstöltést és a biztonsági követelményeket.

Hatékony készüléktöltés

Úgy tervezték, hogy a lehető leghatékonyabban töltse az eszközöket. Így biztosítja a lehető legkisebb energiaveszteséget a töltés során.

Paraméterek

Aljzat típusa
A, E, G Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Belgium, Kanada, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Dubaj, Írország, Japán, Monaco, Skócia, Seychelle-szigetek, Tunézia Kész!

Aljzatba

Aljzat típusa
A, E, G Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia, Belgium, Kanada, Kanári-szigetek, Kína, Kuba, Dánia, Dubaj, Írország, Japán, Monaco, Skócia, Seychelle-szigetek, Tunézia Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xtorm 140W GaN-Ultra Travel Charger + USB-C PD Cable.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ