Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office

Termékkatalógus
YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office
5 1 értékelés
Széf - falra, külső mérete: 40cm × 35cm × 34cm, tömege: 22 kg, szín: antracit, zár: elektronický na kód
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ASAB275 Termékszám:  AA001429 Gyártó honlapja:
YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office 93 790 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office

Megbízható és olcsó megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Akkor a széf a helyes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A fokozottabb biztonság érdekében falra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. A választást az is könnyebbé teszi, hogy melyik biztonsági osztályba tartozik, ami ennél a modellnél 0. Bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office széf antracit színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office legfőbb jellemzői

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Biztonsági osztálya: 0
  • A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office széf bezárása és kinyitása elektronikus zárral történik
  • A(z) falra való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén
  • Térfogat: 35,5 l

A(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office széf további jellemzői

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office a közepes széfek kategóriájába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 40 × 35 × 34 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 39 × 34 × 27 cm. A(z) YALE által gyártott széf tömege 22 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak megőrzéséhez 35,5 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office YSFM/400/EG1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YALE Maximum Security Fingerprint Safe Office.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ