Shop roku Akvizice ApF HU

YAMAHA NS-PA40

Termékkatalógus
YAMAHA NS-PA40
Hangfal szett - 5.1 csatorna, 2 irányú elülső hangfal, maximum teljesítmény 2 x 100 W, hangszórók 6 Ohm impedanciával, központi hangszóró, YST II mélynyomó technológia
Kód:  YM600c Termékszám:  ANSPA40BL Gyártó honlapja:

YAMAHA NS-PA40

Tökéletesen illeszkedő összeszerelés

A tökéletes összeszereltségű Yamaha NS-PA40 hangszóró szett tiszta, természetes hangzást biztosít Önnek hosszútávon. A hangszórók és mélynyomók közti kapcsolódás összhangjának köszönhetően a hangzás nem kelt nem természetellenes hatást. Ennek ellenkezőjeként, a filmeknek és a zenéknek egyaránt gazdag, átfogó hangzásvilágot biztosít.  A padlón álló alap természetesen karcsú hangsugárzó,  hangszórói kettős középkategóriás szenzorral és szelektív kiemelkedő kupolával rendelkeznek. A térhatást a programcsomag különböző hatásokkal és egy középsávos hangsugárzóval egészíti ki. Az erőteljes mélynyomó erős basszust produkál. Ez már egy teljesen komplett felszerelés, amihez Önnek már csak egy megfelelő AV csatlakozókábelt kell hozzáadnia.

 

Legfontosabb jellemzők

  • 5.1 csatornás hangsugárzó csomag hagyományos kivitelben.
  • 2 elülső hangsugárzó  kettős középkategóriás szenzorral és rejtett kábelezéssel.
  • Hang reprodukálására alkalmas magas felbontásban gazdag hangzással még egészen magas hangerőn is. 
  • Az építőipari YST II-nek közsönhetően a mélynyomó meglepően dinamikus basszust biztosít. 
  • Fényes fekete burkolat tökéletesen illeszkedik a modern TV készülékek dizájnjához. 
  • Falra szerelhető ( hangszórók és effektek esetében).

 

Fejlett YST

A fejlett Yamaha Aktív Szervó Technológia (YST) olyan egyedi rendszert állít elő, amelyben az erősítő és mélynyomó hangszórók egyként működnek együtt. 

 Az eredmény egy virtuális figyelemelterelés impedanciája és a a tökéletesen egyenes vonalú mozgás a hangszóróval  Ezzel a technológiával a hangszórók magasabb szintű hangereje és összességében magasabb teljesítmény érhető el.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA NS-PA40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA NS-PA40. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA NS-PA40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-PA40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA NS-PA40.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ