Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

YAMAHA RX-A860 titán

Termékkatalógus
YAMAHA RX-A860 titán
AV-rádióerősítő - 7 csatorna, 7x160W, Dolby ATMOS, TrueHD, DTS: X, DTS-HD, 192 kHz/24-bites Burr Brown D/A, 4K támogatása, HDR, HDCP 2.2, FM tuner, Bluetooth, WiFi, LAN, DLNA, Internet rádió, AirPlay, Spotify, MusicCast, Zona B, 2+2 HDMI, MHL, USB, ECO mód, YPAO
Kód:  YM100j63b Termékszám:  ARXA860TI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

YAMAHA RX-A860 titán

A Yamaha AV-vevő mindne olyan háztartás elengedhetetlen kelléke, ahol a hangfelvételek lejátszási minőségét komolyan veszik. Az AVENTAGE sorozat célja, hogy a zenei fájlok pontos reprodukcióját biztosítsa és a legjobb minőségű speciális effektusokat garantálja a legújabb DTS: X és Dolby Atmos verziókból. Az új filmes hangzás érdekében egy másik dimenzióba terjeszkedik a készülék hangzása - a magasság tekintetében. Ennek eredményeként megfelel a legújabb videó szabványoknak, valamint a lenyűgöző kijelzőjű HDR-nek is, így semmiről sem marad majd le a jelenet világos és sötét részeinél. Ez a csúcsmodell  kiemelkedik a többi közül a fejlett YPAO hangoptimalizálásával. Elemzi az egész szoba akusztikáját majd a mérések alapján kalibrálja az audio paramétereket így bármely pontján is üljön le a szobának, ugyanolyan tökéletes hangzást fog kapni.

Legfontosabb jellemzői

  • Top 7.2 csatornás AV-vevő alumínium előlappal
  • Lejátszás jó minőségű forrásokból, beleértve a legújabb Dolby Atmos és DTS: X hangtechnológiát
  • Kiemelkedő konstrukció a legmagasabb hangminőségért (Total Purity Concept)
  • A korszerű YPAO többpontos kalibrációs optimalizálás a tökéletes teljesítmény biztosítása érdekében bármely szobában minden ponton
  • Felskálázás 4K Ultra HD, HDCP 2.2, nagy dinamikatartományú (HDR) és a BT színskála.2020
  • A vinil szerelmeseinek (fordítókorongos lemezjátszó bemenet)
  • Grafikus felhasználói felület a menü egyszerű navigációjáért
  • Hangrendszer az egész házban (külön hang kimenetek, 2 zóna + két HDMI kimenet)
  • Vezeték nélküli zene a különálló háztartásoknak (MusicCast)

Olyan jó a hangzása, mint semmi másnak

Az AV vevő számos modern és hatékony technológiával és szolgáltatással bír, amely lehetővé teszi, hogy Ön is megtapasztalja a különleges élményt: miközben kedvenc zenéjét vagy filmjét hallgatja, a tökéletes hanghatásoknak köszönhetően teljesen magával ragadja Önt az a digitális, szinematikus világ. És mindezt anélkül, hogy a legcsekélyebb zavaró hatást is érzékelné. Ezt biztosítja, például az Anti-Resonance technológia is, amelynek köszönhetően a speciális ék (ötödik láb) az eszköz közepén elnyeli az összes rezonanciát, amelyet a vevő képes előállítani. A YPAO technológia automatikusan elemzi a szoba akusztikai és hangszórót illető paramétereit és optimálisan testreszabja azokat szükség szerint.

Az otthoni szórakozás központja

A HDMI 2.0 képes kezelni a 3D-s képet és az Ultra HD-t, a visszatérő hangcsatorna pedig továbbítja a hangot a televízió számára is. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy külön kábellel használnia a TV-t. A kép felbontásának  átalakítására, 4K,  is van lehetőség ezzel is növelve a kép Ultra HD felbontását. A készülék támogatja a 4K 60p és emellett kompatibilitást biztosít a legújabb videó formátumokhoz is nagyon nagy felbontásban. USB-csatlakozó használható az Apple iPod és iPhone, valamint a tabletek és telefonok gyors csatlakoztatásához.  A vevő széleskörű hálózati funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a több erőforráshoz való hozzáférést. Az AirPlay lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli zene streamelését a vevőre közvetlenül az iPod, iPhone vagy iPad-en keresztül.

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
171 mm Kész!
Mélység
382 mm Kész!
Tömeg
10,5 kg Kész!

Szín

Szín
Titánium Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: YAMAHA RX-A860 titán Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA RX-A860 titan. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si YAMAHA RX-A860 titán. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Titan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA RX-A860 Titan.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ