30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Zelmer CK 1400

Termékkatalógus
Zelmer CK 1400
4,7 3 értékelés
Vízforraló - 2400W, 1,7 l űrtartalom, vízszintkijelző, az üres vízforraló működését gátló biztonsági kapcsoló
Kód:  EAN1271d Termékszám:  ZCK1172X

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zelmer CK 1400

Zelmer 1400 CK vízforraló még a legnagyobb és legigényesebb családok elvárásainak is eleget tesz. Az 1,7 l-es űrtartalmának köszönhetően, sok embernek elegendő vízet tud benne egy időben melegíteni. A rozsdamentes acél és az egyszerű kialakítás kombinációja bármely konyhában jól mutat. 

A vízforralónak rejtett, rozsamentes acélból készült talapzata van, amely 360 fokban forog, így a vízforraló bárhogy letehető. A CK 1400 vízforralónak világító vizszintkijelzője van, és természetesen egy be-és kikapcsoló gombja. A biztonság érdekében egy biztonsági kapcsoló meggátolja, hogy a vízforraló víz nélkül bekapcsoljon. 

A CK 1400 vízforraló bővelkedik modern technológiában. Ez a vízforraló volt az első a piacon, amelyet egy új elemmel bővítettek ki - hőmérséklet kijelzővel. A kijelző a vízforralóban levő víz hőmérsékletének függvényében változik. Magas hőmérsékleten, a kijelző élénk vörös színű. Később, amikor a víz lehűl, a színe barnára változik. A CK1400 vízforralónak műanyag fedele van, amely automatikusan kinyílik, ha vizet öntünk ki belőle. Csökkenti a vízpárolgást, védelmet nyújt a por és a víz szennyeződése ellen.

További információk:

Fogyasztás:
2400 W

Űrtartalom:
1,7 l

Termék anyaga:
Rozsdamentes acél
Műanyag

Színek:
Rozsdamentes acél / fekete

Méret:
160 x 240 mm

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zelmer CK 1400 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZELMER ZCK1172X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZELMER ZCK1172X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZCK1172X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZCK1172X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ