Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Zeneszerkesztő programok

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Háztartás
(6)
Cégeknek
(5)
Hivatalok számára
(3)
Nonprofit szervezeteknek
(1)
SW típusa
Adobe Audition CC
(3)
Ashampoo Music Studio
(1)
Cyberlink AudioDirector
(1)
Szoftvertípus
Zeneszerkesztés
(6)
Videó szerkesztése
(1)
Operációs rendszer
Windows
(6)
MacOS
(4)
Nyelvi változat
CZ
(1)
EN
(5)
Szűrés

A zeneszerkesztő programok nagyszerű eszközök a profi zenészek és a lelkes kezdők számára egyaránt. Tele van a fejed ötletekkel, amelyeket szeretnél megmutatni a világnak? Egy zeneiszerkesztő program lehetővé teszi az ének, a beszélt szöveg, valamint a különböző hangszerek rögzítését és szerkesztését. Nem tudod, melyiket válaszd? Olvass tovább, segítünk dönteni.

Tovább

Kinek valók a zeneszerkesztő programok?

A zeneszerkesztő programok általában olyan számítógépes szoftverek, amelyek lehetővé teszik a hangfelvételek rögzítését, szerkesztését és a hang különböző formátumokban történő exportálását. A zeneszerkesztő programok általában egy sor további funkciót is kínálnak, ezért mindenféle zenész nagyra értékeli őket - az énekesektől és a gitárosoktól kezdve a DJ-kig és a dobosokig mindenkinek hasznosak lehetnek.

i

A zeneszerkesztő program kifejezés mellett gyakran találkozhatsz a DAW program kifejezéssel is. A DAW a Digital Audio Workstation (digitális hangmunkaállomás) rövidítése.

Zeneszerkesztő programok – mit kínálnak?

Egy zeneszerkesztő program sokkal többet tud, mint egyszerűen csak hangfelvételt készíteni. Egyes típusok még a megfelelő ritmus vagy hangjegyek megtalálásában is segítenek. Mit kínálnak a különböző, kezdő és haladó zenészek számára készült zeneszerkesztő programok?

  • A zeneszerkesztő programok külső hangkártyával együtt képesek élő hangszerek rögzítésére.
  • A kész hangprojekt a DAW-szoftvernek köszönhetően mp3, FLAC vagy számos más formátumban is exportálható.
  • A zeneszerkesztő programok lehetővé teszik a zeneszámok szerkesztését és keverését, vagy a zene tökéletesítését.
  • Egy zeneszerkesztő program ideális eszköz a vokálok rögzítéséhez is.

Az sem meglepő, hogy a zeneszerkesztő programok rendelkeznek a híres auto-tune funkcióval, amely lehetővé teszi az ének automatikus hangolását.

Zeneszerkesztő programok – zenei könyvtárak

Szinte minden zeneszerkesztő program rendelkezik zenei könyvtárakkal. Ezek olyan hangsablonokat tartalmaznak, amelyeket a zeneszerzés során a saját hangsávjaidra alkalmazhatsz. Így a MIDI billentyűid zongorának, fuvolának, kórusnak vagy akár egy egész zenekarnak is hangozhatnak.

A zeneszerkesztő programok fontos funkciói

Milyen funkciókat kínál egy zeneszerkesztő program? Felsorolásunkban megtalálod az igazán fontos tulajdonságokat, amelyek minden zeneszerkesztő program esetén közösek. Ezek közé tartoznak az equalizerek, a hangazonosítás vagy az automatikus zeneszámok.

  • A hangazonosítás megmutatja, hogy a zeneszám milyen hangjegyekből vagy akkordokból áll.
  • A külső zenei pluginek támogatása lehetővé teszi további könyvtárak vagy effektek hozzáadását a programhoz.
  • Az olyan zeneszerkesztő programok esetén, mint a GarageBand, van egy olyan funkció, amely automatikusan létrehoz egy zeneszámot.
  • Az equalizer az egyik olyan eszköz, amely nélkül nem lehet zenét szerkeszteni. A bonyolultabb zeneszerkesztő programok frekvencia-egyenlítőkkel rendelkeznek.

i

Zeneszerkesztő programok és alkalmazások - fizetős vagy ingyenes?

Zeneszerző programok gyakran előfizetéses, azaz havidíjas formában szerezhetők be. Sok közülük azonban próbaverzióval is rendelkezik. Így korlátozott ideig ingyenesen kipróbálhatod az adott programot vagy alkalmazást.

Már választottál zeneszerkesztő program típust? A hangkártyáról se feledkezz meg

A zeneszerkesztő programok mindenféle kiegészítő nélkül működnek. A billentyűzet és az egér segítségével szerkeszthetsz, vághatsz, és akár új zeneszámokat is létrehozhatsz. Ha azonban gitárt vagy éneket szeretnél felvenni, szükséged lehet külső hangkártyák beszerzésére is.

Elkészült a zenéd? Mit szólnál egy kliphez? Nézz körül videószerkesztő programok kategóriánkban is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
7 termék
Acoustica Mixcraft 10 Recording Studio - elektronikus licenc
Audio szoftver - 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
37 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWacom10rs
13 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWvsod6
Ashampoo Music Studio 10 - elektronikus licenc
Audio szoftver - Ashampoo Music Studio, 1 készülék számára, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek és nonprofit szervezeteknek, célkészülék: PC,
15 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SEams10
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Audition CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés megújítása, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
203 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605f3
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Audition CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
203 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605f2
Adobe Audition, Win/Mac, EN, 1 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Audition CC, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 1 hónap, előfizetés, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
16 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605f1
Cyberlink AudioDirector Ultra (elektronikus licenc)
Audio szoftver - Cyberlink AudioDirector, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
37 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWlC0011a
MicrosoftMi az a SharePoint? A Microsoft SharePoint egy modern platformot kínál a megosztott hozzáféréshez, interakcióhoz és együttműködéshez. A csapatban folyó munka bárhol és bármikor elvégezhető - gyors, megbízható és biztonságos.

Zeneszerkesztő programok

A Zeneszerkesztő programok kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó zeneszerkesztő programok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább zeneszerkesztő programok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb zeneszerkesztő programok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: zeneszerkesztő programok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ