30 dnů na vrácení Shop roku

Zhiyun Crane 2

Termékkatalógus
Zhiyun Crane 2
5 1 értékelés
Stabilizátor - max. 3,2 kg terhelhetőséggel, háromtengelyes stabilizáció, digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz
Kód:  ZHYa01 Termékszám:  C020012 Gyártó honlapja:

Zhiyun Crane 2

A Zhiyun-Tech Crane 2 háromtengelyes kézi stabilizátorral nagyobb ellenőrzést gyakorolhatsz felvételeid felett. Támogatja a DSLR és SLR fényképezőgépeket és videokamerákat 3,2 kg tömegig. Az innovatív, 32 bites MCU párhuzamos vezérlési technológia 100%-kal jobb válaszadási sebességet biztosít, a kifinomult 6. generációs Instune algoritmus pedig 50%-kal növeli a nyomatékot és 20%-kal csökkenti a zajt. Magasan az átlag felett teljesít a nagyobb terhelést elbíró csúcskategóriás kompenzációs rendszernek és a páratlan stabilizáló hatásnak köszönhetően.

A Zhiyun Crane 2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • Háromtengelyes stabilizátor digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz
  • Javított nyomaték és válaszidő, stabilizálás akár 3,2 kg-ig
  • Irányítsd a fényképezőgépet a kezelőpanel segítségével
  • Az OLED képernyőn láthatók a kamera és a stabilizátor beállításai
  • 18 óra akkumulátor üzemidő (6000 mAh)
  • Azonnali használat a mellékelt tartozékoknak köszönhetően

Valós idejű vezérlés és fókuszálás

A fényképezőgépet nyugodtan rábízhatod a stabilizátorra, miközben kézben tarthatod a fókuszt, és beállíthatod az egyéb paramétereket. A kezelőpanel segítségével különböző beállításokat végezhetsz például AV, ISO vagy EV expozíciókompenzációt. A Zhiyun Crane 2 egy integrált fókuszáló kerékkel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fókuszt valós időben állítsd ± 0.02° pontossággal. A csomag Sony és Panasonic fényképezőgépekhez tartalmaz kábeleket (a modellekkel és funkciókkal való speciális kompatibilitást ellenőrizni kell a gyártó kézikönyvében vagy a gyártó weboldalán).

Komplett készlet digitális fényképezőgépekhez és kamerákhoz

A Zhiyun Crane 2 a kiegészítők gazdag kínálatával rendelkezik, hogy további vásárlás nélkül elkezdhesd használni. Megtalálod az összes szükséges kábelt, beleértve a kamerák vezérléséhez valókat, az alumínium ötvözet állványt, az EVA párnázott betétet és a MANFROTTO gyorskioldó betétet, amely lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt rögzítsd a kamerát a stabilizátoron.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zhiyun Crane 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Crane 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zhiyun Crane 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kamera-Halterung Zhiyun Kranich 2.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ