A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Zhiyun Weebill S

Termékkatalógus
Zhiyun Weebill S
4,4 6 értékelés
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 3000 g, akkumulátor élettartama: 12 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
131 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZHYa10 Termékszám:  CR110

Zhiyun Weebill S

Kiváló teljesítmény és kiváló rugalmasság

A Zhiyun Weebill-S 3 tengelyes stabilizátor új tápegységekkel és nagy pontosságú algoritmussal van felszerelve, amely 300% -kal javítja a nyomatékot, és 50% -kal növeli a választ. Az automatikus hangolás funkció a motorteljesítményt automatikusan hozzáigazítja a csatlakoztatott berendezés súlyához a magas egyensúly és az elforgathatóság érdekében. Ezt az egyedülálló stabilizátort hagyományos tükör- és DSLR-kamerákhoz tervezték.


A Zhiyun Weebill-S főbb jellemzői

  • 3 tengelyes motoros stabilizátor
  • Használható hagyományos függőleges vagy felfüggesztett helyzetben
  • Intuitív működés az OLED kijelzőnek köszönhetően
  • Kiegyenlítő rendszer 2.0 minden tengelyzárral
  • Intelligens adaptív vállkalibrálás
  • Az Arca Swiss és Manfrotto kompatibilis gyorskioldó lemez
  • Kompatibilis a TransMount Image Transfer modullal
  • Távirányító a videó megtekintéséhez
  • ZY Play mobilalkalmazás a ViaTouch 2.0 segítségével
  • Két Li-Ion elemnek köszönhetően akár 14 órás működés is lehetséges

Érzékenyebb és rugalmasabb, mint valaha

A gyors mozgások során a rezgés tökéletes kiküszöbölése érdekében a stabilizátor javított 8. generációs Instune algoritmussal van ellátva, nagy érzékenységgel. A fogantyún található vezérlőgomb megkönnyíti az egyes tengelyek sebességének és az egyéb paraméterek külön-külön történő beállítását a maximális rugalmasság érdekében.


Azonnali gimbális beállítások

Az intuitív OLED kijelző segítségével beállíthatod az összes fontos stabilizáló paramétert mobil alkalmazás nélkül. Opciók állnak rendelkezésre a motor teljesítményének, a kar sebességének és a sebességnek, a simaságnak, a holt térnek és az egyes gombok beállításainak testreszabásához.


Link a mobilalkalmazáshoz

A Weebill-S összekapcsolása a ZY PLAY mobilalkalmazással hozzáférést biztosít a fejlett funkciókhoz, például panoráma felvételhez, time lapsehez és videofelvételhez, hosszú expozíciós felvételekhez stb.


A világ legegyszerűbb egyensúlya

A Zhiyun Weebill-S új Balance System 2.0-val rendelkezik, amely csak az egyik tengely beállítását teszi lehetővé, miközben a másik kettő zárva van. Ennek a kifinomult megoldásnak köszönhetően a karosszéria nem forog, vagy nem változik, tehát a készülék kiegyensúlyozása a lehető leggyorsabb és egyszerűbb. A gumi markolat és a beépített állvány biztosítja a kényelmes használatot.


Moduláris ergonómiai kialakítás

A leválasztható állvánnyal ellátott monopodnak köszönhetően a stabilizátort egyenesen tarthatod a test előtt, vagy rögzítheted az állványt az állvány tetejére, és fogantyúként használhatod a kényelmes alacsony szintű felvételhez, anélkül, hogy a gimboltot el kellene forgatni.


6 rugalmas üzemmód

PF - monitorozás a forgástengelyen
F - minden forgástengely ellenőrzése
L - reteszelő mód, az összes tengely reteszelésével, 1 pontra összpontosítva
POV - első személyű nézet
VORTEX - 360° felvétel minden irányba a saját tengelye körül
GO - Azonnal felszabadítja az összes motor potenciálját, és alkalmazkodik a gyorsabb mozgásokhoz sportoláskor vagy mozgó autóból, motorkerékpárból stb.


A TransMount modul kiváló minőségű videoátvitellel

Az opcionális TransMount modul kristálytiszta és tiszta 1080p (30 kép / mp) képátvitelt biztosít legfeljebb 100 méter távolságra. A LUT, Pseudocolor, Focus peaking vagy Zebra Stripes megkönnyíti a professzionális élő monitorozást. A modul lehetővé teszi akár 3 különálló eszköz csatlakoztatását, például okostelefonok, táblagépek vagy professzionális külső monitorok.

A TransMount opcionálisan is elérhető.


ViaTouch 2.0 Advanced Intelligence

A ZY Play mobilalkalmazás legújabb ViaTouch 2.0 frissítése lehetővé teszi az intelligens mobilkészülék és a kamera közötti zökkenőmentes kapcsolatot. A ViaTouch 2.0 az okostelefonod professzionális monitorrá változtatja egy multifunkciós távirányítóval. Ehhez a funkcióhoz TransMount kapcsolat szükséges.


SmartFollow 2.0 intelligens követés

A ViaTouch 2 lehetővé teszi egy objektum kiválasztását a telefon képernyőjének megérintésével, amelyet a csuklós kamera követ. A téma követése rendkívül alacsony késleltetés mellett mozog, ami csodálatos filmélményt nyújt.


Mozgás szinkronizálás

Az innovatív Sync Motion érzékelő vezérlőrendszer a képátviteli modullal együtt lehetővé teszi a mobil eszköz helyzetének valós idejű nyomon követését a szinkron kamera mozgásának vezérlése érdekében, magával ragadó, úgynevezett "mozgás" élményt nyújtva, ezzel első személyes felvételt nyújtva.


Jobb akkumulátor-teljesítmény

A Weebill-S stabilizátor teljesítményét két szabványos 18650 Li-ion akkumulátor biztosítja, amelyek akár 14 órás folyamatos felvételt biztosítanak egyetlen töltéssel. A készülék lehetővé teszi a fényképezőgép közvetlen újratöltését is, így a fényképezőgép elemeinek cseréjéhez nem kell megszakítanod a videofelvételt.



Paraméterek

Ajánlott használat

Kompatibilis készülék
Fényképezőgép Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C Kész!
Támogatott op. rendszer
Android, iOS Kész!

Üzemmódok

Integrált módok
Panoráma mód, Time lapse mód, 360°-os mód Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Fókuszmotort tartalmaz? Meg kéne tudni!

Olyan Gimbalt keresek, amit ha lerakok a földre és nem kezeli senki, mégis tud követni automatikusan. Milyen tipus az ami erre képes?

Kedves Alza! A kérdésem az lenne, hogy ez az ajánlat a fókuszmotort is tartalmazza, vagy azt külön kell megvenni?

Kedves Alza! A termékre szerelhető-e Panasonic HC-V770-es kamera és tudja-e a kamerát vezérelni?

Kedves Alza! A kérdésem az lenne, hogy ez az ajánlat a fókuszmotort is tartalmazza, vagy azt külön kell megvenni?

Kedves Alza, miben különbözik a 140.000 és a 118.000 forintos Zhiyun Weebill S ..az olcsóbb hiányos esetleg, vagy mi az ok?

Kérdések és válaszok: Zhiyun Weebill S
Kiegészítők: Zhiyun Weebill S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zhiyun Weebill S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zhiyun Weebill S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zhiyun Weebill S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ