AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Zyxel GS1350-12HP

Termékkatalógus
Zyxel GS1350-12HP
Smart Switch - 10 portos gigabites switch, 2 db SFP slot, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), rack
Kód:  VD410a9 Termékszám:  GS1350-12HP-EU0101F Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zyxel GS1350-12HP

Zyxel GS1350 Smart Switch biztonsági kamerarendszerek működtetésére

Válaszd a Zyxel XGS1350-12HP 10G uplink switchet vállalkozásod hálózatának menedzselésére! A Power over Ethernet funkció az energiaigényes eszközökkel való bővítést, az energiatakarékos üzemmód pedig az egyszerű és megbízható működést teszi lehetővé. A Zyxel ráadásul a Pv6 internetprotokollt is támogatja. A ZyxelGS1350-12HP switch mostantól a megszokottnál nagyobb távolságra is biztosítja az adatátvitelt. A kamerák és egyéb eszközök 250 méteren belül telepíthetők.

A Zyxel XGS1350-12HP switch főbb jellemzői

  • A ZyXEL switch lehetővé teszi a hálózatok egyszerű menedzselését vállalkozások számára
  • A Power over Ethernet funkció révén akár 8 eszköz hálózati kábelen keresztüli tápellátását biztosítja (összteljesítmény 130 W)
  • Az elektromos zaj- és túlfeszültségszűrés garantálja a PoE-eszközök és a rendszer stabil áramellátását
  • A switch kettős védelemmel rendelkezik a túlfeszültség és az elektrosztatikus kisülés ellen
  • Az intelligens rendszerfelügyelet segít megvédeni a rendszert az anomáliáktól
  • A switch 10 Gigabit PoE és 2 SFP portot kínál
  • Csatlakoztasd eszközeid akár 250 méteres távolságban!
  • A Zyxel Switch a One Network koncepciót alkalmazza

ZyXEL One Network

A ZyXEL One Network koncepció a ZON Utility segítségével egyszerűsíti a hálózat konfigurálását és kezelését. Ez lehetővé teszi az egyes eszközök egyszerű csatlakoztatását és felismerését, valamint tömeges kezelésüket. A ZyXEL One Networkhöz switchek, Wi-Fi AP-ek és számos más eszköz is tartozik.

Zyxel GS1350-12HP Switch

A Zyxel Switch szoftveres felügyeleti funkciókkal 

A Zyxel XGS1350-12HP paraméterei a különböző eszközökhöz és felhasználási forgatókönyvekhez konfigurálhatók. Ezenkívül a meghibásodott IP-kamerák és egyéb tápellátású eszközök automatikus felismerése és helyreállítása is lehetővé válik. A Zyxel XGS1350-12HP switch folyamatos tápellátást biztosít, így a csatlakoztatott kamerák akkor is működőképesek maradnak, ha a switchet frissítik vagy konfigurálják.

Zyxel GS1350-12HP Switch

Hosszú hatótáv a telepítéshez

A PoE switchek jellemzően körülbelül 100 méteres hatótávon belül biztosítják az áramellátást, de a Zyxel XGS1350-12HP más ligában játszik. A kiterjesztett hatótávolság aktiválása után ez a switch lehetővé teszi, hogya tartozék Cat 5e kábel használatával akár 250 méteres távolságra is telepíts IP kamerákat és más eszközöket.

Zyxel GS1350-12HP Switch

Nagy kapacitású PoE switch

A Zyxel XGS1350-12HP switch a PoE (Power over Ethernet) funkció segítségével akár 8 csatlakoztatott eszköz számára is képes áramellátást biztosítani, összesen 130 W teljesítménnyel. Így egyszerre több IP-kamerát is könnyedén táplálhat. A Zyxel switch főpaneljén egy intuitív állapotjelző LED jelzi az aktuális állapotot. A szintén az előlapon található Restore (Visszaállítás) gomb segítségével hibás konfigurálás esetén a Zyxel XGS1350-12HP smart switch visszaállítható a korábbi állapotba.


Paraméterek

Szélesség
267 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
162 mm Kész!
Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Méret

Szélesség
267 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
162 mm Kész!

Típus és funkció

Típus
Rack Kész!
Funkciók
L2, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Tömeg

Tömeg
1 630 g Kész!

Portok

RJ-45
10 db Kész!
SFP
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zyxel GS1350-12HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zyxel GS1350-12HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zyxel GS1350-12HP.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ