Shop roku Shop roku

1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones, Zöld

Termékkatalógus
1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones, Zöld
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, IPx6 védettség, 32 Ohm impedancia, akár 8 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  APT020f4 Termékszám:  E1018-Green Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones, Zöld Megszűnt

1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones, Zöld

Vezeték nélküli fejhallgató a sport szerelmeseinek

Az 1MORE iBfree Sport egy sportos Bluetooth fülhallgató, amelyet az aktív emberek számára terveztek. Az ergonomikus kialakítás mellett speciális, szilikon rögzítő elemekkel vannak felszerelve, horgokkal - melyek sportolás közben még jobban rögzítik a füledhez. Az 1MORE iBfree Sport fülhallgató része egy kábel, amely a nyak mögött helyezkedik el, és egy méretbeállító csattal van ellátva. A kábel mikrofonnal és gombbal is rendelkezik, hogy vezérelhesd azenelejátszást és kezelhesd a telefonhívásokat. Ráadásul a fejhallgató súlya mindössze 16 gramm - szinte észre sem fogod venni.


Ideális minden időjárásban

A fejhallgatónak még a sós, agresszív izzadság sem okoz problémát, mivel nano vízszigetelő réteggel van ellátva, ami megfelel az IPX6 szabványnak, így játszva ellenáll az izzadtságnak és a fröccsenő víznek rossz időjárás esetén.


Az 1MORE iBfree Sport Bluetooth fülhallgató fő jellemzői

  • Sportolóknak és aktív embereknek tervezték
  • 10 mm-es hangsugárzók fém-kompozit membránnal
  • Ellenállnak esős időnek, nedvességnek és a sós verejtéknek
  • Handsfree mikrofon
  • Ergonomikus kialakítás
  • Különleges fülhorgok a jobb rögzítéshez
  • Vezeték a nyak mögött
  • Akár 8 óra üzemidő egy töltéssel

Az egészségesebb önmagad számára készült

Az 1MORE iBfree Sport készüléket úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a Bluetooth vevő által kibocsátott sugárzást. Erre a célra az antenna a vezérlogombokkal ellátott burkolatába van elhelyezve. Ez a megoldás jelentősen csökkenti az elektromágneses hullámok mennyiségét.


Fejhallgató, amely vezeték nélkül is működik

1MORE iBfree Sport fülhallgatót csatlakoztathatod a  mobiltelefonoddal a Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia használatával, így nincs szükséged kábelekre. A fejhallgató hatótávolsága 10 méter, és szintén támogatja az AAC HD formátumot, lehetővé téve a minőségi, valós és tiszta hangzás élvezetét.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Szín

Szín
Zöld Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones, Zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Headphones Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Kopfhörer Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 1MORE iBfree Sport Bluetooth In-Ear Kopfhörer Grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ