Akvizice ApF HU Rapture

21.5" ASUS VP228TE

Termékkatalógus
21.5" ASUS VP228TE
4,3 7 értékelés
LCD monitor Teljes HD 1920x1080, TN, LED, 1ms, 60Hz, 200cd / m2, 600: 1, DVI-D, D-SUB (VGA), Alacsony kék fény, Flasher Free, VESA, Repro 3W, fekete
Kód:  WA033g4 Termékszám:  90LM01K3-B01170 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

21.5" ASUS VP228TE

Azon gondolkodsz, hogy lecseréled a régi monitorodat? Az ASUS VP228TE monitora azonnal megsokszorozza a lelkesedésedet, amint belenézel a 21,5" méretű képernyőjébe. Az 1 ms-os válaszidő gyors, zökkenőmentes lejátszást biztosít, képakadozás nélkül. A magas 100,000,000:1 kontrasztarány csúcsminőségű képmegjelenítést és valósághű színeket eredményez. A készülék hatékonyan csökkenti a villódzás, valamint a szemfáradtság mértékét, miközben maximális kényelmet nyújt még a hosszan tartó használat során is. Bónuszként a monitor jó kivitelezésű vékony kerettel és egy nagy stabilitást biztosító, masszív állvánnyal rendelkezik.

Rendkívüli képmegjelenítés

A vékony fekete képernyő 1920 × 1080 pixeles Full HD felbontással és rekordsebességű 1 ms-os válaszidővel rendelkezik. Ennek köszönhetően nyugodtan élvezheted például az online közvetített, magas minőségű hoki meccseket. A SplendidPlus Video Intelligence technológia minőségi képmegjelenítést tesz lehetővé: 8 módjával optimalizálja a grafikus teljesítményt, amely kiegyenlíti a kontraszt, a fényerő és az élesség szintjét. Választhatsz a Landscape (Tájkép), Standard (Normál), sRGB, Night Scene (Éjszakai), Read (Olvasás), Darkroom (Sötét szoba), Cinema (Mozi) és a Game (Játék) módok között.

Kevesebb kék fény, kevésbé fáradt szemek

A TÜV Rheinland laboratórium által minősített Asus Eye Care technológiájával a birtokában az Asus VP228TE azon kevés monitorok egyike a piacon, amely hatékonyan csökkenti a káros kék fény kibocsátását. A kisebb mértékű szemfáradtságot munka vagy szórakozás közben is érzékelheted. Emellett az Asus Blue Light technológiája is minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet, amely lehetővé teszi, hogy négyféle szűrőbeállítás közül válaszd ki a legmegfelelőbbet.

Bónusz a játékosoknak

A játékosok számára az Asus kifejlesztette a GamePlus technológiát, amelynek köszönhetően négyféle célkereszt-típus közül lehet választani az akciójátékok során. A technológia továbbá egy időzítővel is szolgál, amely a valós idejű stratégiai játékokban segít nyomon követni az idő múlását.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 21.5" ASUS VP228TE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 21.5" ASUS VP228TE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 21.5" ASUS VP228TE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 21,5" ASUS VP228TE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 21,5" ASUS VP228TE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ