Rapture Rapture

22" Philips 221P6QPYES/00

Termékkatalógus
22" Philips 221P6QPYES/00
4,2 4 értékelés
LCD monitor - ezüst, AH-IPS W-LED, 16:9, 250 cd/m2, 1000:1, 5 ms, 1920x1080, VGA, DisplayPort, DVI-D, 4x USB 3.0, fejhallgató kimenet, EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, 2x 2W hangszóró, VESA 100x100
Kód:  WC116q63 Termékszám:  221P6QPYES/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

22" Philips 221P6QPYES/00

Az új Philips monitorok fejlett AH-IPS panel. Így élvezheti kiváló színvisszaadást, kiváló válaszidőt és végül kedvező energiafogyasztás. AH-IPS panely oproti standardním TN panelům zobrazují konzistentní barvy i při širokém úhlu pozorování a v režimu otáčení. Köszönhetően ezeknek az egyedi jellemzők, ezek a panelek alkalmasak alkalmazások, ahol ez függ a pontos színvisszaadás és következetes fényerőt. Az ő nagy funkciója használható pl. retusálásához fotókat, grafikákat vagy klasszikus webböngészés.

legfontosabb jellemzői

  • AH-IPS panel Full HD felbontású
  • beépített hangszórók
  • Anyaga 65% -ban újrahasznosított
  • elhelyezése a monitor
  • VESA 100 x 100 mm
  • Alacsony fogyasztás

Kevesebb szem fáradtság

Technologie Flicker-free společnosti Philips využívá nového řešení regulace jasu, čímž snižuje blikání a spolu s tím i únavu vašich očí. SmartImage elemzi a megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Mint felhasználó, akkor válassza ki a különböző módok, mint. Iroda, Fotó, Film, és így tovább. A kiválasztás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és videók. Ennek eredményeként, ez egy dolgot jelent - tökéletes megjelenítése érdekében. Annak ellenére, hogy a nagy teljesítményű monitor működhet ECO módban egy tisztességes energiafogyasztás.

Egyszerű optimalizálja a monitor beállításait

SmartErgoBase kifinomult monitor talp, hogy ad egy ergonomikus komfort, amikor a kijelző beállításait és az összekötő kábeleket. Az állítható magasságú, szög, elforgatás, döntés és forgatás, beállíthatja a monitort, hogy a szeretet, hogy a hatás a napi munka a lehető legkisebb. A monitor lehet csökkenteni szinte pult szintje, és ezáltal kényelmes szögbe. 

Hatékony energia-megtakarítás

LightSensor technológia beállítja a kép fényerejét a fényviszonyoknak megfelelően a szobában a tökéletes képet minimális energiafogyasztás mellett. Energia-megtakarítás nagyobb PowerSensor egy érzékelő emberek. Tehát, ha elhagyja az asztalt, ez a funkció automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, és ezáltal jelentős energia-megtakarítást akár 80% -os, és meghosszabbítja az életet a monitor.

Élvonalbeli kapcsolat

A számítógép-monitor csatlakoztatható DisplayPort csatlakozó, ami erősebb, mint a DVI, és teljes mértékben támogatja a kábelek hossza 15 méter, és az adatátviteli sebesség 10,8 Gb / s. A DisplayPort köszönhetően a leggyorsabb képalkotást és frissítési frekvenciát, a legjobb választás nem csak közös használatra irodákban és otthonokban, hanem az igényes játékok és filmek. Nechybí ani VGA (D-SUB) či USB 3.0 Super Speed. A monitor is rejt két nagyteljesítményű sztereó hangszórók.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Ezüst Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 22" Philips 221P6QPYES/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Philips 221P6QPYES/00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 22" Philips 221P6QPYES/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" Philips 221P6QPYES/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" Philips 221P6QPYES/00.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ