Akvizice ApF HU Rapture

23.6" Philips 247E6EDAW

Termékkatalógus
23.6" Philips 247E6EDAW
4,4 3 értékelés
LCD monitor Full HD 1920x1080, IPS, LED, 5ms, 60Hz, 250cd / m2, 1000: 1, HDMI, DVI-D, D-SUB (VGA)
Kód:  WC118b25 Termékszám:  247E6EDAW/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

23.6" Philips 247E6EDAW

Ez az elegáns monitor a Philips E-szériájából lenyűgöző képminőséget és alacsony kék fény technológiát nyújt az Ön szemének védelméért. A hagyományos TN monitoroktól eltérően az ADS-IPS panel rendkívül éles képet és élénk színeket tesz lehetővé, melynek köszönhetően tökéletes képnézegetésre, filmnézésre vagy professzionális grafikus programok használatára. A panel fejlett technológiája igazán széles látószöget kínál, így bármilyen szögből nézheti a monitort anélkül, hogy a képminőség romlása miatt aggódnia kéne.

Legfontosabb jellemzői

  • ADS-IPS panel élénk színekkel
  • Korszerű jelfeldolgozás
  • Dinamikus kontraszt, színtelítettség és élesség
  • MHL a mobil eszközök számára
  • Intelligens érintésérzékeny ikonok
  • SoftBlue technológia védi a szemet és jobb színeket biztosít
  • Beépített hangszórók multimédiás használatra

Egyszerű optimalizálási beállítások

A monitor Full HD felbontása és jelentősen megújult jelfeldolgozása jobb jelminőséget és éles felbontást biztosít. Az eredmény tökéletes kép szakadozás és villogás nélkül, fantasztikus fényerővel és színekkel. A fejlett SmartImage technológia analizálja a megjelenített tartalmat és dinamikusan ahhoz állítja a kontrasztot, színtelítettséget és képélességet a kiválasztott módtól függően.

SoftBlue - védi a szemet

Tudományosan bizonyított hogy a LED monitorok által sugárzott kék fény ugyanolyan káros hatású mint az UV sugárzás, és hasonlóan károsítja a szemet és látást. Ezért a Philips kifejlesztette monitorjaiban a SoftBlue technológiát, amely egy különleges károsanyag kibocsátást megszüntető technológia, mely a képminőség romlása nélkül fejti ki hatását. Emellett a technológia nemzetközileg tesztelt és bizonyítottan csökkenti a káros kék fény kibocsátását.

Gyors és könnyű beállítás

A legtöbb monitorbeállítás akár egy gombnyomással elérhető. Az új generációs Smartcontrol Lite szoftver 3D ikonokkal rendelkezik, mellyel a felület könnyedén használható. További beállítások akár érintőképernyőn keresztül is lehetségesek, melyek a hagyományos kiálló gombokat váltják fel és lehetővé teszik a monitor tetszés szerinti beállítását. Az érintőképernyő igen érzékeny, akár a legkisebb érintésre is reagál.

MHL a keze ügyében

A monitor a legújabb MHL (Mobile High Definition Link) rendszert is támogatja, melynek használatával igazán egyszerű a mobiltelefonok és egyéb hordozható készülékek magas felbontású csatlakoztatása. Ennek köszönhetően a mobiltelefonján lévő videókat, képeket vagy játékokat nagy képernyőn digitális hanggal élvezheti. Ezzel párhuzamosan töltheti készülékét, hogy készüléke soha többet ne merüljön le a játék közepén.

Paraméterek

Panel
IPS Kész!
Szín
Fehér Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 23.6" Philips 247E6EDAW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23.6" Philips 247E6EDAW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 23.6" Philips 247E6EDAW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23.6" Philips 247E6EDAW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23.6" Philips 247E6EDAW.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ