A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

24.5" BenQ GL2580HM

Termékkatalógus
24.5" BenQ GL2580HM
4,3 3 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 2ms válaszidő, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DVI, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1
Kód:  WT137g3 Termékszám:  9H.LGGLB.QBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24.5" BenQ GL2580HM

A gyönyörűen kidolgozott BenQ GL2580HM 24.5” keret nélküli monitor ötvözi az ultravékony keretet és a rejtett kábrendezést. A BenQ egyedülálló Eye-Care™, szemvédő technológiája alacsony kékfény-kibocsátással és villogásmentes megjelenítéssel bármely környezetben a legjobb teljesítményt nyújtja. A LED és az ultra-gyors TN panel kombinációjával a GL2580HM egy új szintet képvisel a vizuális élmények terén. Az élményt fokozzák a valódi színek, a mélyebb feketék, a magasabb kontraszt és az élesebb vonalak.

Texture

Texturált felület

A prémium textúra ellenáll a kisebb karcoknak és finom érintése luxust sugároz.

Formás állvány

A kecsesen formázott, szoborszerű állvány lekerekített sarkokkal rendelkezik, hogy tisztán funkcionális megjelenése elősegítse az asztal rendezettségét.

Base profile
Ultra slim bezel

Ultra-vékony keret

A GL2580HM ultra-vékony kerete elegáns megjelenést kölcsönöz a monitornak, valamint lenyűgöző vizuális élményt a felhasználónak, így a GL2580HM bármilyen modern berendezés kiegészítője lehet.

Kábelrendező rendszer

A láthatatlan kábelrendező rendszer az összes kábelt elrejtheti a monitor állványába, hogy egy rendezett és tiszta munkaterület jöhessen létre az asztalon.

Cable management

2ms gyors válaszidő

A szuper gyors 2ms válaszidő kiküszöböli a videók és játékok mozgásából adódó elmosódásokat. A gyors mozgású akciók és drámai átmenetek rezzenéstelenül kerülnek megjelenítésre, bármilyen késlekedés vagy szellemkép nélkül. Várakozás nélkül élvezheted a lenyűgöző játékot vagy videót.


Exkluzív szemvédő technológia

Alacsony kékfény-kibocsátás

A BenQ szabadalmaztatott alacsony kékfény-kibocsátó technológiája kiszűri az ártalmas kék fény és hatékonyan csökkenti a szem fáradását és irritációját.

Villogásmentes technológiája

A BenQ egyedülálló villogásmentes technológiája a zavaró villogásoktól mentesíti a megjelenítést, és a hagyományos LCD panelekkel szemben megvédi szemeidet a fáradástól és bizonyos károsodásoktól.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24,5" (62,23 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Panel
TN Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24,5" (62,23 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Panel
TN Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
2 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Színmélység
8 bit Kész!
Kontraszt
1000:1 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DVI, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!
Kábelek a csomagban
HDMI Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Kékfény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
55,75 cm Kész!
Magasság
42,63 cm Kész!
Mélység
17,51 cm Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
27 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24.5" BenQ GL2580HM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24.5" BenQ GL2580HM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24.5" BenQ GL2580HM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24.5" BenQ GL2580HM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24.5" BenQ GL2580HM.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ