Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

24" AOC E2476VWM6

Termékkatalógus
24" AOC E2476VWM6
LCD monitor
Kód:  WK218d16 Termékszám:  e2476VWM6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC E2476VWM6

A minőségi monitor valamennyi munkavégzés sarkköve, jó filmek és kiváló játékok mellé pedig elengedhetetlen. A 23,6"-os AOC Full HD felbontású LED monitoron könnyedén szerkeszthetsz táblázatokat, nézheted a nyaralási képeket vagy játszhatod kedvenc játékaidat. A nagy kontraszt és a kiváló fényerő garantálja a remek színvisszaadást. Az 1 ms-os válaszidőnek köszönhetően a kép nem lesz elmosódott még akciódús film- vagy játékjelenetek közben sem. Az AOC monitor Anti Blue Light technológiája védi a szemedet az ártalmas kék fénnyel szemben.

Legfontosabb tulajdonságai

  • 23,6"-os képátló
  • LED háttérvilágítás és Full HD felbontás
  • Tökéletes fényerő és kontraszt
  • 1 ms válaszidő - gyors mozgások megjelenítése közben a nem kívánatos képhatások kiiktatva
  • Szabványos VESA - szereld a monitort a falra
  • Anti Blue Light technológia a szem védelmében 

Kezelése egyszerű

A monitort a szabványos HDMI felületen keresztül könnyedén csatlakoztathatod a PC-hez vagy a laptophoz, ezen kívül MHL támogatást is kapott. Ez a szabvány a monitor tablethez vagy mobiltelefonhoz csatlakoztatása esetén használatos. A mobiltelefont vagy a tabletet az MHL kábellel csatlakoztasd, és oszd meg fotóidat, videóidat és egyéb tartalmakat a kiváló minőségű és nagyszerű felbontású monitoron. A monitor hátulján VESA szabvány szerinti csatlakozási lehetőség található, így falra vagy asztali állványra is felszerelheted.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" AOC E2476VWM6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC E2476VWM6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" AOC E2476VWM6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" AOC E2476VWM6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" AOC E2476VWM6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ