Rapture Shop roku

24" AOC g2460PG

Termékkatalógus
24" AOC g2460PG
4,7 10 értékelés
LCD monitor
Kód:  WK218a7 Termékszám:  g2460PG

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC g2460PG

Ez a gaming monitor egyesíti a nagy teljesítményt, a stílusos kialakítást és számos hasznos funkciót, amely a legigényesebb játékosoknak is örömet szerez majd. Az ergonomikus állvány lehetővé teszi a magasság állítását, dönthető és forgatható, így kényelmednek megfelelően beállíthatod. A nagyrabecsült pivot funkcióval portré pozícióba állíthatod a kijelzőt dokumentumok olvasásához és szerkesztéséhez. A 24" átlójú méretnek és Full HD felbontásnak köszönhetően kijelző kiváló részletességgel rendelkezik játékok, filmek vagy fotó- és videószerkesztés közben. A hihetetlenül gyors, 1ms válaszidővel tökéletesen éles kép biztosított még a leggyorsabb versenyzős játékoknál is.
 

A funkció nem csak játékhoz

A G-Sync technológia a legjobb bemeneti jelfeldolgozást nyújtja. Folyamatosan szinkronizálja a monitor frekvenciáját azzal az idővel, amelyre a videokártyának szüksége van egy kép renderelésekor. Az eredmény egy teljesen éles kép, töredezés vagy késleltetett renderelés nélkül. A gaming monitor egy Screen+ funkcióval van felszerelve, amely négy vagy akár kilenc különböző területre bontja fel a kijelzőt. Kényelmesen beállíthatod a monitor paramétereit az egér segítségével. Ezt a monitoron lévő i-menü applikáció teszi lehetővé.
 

Modern és hatékony technológia

 

A monitor egy DisplayPort csatlakózóval van felszerelve videoforrások csatlakoztatásához a számítógépedről, notebookodról vagy videókamerádról. Csatlakoztass számos eszközt és perifériát az öt USB porton keresztül. Ezek közül három USB 3.0 port, amely hihetetlen gyors adatátvitelt és töltést biztosít. A gyártó természetesen nem feledkezett meg a technológiáról, amely a pénztárcádat kíméli. Így a kijelző egy energiatakarékos W-LED háttérvilágítással van felszerelve, amely megfelel a szigorú Energy Star 6.0 szabványnak.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!
Szín
Szürke Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Elérhető Gamer monitorok (240 Hz-es monitorok, 120 Hz-es monitorok, G-Sync monitorok)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" AOC g2460PG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC g2460PG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" AOC g2460PG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" AOC g2460PG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" AOC g2460PG.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ