30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

24" AOC I2475SXJ

Termékkatalógus
24" AOC I2475SXJ
4,5 2 értékelés
LCD monitor
Kód:  WK218d43e Termékszám:  I2475SXJ

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" AOC I2475SXJ

A 23,8 hüvelyk képátmérőjű AOC I2475SXJ monitor kiváló teljesítményt és ragyogó színeket biztosít bármilyen felhasználást is tervez, csak úgy otthonában, mint az irodában. A csúcsminőségű IPS kijelzője 16,7 millió szín megjelenítésére képes Full HD-ben és magas kontrasztaránnyal. Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a monitor egyaránt alkalmas rutin irodai feladatokra és grafikai szerkesztési munkákra is.

Legfontosabb jellemzők

  • IPS kijelzője16,7 millió szín megjelenítésére képes nagy kontraszttal
  • Minden kép tökéletesen jelenik meg a Full HD felbontásnak köszönhetően (1920 × 1080)
  • Látni fogja, szinte bárhonnan a szobában (178 ° látószög)
  • Villódzásmentessége kíméli a szemét
  • Sokoldalú használat (D-Sub, DVI, HDMI)
  • VESA foglalatba helyezhető (100 x 100 mm)
  • OSD menü angolul is

Rugalmas, vonzó külsejű, villódzásmentes monitor

Ez az AOC monitor kielégíti a kreatív munka minden igényét kezdve a gazdag, élénk színektől és a Full HD felbontásnak köszönhető részletességtől a széles, 178°-os láthatóságig. Így a szobából szinte bárhonnan tökéletesen láthatja a képet. A Flicker free technológia csökkenti a szemet érő terhelést azzal, hogy csökkenti a képernyő villódzását. A monitor vonzó fekete külsővel bír.

Széles körű felhasználhatóság

A D-Sub, DVI és HDMI foglalatoknak köszönhetően széleskörű csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, így számítógépéhez, játékkonzoljához és Blu-ray lejátszójához is kapcsolhatja. A keret emellett beépített hangszórókat is tartalmaz. A monitor VESA foglalat segítségével falra rögzíthető, ami ideálissá teszi várókba és tárgyalótermekbe. A monitor beállításához egyszerűen csak használja az OSD menüt.

Paraméterek

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Szín
Fekete Kész!

Képátló és felbontás

Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" AOC I2475SXJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" AOC I2475SXJ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" AOC I2475SXJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" AOC I2475SXJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" AOC I2475SXJ.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ