Shop roku AlzaBoxy Q1

24" BenQ BL2423PT

Termékkatalógus
24" BenQ BL2423PT
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 6ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1
Kód:  WT130b0w3 Termékszám:  9H.LFSLA.FBE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" BenQ BL2423PT

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ BL2423PT

Monitor igényes felhasználóknak

A professzionális BenQ BL2423PT monitor 23,8'' Full HD IPS technológiával rendelkezik, 1920 x 1080 felbontással. Olyan igényes felhasználók számára tervezték, akik megkövetelik a tökéletes színoptimalizációt és finom részleteket.

A monitor tökéletesen beállítható az ergonomikus tulajdonságoknak köszönhetően. A széleskörű monitorbeállítások között biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő elhelyezkedést. A monitor a villogásmentes és alacsony kék fény technológiával védi szemét, amely segít kiküszöbölni a szemfáradtságot és látásromlást. 


BenQ Szemápolás

A BenQ monitorok legújabb sorozata  legújabb sorozata speciális szemápoló rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja maximális szemvédelmet biztosít kellemes és kényelmes látványt nyújtva az erre kifejlesztett Villogásmentes és alacsony kék fény funkcióknak köszönhetően.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ Villogásmentes

BenQ Villogásmentes funkció

 A vibrálást teljes mértékben kiküszöbölő technológiától nem fárad el a szem, a BenQ villogásmentes technológia csökkenti a látásromlás esélyét. A hagyományos LCD képernyők LED háttérvilágítással 200-szor villannak másodpercenként. Bár a szemeid talán nem látják ezt, ennek ellenére érzik.Nyújtson felüdülést szemeinek és váltson a villogásmentes BL2423PT monitorra.


BenQ Alacsony kék fény kibocsátás

Minden monitorból kék fény árad, ami az egyik fő oka a látásromlásnak, a szem fáradtságnak, fejfájásnak és alvászavarnak. A BenQ egyedülálló technológia megszünteti a káros kékfény sugarakat, melyeket a hagyományos képernyők nagy mértékben kibocsátanak, így a számítógépnél töltött ideje sokkal egészségesebb.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
BenQ Low Blue Light

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Ergonomický monitor

Ergonomikus monitor - állítható magasságú állvány (HAS)

A széleskörű monitorbeállításoknak - magasságszabályozás, döntés, forgatás - köszönhetően a monitor könnyedén az Ön egyedi munkahelyévé válhat, mely az Ön szokásaihoz alkalmazkodik. 

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
75 Hz Kész!
Válaszidő
6 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
3000:1 Kész!
Kijelző felülete
Tükröződésmentes Kész!

Háttérvilágítás és szín

Színmélység
8 bit Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot Kész!
Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
56,32 cm Kész!
Magasság
33,87 cm Kész!
Mélység
7,15 cm Kész!
Tömeg
4,1 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" BenQ BL2423PT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ BL2423PT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ BL2423PT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2423PT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ BL2423PT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ