Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

24 "Philips C240P4QPYEW

Termékkatalógus
24 "Philips C240P4QPYEW
LCD monitor klinikai, fehér, PLS LCD W-LED, 300cd / m2, 14ms, kontraszt 1000: 1, 1920x1200, Clinical D-image, SmartImage Clinic, 4x USB, DisplayPort, VGA, antimikrobiális fedél, Energy Star 6.0, EPEAT Silver, repro 2x2 W
Kód:  WC118c Termékszám:  C240P4QPYEW/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24 "Philips C240P4QPYEW

Ismert Philips tárházát kínálja a monitorok megy az asztalon egy kórházban vagy orvosi gyakorlatban. Megjelenítésére röntgen képek valójában szükséges folyamatosan kiváló minőségű kép érdekében, hogy helyesen értékelje a képeket.Klinikai ellenőrzés kijelzők Philips programozott beállítások D-image gyárilag kalibrálva, hogy a kijelző a szürke árnyalatok összhangban DICOM szabvány.

Speciális monitor kiváló képminőséget

Nagy panel használ IPS technológiával. Természetesen van egy kivételesen széles látószögű, így kínál világos képek még 90 fokos forgatást. Beépített érzékelők automatikusan csökkenti a fényerőt a felhasználó távollétében, így akár 80% energia-költségeket és meghosszabbítja az életet a monitor.

opcionális tartozékok

C240P4QPYEW Philips monitor is fel van szerelve technológia SmarImage Clinic, zavarba, amely elemzi a tartalom a képernyőn, és dinamikusan állítja a fényerőt, kontrasztot, színt és élességet. Egy érdekes funkció használata egy speciális antimikrobiális fedelet. Aktívan gátolja a baktériumok növekedését és a közös mikroorganizmusokat. Felhasználóbarát is jelenlétében USB hub négy port.

Paraméterek

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!
Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Jelenlét érzékelő Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24 "Philips C240P4QPYEW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips C240P4QPYEW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Philips C240P4QPYEW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips C240P4QPYEW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips C240P4QPYEW.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ