Rapture Shop roku

24" Samsung S24H850

Termékkatalógus
24" Samsung S24H850
4,6 9 értékelés
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, PLS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA,
Kód:  WH603e8 Termékszám:  LS24H850QFUXEN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24" Samsung S24H850

Samsung S24H850, keret nélküli business monitor

A monitornak kulcsfontosságú szerepe van a számítógép hatékonyságában. Éppen ezért az irodai, professzionális és még a gamer monitorok gyártói is arra törekszenek, hogy megfeleljenek a követelményeknek a monitor sebességével és képalkotásával. Az igazán magas elvárásokkal rendelkező vállalati ügyfeleknek ajánljuk a Samsung H850 termékcsaládot, amely finom felbontással, alacsony energiafogyasztással és látáskímélő technológiával készült.

PLS

Panel típusa

2560 × 1440

Felbontás

USB-C

Modern csatlakozó

Display port

Elérhető bemenet és kimenet

Tökéletes kép WQHD felbontásban

A nagy, 24" méretű Samsung S24H850 monitor a PLS technológiát alkalmazza amely a már jól bevált IPS technológián alapul, viszont jobb kontrasztot, alacsonyabb energiafelhasználást, kiváló színreprodukciót és gyors válaszreakciót biztosít, utóbbi eléri a kitűnő, 5 ms-os értéket is. Emellett a 2 560 × 1 440 px-es WQHD felbontással megannyi részletet tár eléd a képernyőn, és sok helyet takaríthatsz meg vele az íróasztalodon.

Széles csatlakozási lehetőségek

A Samsung S24H850 minden fontos csatlakozóval rendelkezik, amelynek segítségével különféle eszközöket csatlakoztathatsz és használhatsz monitorként, vagy set-top-box csatlakoztatása után akár televízióként is. A kijelző hátulján rendelkezésedre állnak a DVI, D-sub, DP és a HDMI portok is. A monitor továbbá USB Hub-bal, fejhallgató kimeneti csatlakozóval és beépített hangszóróval is büszkélkedhet.


Samsung SH850

Többnézetes mód

Az Easy Setting Box szoftver lehetővé teszi a kijelző felosztását több kisebb, eltérő méretű ablakra, amelyeket aztán a képernyő különböző részein helyezhetsz el. A Picture-by-Picture funkcióval pedig két külön eszköz tartalmának a képét jelenítheted meg a monitoron. A Samsung S24H850 monitorral több munkafolyamatot is végezhetsz egy időben, így sokkal könnyebben és hatékonyabban dolgozhatsz.

Könnyen csatlakoztatható más kijelzőkhöz

Használd ki a Samsung S24H850 monitor képességét, hiszen könnyedén tükrözi a képet, egyetlen DisplayPort kábellel összekapcsolhatod azt más monitorokkal. A S24H850 monitor tartalmát így azonnal megjelenítheted egy másik kijelzőn ugyanabban a remek minőségben. Ezzel megkönnyítheted például a vállalati konferenciahívás folyamatát.

Nem fárad el a szemed

Az Eye Saver Mode intelligens üzemmód mérsékli a kék fény kibocsátást és ezzel csökkenti a szem fáradását is. A Flicker Free technológia kompenzálja a monitor bosszantó villódzását, így jelentősen több időt tölthetsz a képernyő előtt.


Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Quad HD Kész!
Pontos felbontás
2560 × 1440 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
300 cd/m2 Kész!
Képfrissítési technológia
FreeSync Kész!
Panel
PLS Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, USB-C, DisplayPort Kész!
Csatlakozás típusa
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Kész!
Adatinterfész szabványok
USB 2.0 Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok
Állítható magasság, Pivot, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Funkciók
Kép a képben (PIP), Automatikus fényerő szabályozás, Flicker-free, Kék fény szűrő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
54,04 cm Kész!
Magasság
52,31 cm Kész!
Mélység
23,6 cm Kész!
Tömeg
6,4 kg Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24" Samsung S24H850 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Samsung S24H850. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Samsung S24H850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24H850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Samsung S24H850.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ