AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

24"Acer R241Ybmid

Termékkatalógus
24"Acer R241Ybmid
4,8 10 értékelés
LCD monitor - 1920 × 1080 Full HD, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, DVI, VGA, beépített hangszóró, kontraszt: 100M:1
Kód:  WO095u4 Termékszám:  UM.QR1EE.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

24"Acer R241Ybmid


Vypnuto
Tenčí než kdykoliv předtím

Tökéletesen vékony

Kivételesen vékony, mindössze 6,6 mm-es profiljuknak köszönhetően az R1 monitorok vékonyabbak, mint számos okostelefon. A gyönyörű és elegáns design remekül illik a modern otthonokba, és hozzájárul ahhoz, hogy a munkahelyi környezet elegánsabb legyen.

Kikapcsolva
Full HD rozlišení

Full HD felbontás

Az egydülállóan éles képet adó képernyőn a filmek és a játékok még inkább bevonnak az eseményekbe, miközben a prezentáció dinamikus fényben jelenik meg. Az R1 monitorokkal különösen éles vizuális effektusokban gyönyörködhetsz, és elvisznek a Full HD színes világába.

Vypnuto
Široké pozorovací úhly

Széles látószög

Az Acer R1 széles látószögben kiváló képminőséget nyújt. Az IPS technológiával a színek a teljes 178°-os látószögben pontosan jelennek meg. Annak köszönhetően, hogy bármilyen szögből minden tökéletesen látszik, a teremben mindenkivel könnyen megoszthatod a multimédiáidat, méghozzá minden szürkeinverzió vagy színeltolódás nélkül.

Vypnuto
Ochrana zraku

Látásvédelem

Az Acer integrált technológiái maximális kényelmet biztosítanak a kép követéséhez, ráadásul hosszú ideig: az Acer Blue Light Filter technológia csökkenti a kék fény kibocsátási szintjét, amely hosszú távon látáskárosodást okozhat. Az Acer Comfy View technológiának köszönhetően pedig bízhatsz a fényvisszaverődésektől mentes kép által nyújtott kellemes élményekben.

Vypnuto
Design ZeroFrame
 

ZeroFrame dizájn

 

Amikor zavartalanul használsz egyszerre több monitort, teljesen magával ragad az élmény. A ZeroFrame design maximalizálja a kép méretét és a szinte észrevehetetlenül vékony keretnek köszönhetően minimalizálja a zavaró elemeket.

Vypnuto
Vysoký kontrast

Magas kontraszt

A nagyszerű látvány a különleges színeknek, amelyeket az Adaptive Contrast Management (ACM) technológia biztosít, köszönhetően még jobb. Az ACM technológia kristálytiszta képet és kivételesen magas, 100 millió: 1 kontrasztot nyújt.

Vypnuto
Možnost připojení

Számos csatlakoztatási lehetőség

Az Acer R1 monitorok képesek bármekkora adatátviteli sebességgel megbirkózni, és a csatlakoztatásuk nem is lehet egyszerűbb. A VGA, DVI és HDMI portoknak köszönhetően az R1 monitort azonnal csatlakoztathatod a már meglévő számítógépedhez, vagy a laptopod kiegészítő monitorjaként is használhatod.

Vypnuto
Ergonomická konstrukce

Ergonomikus szerkezet a kényelmedért

Az Acer R1 monitorok ergonomikusan tervezett állvánnyal büszkélkedhetnek, amely -5°-tól 15°-ig teszi lehetővé a dőlésszög beállítását, tehát mindig megtalálhatod az ideális helyzetet a kép kényelmes követéséhez.

Vypnuto
Šetrné k životnímu prostředí

Óvja a környezetet

A monitort úgy tervezték, hogy maximálisan óvja a környezetet – újrahasznosítható és olyan módon csomagolták be, amely csökkenti a felesleges műanyag és szemét mennyiségét. Az Acer R1 nem tartalmaz tiltott anyagokat, és energiaigényét minimálisra tervezték. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően elérte az ENERGY STAR 6.0 besorolást.


Paraméterek

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
IPS Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
4 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
VGA, DVI Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 1.4 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kék fény szűrő, Flicker-free Kész!
Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
53,98 cm Kész!
Magasság
40,53 cm Kész!
Mélység
22,38 cm Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 24"Acer R241Ybmid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Acer R241Ybmid. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" Acer R241Ybmid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LCD-Monitor 24" Acer R241Ybmid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LCD-Monitor 24" Acer R241Ybmid.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ