Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

27" Acer Z271bmiphzx Predator

Termékkatalógus
27" Acer Z271bmiphzx Predator
4,0 2 értékelés
LCD monitor - fekete, FHD (1920x1080) LED tükröződésmentes VA panel, 100M: 1, 300cd / m2, 4 ms, HDMI, USB 3.0, DisplayPort, Flickerless, BlueLightFilter, ZeroFrame, ComfyView, EcoDisplay, 2x7 W-os DTS hangszórók
Kód:  WO099j5 Termékszám:  UM.HX1EE.023 Gyártó honlapja:

27" Acer Z271bmiphzx Predator


Törj a csúcsra! Lépj szintet a játékélményben!


Vypnuto
Predator Z1,

Válaszd meg a fegyvernemedet! 

Turbózd fel a játékélményedet a Predator Z1 ívelt monitorával, a neked leginkább megfelelő, 27"-es, 30"-es vagy 31,5"-es méretben!

Vypnuto
Zakřivení 1800R

1800R görbület

A határozottan ívelt képernyőn körbevesz a játék, s így   még jobban bevonódhatsz a látványba.

Vypnuto
NVIDIA G-SYNC

Hihetetlenül sima kép

Az NVIDIA G-SYNC technológia szinkronizálja a videokártya által megjelenített képkockákat a monitor frissítési sebességével, így a képsávsodást megszüntetve és a szakadozást minimalizálva minden korábbinál folytonosabb játékélményt garantál.

Vypnuto
Vysoká obnovovací frekvence

200 Hz-es frissítési gyakoriság

A gyors, 200 Hz-es frissítési gyakoriság felpörgeti a kép/másodperc-értéket, s így fantasztikusan sima 2D-s mozgóképet ad.

Vypnuto
4 ms

4 ms válaszidő

A gyors, 4 ms-os válaszidőnek köszönhetően a gyors akciójeleneteket és a jelenetváltásokat is akadálytalanul, homályosodás vagy szellemképek nélkül élvezhetjük.

Vypnuto
Autentické barvy

Lenyűgöző vizuális élmény 

A ragyogóan tiszta képeknek és a valósághűbb színeknek köszönhetően úgy belemerülsz a játékba, mint még soha. 

Vypnuto
Full HD

Full  HD felbontás

A Full HD felbontásban (1920 × 1 080) élesebb, részletesebb képeket élvezhetünk.

Vypnuto
VA antireflexní LED panel

100% sRGB  lefedettség

A monitor 100%-os sRGB lefedettséget biztosít a tökéletes színhűség érdekében. Képernyőjét pedig  szinte bármilyen helyzetből tisztán láthatod a 178°-os nagylátószög-technológiának köszönhetően.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 27" Acer Z271bmiphzx Predator
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271bmiphzx Predator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer Z271bmiphzx Predator.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ